https://www.traditionrolex.com/7

 Středočeští policisté hledají nové kolegy | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nevíte kam večer vyrazit? Náš Průvodce Vám poradí!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Středočeští policisté hledají nové kolegy


Je vám minimálně 18 let, máte středoškolské vzdělání ukončené maturitní zkouškou a jste trestně bezúhonní? Chcete dělat perspektivní práci, která má smysl a pomáhá celé společnosti? Kontaktujte nás na tel. 725 575 953, e-mailem: me.tisk@pcr.cz nebo na kterémkoliv oddělení policie.

Přihlásit se můžete také osobně Po-Pá 7:30-15:30 na ÚO Mělník, Bezručova 2796, Mělník

Mělničtí policisté si Vás dovolují  pozvat na Den otevřených dveří. Vítáni jsou nejen případní uchazeči, ale celá  široká veřejnost. Den otevřených dveří Územního odboru Policie ČR Mělník se uskuteční dne 19. března 2016 od 8:00 hodin do 13:00 hodin v prostorách Územního odboru Policie ČR Mělník, Bezručova 2796. Návštěvníci si budou moci prohlédnout nejen jednotlivá pracoviště, speciální výslechovou místnost, policejní cely, tělocvičnu, ale také  výstroj, výzbroj a techniku, kterou policisté při svých činnostech využívají. Připravený bude také zajímavý doprovodný program v podobě ukázek odborných činností, práce na místě činu a podobně.

Zájemci o práci u Policie ČR budou mít také jedinečnou příležitost  na vlastní kůži si vyzkoušet testy fyzické způsobilosti. 

 

por. Mgr. Markéta Johnová
tisková mluvčí P ČR Mělník



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7