https://www.traditionrolex.com/7

 Sportovní klání pro ohrožené děti - KOKO RACE 2016 | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Přehledná a stále aktuální nabídka zaměstnání je dostupná zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Sportovní klání pro ohrožené děti - KOKO RACE 2016


   U obce Vidim na Kokořínsku v sobotu 4. června odstartuje již 6. ročník benefičního duatlonového závodu (kolo-běh) Kokořínskem cestou necestou, neboli KOKO RACE 2016. Výtěžek půjde na pomoc ohroženým dětem. Akce je vhodná pro celou rodinu. Záštitu nad závodem převzal starosta města Mělník, MVDr. Ctirad Mikeš.

   Účast je otevřena všem věkovým kategoriím. Start v 11 hod odpálí duatlon pro dospělé (běh na 9 km a cyklistická trasa v délce 16 km), který mohou podniknout sami či ve štafetě v páru. Přibyla nová sportovní disciplína - pouze běh. A své síly poměří také firemní týmy. Ve 14 hod proběhne dětský běžecký závod Kokořínek.

   Sportovní klání je letos doplněno zajímavým doprovodným programem pro aktivní dospělé a rodiny s dětmi, který zajistí Agentura Wenku (např. nízký lanový park, chůdy, skákací boty pro dospělé). Vítáni jsou všichni, kdo chtějí prožít příjemný den krajině pískovcových skal, zasportovat si s rodinou, s přáteli, s kolegy a současně podpořit dobrou věc.

   Akci podpoří Tesco Mělník, České přístavy, a.s., ADLER Czech, a.s., Nadace Divoké husy, Map4Trip - mobilní turistický průvodce, Město Mělník, Obec Vidim a další.

   Výtěžek závodu bude věnován Krizovému centru pro rodinu - nevládní organizaci Cestou necestou. Ta pomáhá týraným a zneužívaným dětem najít znovu šťastné dětství. Zaměřuje se na děti a jejich rodiny z Prahy a Středočeského kraje a poskytuje jim komplexní psychologické, terapeutické a sociální služby.

Díky Nadaci Divoké husy bude výsledný výtěžek celé akce zdvojnásoben.

Více na:
www.kokorace.cz
www.facebook.com/kokorace

Záznam reportáže z TV Mělníček z minulého roku:
melnicek.tv/porady/zpravodajstvi/video/zpravodajsky-tydenik-1-6-2015/  (od 0:12:43)

PřílohaVelikost
IMG_1377.JPG273.9 KB
IMG_1583.JPG312.47 KB
IMG_1374.JPG201.44 KB


Sport

https://www.traditionrolex.com/7