https://www.traditionrolex.com/7

 Za krádež kola putoval do vazby | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Přehledná a stále aktuální nabídka zaměstnání je dostupná zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Za krádež kola putoval do vazby


Mělnickým policistům oznámil kolem jedné hodiny ranní dne 31. července 2016 muž krádež svého jízdního kola, které zanechal na letní zahrádce jedné z restaurací v Mělníku. Policisté vykonávající službu s majitelem kola sepsali jeho oznámení, důkladní byli zejména při popisu kola. To se jim záhy velmi vyplatilo. Během dvou hodin byli přivolaní ženou, že se jí dobývá do domu  muž a dožaduje se vstupu do obydlí. Žena měla strach, proto přivolala na pomoc policisty.

Ti po příjezdu muže ztotožnili, zjistili, že je značně opilý. Nadýchal více než dvě promile alkoholu v dechu. Dále zjistili, že přijel na kole, které odpovídalo popisu odcizeného kola. Jedenačtyřicetiletého podezřelého tedy zadrželi a umístili do policejní cely, kde musel nejdříve vystřízlivět.

Následujícího dne mu sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádež. Vzhledem k jeho trestní minulosti, s ohledem na skutečnost, že byl v posledních třech letech několikrát odsouzen za majetkové delikty, podali policisté podnět státnímu zástupci na vzetí podezřelého do vazby. Okresní soudce návrhu státního zástupce vyhověl. Za mřížemi může skončit na šest měsíců až tři léta.

por. Mgr. Markéta Johnová
tisková mluvčí P ČR Mělník

 



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7