https://www.traditionrolex.com/7

 ZŠ J. Matiegky otevře pobočku v Cukrovarské ulici | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Máme přehled co se kde šustlo! Buďte v obraze!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

ZŠ J. Matiegky otevře pobočku v Cukrovarské ulici

Vážení rodiče, jsem potěšen, že vás mohu informovat o rozšíření vzdělávacích prostor naší školy. Díky vstřícnosti vedení města Mělníka nám od školního roku 2016/17 přibude odloučené pracoviště, a to „rousovická“ školní budova v ulici Cukrovarská č. 2068/9, kde doposud sídlila Základní škola speciální a praktická (ta bude mít třídy jen v budově na ulici J. Seiferta) a ještě dříve běžná základní škola – prvostupňová, kterou se zase stane, ale pod naší hlavičkou.

Od září 2016 zde otevřeme jednu první třídu pod vedením zkušené paní třídní učitelky Jany Porcalové. Školní budova bude určena především pro žáky, kteří to mají do této budovy blíže než do naší stávající hlavní budovy (sídliště Slovany, ulice Italská, Rousovice, Brabčov, Kradlov, atd.). Škola bude též vhodná pro žáky, jejichž rodiče dávají přednost malé škole rodinného typu v klidové zóně (ulice Cukrovarská je a bude z obou stran slepá, přístupná je pouze propojovacími uličkami z ulice Italská).

Výuka zde bude probíhat podle našeho školního vzdělávacího programu a bude tedy obsahově totožná s výukou na prvním stupni v hlavní budově (na ulici Pražská). V budově „rousovické“ školy na ulici Cukrovarská bude žákům k dispozici školní družina, školní jídelna, tělocvična a veškeré potřebné vybavení – nadstandardem je velké travnaté zázemí s hracími prvky, které ke škole patří.

V následujících letech by pak měla k této třídě přibývat každoročně vždy první třída tak, aby zde vznikla prvostupňová škola.

Pokud máte zájem o zařazení vašeho dítěte do této první třídy od 1. 9. 2016, kontaktujte co nejdříve ředitele školy (skuta@zsjm-me.cz, 315 623 015), počet míst zde je omezen.

Připravujeme pro vás také prohlídku školy, o termínu budete včas informováni.

 

Mgr. Vladimír Škuta
ředitel školy



Město - z radnice

https://www.traditionrolex.com/7