https://www.traditionrolex.com/7

 Nově budovaný kruhový objezd na Pražské ulici bude částečně otevřen od 15. července | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Nově budovaný kruhový objezd na Pražské ulici bude částečně otevřen od 15. července

Jak jsme již dříve informovali, kruhový objezd na Pražské ulici u cukrovaru, který bude součásti obchvatu – průtahu města, měl být hotový do konce června.

Vlivem současných nepříznivých klimatických podmínek není možné hutnit a stabilizovat podkladní vrstvy křižovatky tak, jak je třeba, a proto dochází k posunutí termínu otevření křižovatky.

Investor akce  -  Ředitelství silnic a dálnic - sdělil, že kruhová křižovatka bude ve směru z města na Prahu otevřen 15. července. Ve směru do města bude křižovatka nadále zavřená a od Prahy se bude jezdit ulicí Italská, Polská a Mladoboleslavská.

Od 15. července bude zcela uzavřena ulice Cukrovarská a začne se stavět kruhová křižovatka na ulici Mladoboleslavská u prodejny Penny market.

Po celou dobu bude tato stavba průjezdná směrem od Mladé Boleslavi. Směrem z Mělníka na Mladou Boleslav se bude jezdit objížďkovou trasou ulicemi Nemocniční, Pražská a Italská.

Vzhledem k náročnosti této stavby, a především ke složitým překládkám všech inženýrských sítí, se předpokládá ukončení výstavby této křižovatky do konce roku 2015.

O aktuální situaci, dopravní obslužnosti a jejich případných změnách vás budeme včas informovat po celou dobu výstavby.

 

Pavel Průcha, vedoucí Odboru výstavby a rozvoje MÚ Mělník



Město - z radnice

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Markéta Želva Přerovská

5 zajímavý


Zajímavý, jak se tu dohadujete o nedostavěném kruháku na Pražské a nikdo nekomentuje fakt, že se kompletní kamionová doprava ve směru ME->MB povede ulicí Nemocniční (obytnou zónou a mimo jiné kolem mateřské školy). Mnoho měsíců. Velká mňamka. Ještěže bydlím v Mlazících.

Nedalo by se pro tu dobu, než bude ten druhý kruhák dostavěn, uvažovat, že by se kamiony vůbec do tohoto směru nepustily a poslaly se okolo (a tím okolo myslím radikálně okolo - na dálnici D8, do Prahy a na MlBoleslav po liberecké dálnici)??

5.3 Trojnásobné


Trojnásobné štěstí:Bydlím v Mlazicích,sedím v poklidu ve svém kšeftě a nejezdím kamionem z Vitany Byšice do přístavu Mělník.Zase bych se z Byšic přes Prahu a Novou Ves tím kamionem hezky povozila.

Obrázek uživatele milk

5.2 Vyřešit dopravu,na


Vyřešit dopravu,na to musí být rozum.Poslat kamiony jinam a zakázat vjezd dovede každý ........

5.2.1 Zkrátka kdo chtěl a


Zkrátka kdo chtěl a vehementně prosazaval průtah městem,tak ho někdy v roce 2035 bude mít.Kdyby se prosadil obchvat města mimo zastavěnou část,tak by bylo po problému.Největší průšvih je,že po dokončení průtahu se zjistí takový nárůst dopravy,který ten průtah díky kruháčům nezvládne.

Řidiči projíždějící Mělníkem a popojíždějící v kolonách si musí ťukat na hlavu.

Kralupy šly rozumnějším směrem,prosadily si obchvat i za cenu,že se postaví nové mosty přes Vltavu a nějaké údolí.Na Mělníku se nadjezd nad železniční tratí musí postavit každopádně.

Obrázek uživatele Honza Čé

5.1 zajímavý zajímavý


Taky jsem si po přečtení článku představil průjezd od Shellky Nemocniční na Pražskou s kamiony a se všemi ostatními pojezdy.. že bych rád podpořil myšlenku odklonění kamionů kdesi před Mělníkem a radikálně (!!) Vidím třeba na světlech u autobusáku, kterak tam budou všichni odbočovat nahoru dávajíce přednost protijedoucím vozidlům... Snad se to ještě nějak bude regulovat k větší "plynulosti", ale jakkoliv, bude to hodně "zajímavý".  A dopředu mě to už vytáčí Smiling .. Sad

Obrázek uživatele Markéta Želva Přerovská

5.1.1 pravda


pravda, jsou tam takový dva docela "šikovný" pravý úhly doleva bez přednosti v jízdě (plus další trochu volnější odbočka doleva dole u cukrovaru), to si kamioňáci užijou. a ostatní řidiči s nima, včetně všech cestujících MHD do Prahy, kteří budou nuceni jet od autobusáku po cukrovar v téhle koloně..

4 Sakra,nevycházím z údivu


Sakra,nevycházím z údivu kolik je zde stavařů... Samý odborník na slovo vzatý,že pane Lórenc...

