https://www.traditionrolex.com/7

 Exkluzivní hudební večer v mělnickém klubu | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nevíte kam večer vyrazit? Náš Průvodce Vám poradí!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Exkluzivní hudební večer v mělnickém klubu

Bluesové září ve Staré Mydlárně pokračuje dalším koncertem. A bude to skutečně tentokrát „bomba“! Černošská zpěvačka Marilyn Oliver pochází z města Akron ve státě Ohio kde právem získala přezdívku „Akron's Queen of Blues“ –  akronská královna blues. Není však divu, v jejích žilách koluje „bluesová“ krev se vším všudy. Je totiž praneteří legendárního bluesmana Muddyho Waterse od jehož narození letos uplynulo plných sto let.

 Již v dětském věku si otec  Marilyn všiml jejího talentu a rozhodl se proto vytvořit rodinnou kapelu, kterou pojmenoval „The Relatively Jammin 'Blues Band“. V následujících letech se stala, a je stále hlavní zpěvačkou a klavíristkou této rodinné kapely. Marilyn vystupovala na mnoha koncertech v proslulé rock'n'rollové „Síni slávy“ v Clevelandu, a to i při poctě  svému prastrýci Muddymu Watersovi. Se svou rodinnou kapelou hrála na stovkách koncertů a na dalších akcích jako byla třeba NBA All Star After Party v Tower City v Clevelandu. Nyní hodlá přivést blues i za hranice USA a zároveň se prosadit na evropské bluesové a soulové scéně. Repertoár, se kterým přijíždí do naší republiky, je složen z písniček muzikantských hvězd jako jsou například Allman Brothers, Etta James, BB King, Wilson Pickett, The Temptations, Buddy Guy či Seal.

Tento repertoár představí i ve Staré Mydlárně. V sobotu 12. září od 21 hodin zde vystoupí se svým sdružením MARILYN OLIVER BAND, který kromě Marilyn tvoří Jan Kořínek hrající na hammondky, kytarista Jiří Maršíček a bubeník Tomáš Vokurka.

Proto přijďte a přivítejte Akron´s Queen of Blues!! 

                                                                              PhDr. Bedřich Marjanko                                                                  



Kultura

https://www.traditionrolex.com/7