https://www.traditionrolex.com/7

 Dvojici zlodějíčků teď čeká soud | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Dvojici zlodějíčků teď čeká soud


Šestadvacátého března letošního roku řešili policisté v Neratovicích dva případy drobných krádeží, ke kterým došlo nezávisle na sobě v místních prodejnách.

Nejprve vyjížděli kolem deváté hodiny ranní do obchodu, který se nachází v ulici 28. října. Zde sedmačtyřicetiletý muž z Kladenska odebral z volně přístupného regálu čtyři čokolády v hodnotě 215,-Kč a s takto nabytým zbožím se poté pokusil opustit prodejnu bez zaplacení. Za pokladnami byl zachycen pracovníkem ostrahy a nakonec skončil v rukou policistů. Vzhledem k tomu, že byl v posledních třech letech za obdobný majetkový delikt souzen, poslední rozsudek nabyl právní moci na začátku září loňského roku, bylo muži sděleno podezření z trestného činu krádež, za který je v tomto případě možno uložit trest odnětí svobody v rozpětí od šesti měsíců do tří let. Na verdikt soudu si podezřelý počká na svobodě.

Záznam o sdělení podezření ze stejného trestného činu si z rukou policistů převzal v ten samý den i jednapadesátiletý recidivista z Mělnicka. Ten navštívil, krátce před jedenáctou hodinou, obchod v ulici Kojetická. Odtud chtěl odejít bez zaplacení s jedním pivem a lahví vína, v celkové hodnotě 85,-Kč. I on byl zachycen ostrahou prodejny, ale předtím stihl pivo načít a částečně zkonzumovat. Vzhledem k předchozímu odsouzení, ke kterému došlo v březnu loňského roku a k jeho velmi bohaté trestní minulosti však tento podezřelý skončil v policejní cele a odtud nejpozději do osmačtyřiceti hodin poputuje k soudu, který rozhodne o jeho dalším osudu. V tomto případě je shodná i případná trestní sazba.

 



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7