Tak by mne zajímalo,kolik z vás (těch odborníků) pozná vápno od sádry,samo že poslepu v rozsypaném stavu Smiling

3 Jo...nepříznivé


Jo...nepříznivé klimatické podmínky je dobrý vtip:))) Počkáme až začne padat sníh a bude mrznout. To se bude podkládka dělat lépe a radostněji:)))  Přece jenom přes léto je moc teplo:))))

3.1 klimatické podmínky


nemyslíte, že těmi klimatickými podmínkami by mohl být třeba déšť, kterého bylo v červnu dost?? Ono když to z Pražské nateče do toho výkopu, tak to je asi hodně vody a musí se to třeba nějak sanovat. 

3.1.2 Žádné  extrémní


Žádné  extrémní deště nebyly. Bylo i spoustu naopak teplých suchých dnů. Ale to není podstatné. Na něco se vymluvit musí. Nemusí hledat další zakázky, do konce roku mají pro zaměstnance práci. V září  zjistí, že těch miliónů bylo málo a je potřeba navýšit rozpočet o dalších pár miliónů:)))  

3.1.1 Pražská


Víte vůbec o čem je řeč. Ne o Pražské jako ulici, ale o kruhové křižovatce. Nejenže deště až tolik nebylo, ale navíc v těch místech bylo už hutnění dávno zahájeno a měsíc předtím jsme p. 1 místostarostou byli ujištěni o dodržení termínu.Nyní už nevěřím žádnému, 117 milionů pan ing Ballek přece musí prostavět.

3.1.1.1 vím


o čem je řeč. A jel Vy jste někdy po Pražské nebo šel pěšky?? Tuším, že někde od Sportovní nejsou na ulici už žádné kanály na dešťovou vodu. A víte kam ta voda při dešti teče?? Je to s podivem, ale dolů z kopce směrem k cukrovaru a zrovna do míst, kde se staví kruhák. Možná už to měli zhutněné, ale ten déšť tomu stejně musel dát zabrat. 

3.1.1.1.1 Asi jen 2krát


Jezdím tudy denně na kole a sleduji jednotlivé fáze . Ale na rozdíl od Vás sleduji i počasí a vím kdy a jak pršelo. Jen pro zajímavost v květnu napršelo 59 % průmeru. A představte si , že i s tím , že občas prší můsí někda počítat. Zabrat mi dávají lidé, kteří si myslí , že lidé na Radnici jsou ti neschopnější. Vy tam také pracujete ? Nebo co Vás vede k obhajobě šlendriánu.

3.1.1.1.1.1 pokud


sledujete moje příspěvky i v jiných vláknech, tak se nezastávám radnice, ale všeobecně mi vadí, když se jen a jen kritizuje, což se na Mělníčku v poslední době děje bohužel v podstatě pořád. O dešti mám tu informaci, že v červnu za 2 dny napršelo 50mm srážek a to je dost na to, aby to podmočilo podloží. Vy mluvíte o květnu já o červnu. 

O lidech z radnice si nemyslím, že jsou nejschopnější, ale ani to, že to jsou lemplové. Co mám zkušenosti, tak jsem se na radnici setkal(ostatně jako ve všech sférách a odvětvích) s různými typy lidí od špatných po dobré.

A ještě na závěr jen podotknu, že investorem akce(alespoň to píší v úvodním článku) je Ředitelství silnic a dálnic. Proč tedy napadáte radnici opravdu nechápu. 

Vy mi naštěstí moc zabrat nedáváte, protože já se snažím na svět koukat spíš optimisticky, i když je to čím dál tím těžší.

3.1.1.1.1.1.1 Vaše příspěvky


O Vašich příspěvcích se nejlépe vyjádřil MILK. Samozřejmě i z nadpisu vím, kdo je investor. Ale to neznamená, že radnice je z toho venku. Přečtěte si příspěvky , zejména MILKA, Klida , markéty želvy, honzy,limona,anita. A pochopíte , že já takového optimistu, kterým jste se nazval , nazývám jinak. Mimochodem údaje o dešti v květnu jsem zmínil úmyslně, protože jsem předpokládal, že se v červnu bude jen dodělávat. Navíc nemám informaci o velikých deštích v červnu. Takové,, optimisty" Mělník potřebuje. 

2 Snad každé větší


Snad každé větší město má svůj tunel Blanka, ale proč si zde v čechách mohou velké stavební firmy dělat co chtějí??? A hned si odpovím: vše je to dáno jejich právním oddělením, které má tak dobře postavené smlouvy, že se dá těžko něco namítat...

Běžný občane plať, nadávej a trp!

1 To jsme ale čekali


Jaké nepříznivé podmínky.Vždyť při tom nasazení to ani nešlo jinak. Už při přípravě snad Strabag věděl do čeho se pouští. Za 3 měsíce nejsou schopni postavit kruhový objezd a nikdo je nepřinutí ? To je výsměch nám Všem a zejména Radnici. Ale to už tak na tom Mělníku chodí. 


https://www.traditionrolex.com/7