https://www.traditionrolex.com/7

 Mělnické trhy + blešák | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Mělnické trhy + blešák

11/07/2015 - 08:00
11/07/2015 - 12:00
iCal
 

Mělnické trhy letos každý týden?

Mělnické trhy vstupují již do svého pátého ročníku. A zásluhu na tom máte především vy, návštěvníci trhů. Bez vašeho zájmu by byly trhy zbytečné. A tak velice si vážíme přízně, kterou zachováváte našim prodejcům, a že svými nákupy přímo podporujete regionální výrobce, chovatele, pěstitele. Činnost našeho občanského sdružení tak nabývá smyslu a vybízí nás k dalším krokům.

Jedním takovým krokem je i zpráva obsažená v titulku tohoto článku. Jelikož několik let čelíme vašim dotazům a žádostem, abychom trhy pořádali každý týden, vznesli jsme tento požadavek k jednání. A podařilo se. Po mnoha diskusích se nově zvolení zástupci města Mělník rozhodli vyslyšet tyto žádosti a podpořili každotýdenní pořádaní trhů. A tak za této podpory, která je úcty hodná, budete moci přicházet každou sobotu od velikonoc do dušiček v čase od 8.00 do 12.00 hod. na nám. Míru, s vyjímkou soboty Mělnického vinobraní, kdy se trh nekoná.

Každotýdenní součástí trhů je i zavedený Bleší trh spolupořadatelů občanského sdružení Přátelé Želvy - letos se blešák koná na chodníku u Komerční banky (uvolnili jsme tím několik tolik potřebných parkovacích míst kolem kašny).

Dalším uskutečněným krokem na váš podnět, je aktualizace internetových stránek – www.melnicketrhy.cz . Změněn je nejen vzhled, ale i struktura stránek. Na stránkách můžete sledovat i komentovat průběh jednotlivých trhů a dozvíte se vše podstatné o aktuálním dění. Novinkou je i pravidelně aktualizovaná mapa tržnice s jednotlivými prodejci v daných termínech.

Na závěr dobrých zpráv, přinášíme jednu i prodejcům. Věříme, že vítanou novinkou bude pro ně v letošním roce bezplatná účast. Symbolicky bude zpoplatněn pouze mobiliář k zapůjčení. S ohledem na tuto skutečnost jsme sice zpřísnili pravidla pro registraci a účast prodejců, avšak na oplátku nabízíme ty nejlepší podmínky pro jejich spokojenost. Dbát budeme hlavně na kvalitu prodávaného sortimentu.

Doufáme, že tato zásadní proměna Mělnických trhů přispěje k jejich rozšíření, získá povědomí u návštěvníků a prodejců i mimo město Mělník a stanou se tak významnou akcí pro celý region. Srdečně vás tedy zveme na náměstí Míru k nákupu čerstvých potravin a kvalitních výrobkůči jen k setkání a popovídání s přáteli nově každou sobotu.

Pro více informací nás kontaktujte přes e-mail: info@melnicketrhy.cz nebo navštivte internetové stránkywww.melnicketrhy.cz

Těšíme se na Vás, Studio Eko-Logika, o.s.




https://www.traditionrolex.com/7