https://www.traditionrolex.com/7

 Pozvánka na prohlídku „rousovické“ školní budovy v ulici Cukrovarská 2068/9 | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Máme přehled co se kde šustlo! Buďte v obraze!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Pozvánka na prohlídku „rousovické“ školní budovy v ulici Cukrovarská 2068/9

                                                                                                                      Mělník 29. 3. 2016

 

Vážení rodiče,

máte zájem, aby Vaše dítě chodilo do první třídy malé školy rodinného typu v klidové zóně Mělníka a přitom se vzdělávalo stejně kvalitně jako v naší velké základní škole J. Matiegky?

Pokud ano, přijďte se do této naší školy podívat!

Zveme Vás na prohlídku „rousovické“ školní budovy v ulici Cukrovarská 2068/9, která se koná ve čtvrtek 14. 4. 2016 v 16:30 hod za přítomnosti velmi oblíbené a zkušené třídní paní učitelky Jany Porcalové, vedení školy a zástupců města Mělníka.

Bude Vám představeno nové odloučené pracoviště naší školy, kde doposud sídlila Základní škola speciální a praktická, která se od 1. 7. 2016 kompletně odstěhuje do centra Mělníka. Ještě dříve zde sídlila běžná základní škola – prvostupňová, kterou se zase stane, ale pod naší hlavičkou.

Od září 2016 zde otevřeme jednu první třídu vhodnou pro žáky, jejichž rodiče preferují komunitní vzdělávání v malé klidné škole - bezproblémové parkování přímo před školou a bezpečné okolí (ulice Cukrovarská je a bude z obou stran slepá, přístupná pouze propojovacími uličkami z ulice Italská).

Žákům zde bude k dispozici vedle kvalitně vybavených tříd i školní družina, školní jídelna, tělocvična a veškeré potřebné vybavení – nadstandardem je velké travnaté zázemí i nově renovované sociální zařízení či knihovna. Žákům zde nabídneme také zájmové kroužky po vyučování.

V následujících letech by pak měla k této třídě přibývat každoročně vždy první třída tak, aby zde vznikla prvostupňová škola.

 

Těšíme se na Vaši návštěvu. S pozdravem

Mgr. Vladimír Škuta, ředitel školy

Základní škola Jindřicha Matiegky Mělník, příspěvková organizace
Pražská 2817, 276 01 Mělník
www.zsjm-me.cz
tel.: 315 623 015

 



Město - z radnice

https://www.traditionrolex.com/7