https://www.traditionrolex.com/7

 Mělnická Jizerská 50. - 23. ročník | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Přehledná a stále aktuální nabídka zaměstnání je dostupná zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Mělnická Jizerská 50. - 23. ročník

Vše je proto nachystáno jak má, dokonce máme jako obvykle nějaký to překvápko! Přijďte tedy všichni oslavit 18. červen 2016 na mělnické Náměstí Míru, kde si dá dostaveníčko zhruba stovka startujících a alespoň tolik nadšených diváků, jako v posledních letech. Kdo se však umí zasmát nejen druhým, ale třeba i sám sobě, neměl by v uvedenou dobu na uvedeném místě rozhodně chybět! Po vyhlášení výsledků XXIII. ročníku MJ50 se opět uskuteční tradiční koncertíček. 

Po úspěšném dvojkoncertu vynikající příbramské kapely ŠPEJBL´S HELPRS (AC/DC revival) v rámci oslav 20 let MJ50, předloňské klasice v podání skupiny HUDBA PRAHA a loňském samostatném koncertu skupiny ZOO2 jsme pro vás zajistili opravdovou šupu! 

Po skončení XXIII. ročníku MJ50 vystoupí  se svým 90-ti minutovým setem králové punku - skupina VISACÍ ZÁMEK!!!

Úvod letošní ročníku bude, stejně jako v posledních letech, patřit nejmenším. Náměstí Míru se začne plnit již v 15.00 hod. Děti si mohou zasoutěžit v hodu koulí na SNĚHULÁKA, opět bude pro ně připraven zdarma skákací „hrad“ v podobě skluzavky BEKO, na řadu přijdou i další soutěže o nejrůznější sladkosti a letošní novinkou bude malování na obličej. Opět uskutečníme vložený závod na lyžích pro děti za doprovodu rodičů. (předškolní děti od laviny do cíle a školní děti jedno celé kolo bez piva!) V průběhu večera si pak budeme moci společně vychutnat oblíbenou a čím dál lepší OHŇOVOU SHOW (Liederhaus brothers)! 

Samotný XXIII. ročník odstartujeme tradičně v 17.00 hodin dělobuchem prvního rozběhu chlapů, pak pojedou rozběhy nebo rovnou finále baby (podle účasti - doufám, že jich přijde ještě o pár víc jak lóni a budeme je muset poprvé šoupnout do rozběhů) a nakonec velký finále mužů o SUPR ceny a hlavně právo kasat se do smrti větou „vyhrál jsem v létě na Mělníku Běžky“. Také letos vyhlásíme vítěze ve všech obvyklých kategoriích - I. až III. místo MUŽI, ŽENY - PÁD ROKU - MASKA ROKU 2016 a DRUŽSTVO ROKU 2016. A pak je mi to už úplně fuk, co si kdo bude dělat dál! Jestli však nemáš na to jet na lyžích, jsi samozřejmě vítán jako divák, protože ty z toho maj' stejně vždycky nejvíc. 

P. S. Do svýho alkoholovýho, sportovního a plánovacího kalendáře si proto ihned zaškrtni sobotu 18. června 2016 – na XXIII. ročníku MJ50 nesmíš chybět! MJ50 je totiž ZNÁMKA. ZNÁMKA PUNKU!

LÉTO JAKO OBVYKLE ZAČÍNÁ NA MĚLNÍKU, VY VOLOVÉ! 

www.bezky.cz

 

 




https://www.traditionrolex.com/7