https://www.traditionrolex.com/7

 Muslimové v parku Na Polabí. | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Muslimové v parku Na Polabí.

Dnes navečer jsem byla venčit psa v parku Na Polabí. Dětské hřiště bylo obsazeno muslimskou rodinkou. 4 malé vřískající dětičky, matka v šátku a nadupaný muslim telefonoval rozcapený na lavičce a vyřvával tu svoji hatmatilku kolem dokola. Dotaz: kde tu bydlí a co tu chtějí. To budeme další Teplice? Nikdo se o nich nikde nezmínil. Je to taktika Městského úřadu v Mělníku a pana starosty? Potichoučku je sem bude sociální demokracie přerozdělovat? Nestačí nám nepřizpůsobiví? Vracela jsem se z procházky již za tmy, na cestu mi svítila světla. Oni tam stále vyřvávali. Báli se psa, ale mne je to celkem jedno. Já jsem tady doma.

Dotazy předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

8 A tohle chcete tady u nás ???


Já tedy NE !!!

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/417186-zprava-o-hromadnem-znasilneni-vozickarky-v-uprchlickem-tabore-vyvolala-ve-svedsku-nepokoje.html

... a to zdaleka není vše, co umí ...

8.3 Další důkaz vděku této pakáže ...


https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/418496-migranti-se-bouri-v-bulharsku-i-v-recku.html

 

...ať mi někdo vyvrátí že to není samej ksindl ...

Dle nejnovějšího průzkumu by uprchlíky přijali POUZE 3 ze 100  !!! ...a všichni jsou zde na Mělníčku,teda mimo mne... 

8.3.1 Tady spíš lidem


Tady spíš lidem vadí, že něco napíšou a vy to nejste schopen ani napotřetí pochopit. Já osobně na tomto webu nechci odkazy na nechutnosti, které sem dáváte. Každý si to může ve zpravodajství najít sám. Jestli se chcete realizovat se sobě podobnými, běžte někam na diskuzi SPD, případně DSSS.

8.3.1.1 Jsou to nechutnosti,v tom se


Jsou to nechutnosti,v tom se shodnem, ale hlavně to je REALITA kterou tu nikdo nechce pochopit a snaží se ji NEVIDĚT. Pak se tu dočítám o tom,jaké jsou to žvásty apod. Děkujme si, že se nám tohle "zatím" vyhýbá a teď nevím zda bohužel či bohudík to odnášejí sousední či jiné země. Važme si klidu který zde máme, tohle je denní chleba těch, kteří těmto "lidem" podali pomocnou ruku.

A pokud mé názory (dle mého vlastenecké) někdo považuje za rasistické či mne samotného za radikála či fašistu,tak klidně ANO . Lidé kteří jsou popsáni či vidět v příspěvcích které jsem uveřejnil ,považuji za naprostý odpad  společnosti a proto je tu nechci v jakémkoliv množství .

Pokud Vám to vadí,nemusíte se koukat,nemusíte číst ...

A jestli se Vám zdá,či jste přesvědčen že mé jednání je protiprávní, klidně to nahlašte  Simírovi z Kobry 11 nebo do studia KAMARÁD JůHelákům ...

Obrázek uživatele Alexander Klimeš

8.2 Z dnešního aktuálně.cz


"...Realita je však méně dramatická a méně jistá. Nafouknutá. Existuje víc verzí příběhu. Znásilnění na klozetu, ale taky doma u jednoho z údajných násilníků. Není jisté, zda vůbec došlo k násilí. Policie azylanty zadržela a zase propustila. Prokurátor zřejmě vozíčkářce tak docela nevěřil. Na podezřelé neuvalil vazbu. Jeden z nich řekl, že měl se ženou dobrovolný sex. Ostatní to popřeli. Z davu, který kamenoval azylové centrum, se vyklubalo zhruba sto neonacistů...."

"...Nějakou formu sexuálního obtěžování nebo násilí zažila podle aktuálního sociologického průzkumu více než třetina Čechů. Násilníkem je pak každý devátý Čech. Nejčastěji se v Česku potýkáme s nežádoucím pokřikováním a pohledy, otázkami na sexuální život či s nežádoucími dotyky. Téměř desetina lidí pak byla obětí znásilnění...."

Napadá mne citát z evangelia Matouše:
„Nesuďte, abyste nebyli souzeni. Jakým soudem totiž soudíte, takovým budete souzeni, a jakou mírou měříte, takovou vám bude odměřeno. Proč vidíš třísku v oku svého bratra, ale trámu ve vlastním oku si nevšímáš? Jak můžeš říci svému bratru: ‚Nech mě, ať ti vytáhnu z oka třísku,‘ a přitom máš sám v oku trám! Pokrytče, vytáhni nejdříve trám z vlastního oka, a tehdy prohlédneš, abys vytáhl třísku z oka svého bratra.

 

8.2.1 Zdravím pane


Zdravím pane Klimeši,

tohle jim tu nevyprávějte, to je banda zabedněnců které to teď nezajímá. Možná procitnou až se jich to bude týkat osobně, do té doby je cokoliv zbytečné ... Zdar L.

Obrázek uživatele Alexander Klimeš

8.2.1.1 No, nejsem si jist, jestli


No, nejsem si jist, jestli jste mne správně pochopil ....

Ale k tématu:

- problémem nejsou migranti, problémem jsou vyloučení, nepřizpůsobiví, ve třetí generaci občané členských států EU, shodou okolností muslimského vyznání,

- problémem je , že dříve nekontrolovaná imigrace spojená s demografickým poklesem a multikulturalismem obtěžkaným pocitem viny stvořila stále rostoucí populaci neasimilovaných muslimů, rozhodnutých změnit Evropu k nepoznání.

Enoch was right.

Obrázek uživatele milk

8.2.1.1.1 Protože jsem se diskuze na


Protože jsem se diskuze na toto téma ještě nezúčastnil,tak to napravuji.Všichni máte určitě pravdu,ale co je špatného na tom poučovat se z chyb jiných a z minulosti.Právě předcházením těmto průšvihům je prevence a poukazování na možné následky nutností.Kdyby EU neměla problémy s migranty z kterých se podle vás stanou vyloučení a nepřizpůsobiví ve třetí generaci,tak by nikdo neměl právo takto upozorňovat.Ukazovat na skutečnosti,které se jinde dějí a snažit se zabránit jejich rozšíření i k nám,je jedno ze základních lidských práv.EU která má starosti,aby okurky byly předpisově zahnuty a mohli jsme vyrábět Olomoucké,tak v této otázce nedělá vůbec nic a nechrání své občany.Na příslušný problém musí upozorňovat lidé,kteří jsou v podstatě bezmocní a za své názory budou nakonec kriminalizováni.

8.2.1.1.1.1 Vzhledem k tomu, že ta


Vzhledem k tomu, že ta diskuze začala tím, že někdo viděl muslimskou rodinku v parku a někteří na to reagovali zprávami o znásilňování a řezání hlav, tak si myslím, že ta reakce a "upozorňování" je neadekvátní reálné situaci, kdy se vlastně vůbec nic nestalo a podle některých vyjádření je otec této rodiny pracovníkem v kebab fastfoodu, kam si chodí, troufnu si tvrdit, i někteří zdejší rozhořčení pro jídlo.

8.2.1.1.1.1.1 LULU je troll


Není on LULU ruský troll? To by mnohé vysvětlovalo. I když spíš to bude jen jeden z těch bezmozků, na něž Rusáci cílí. Videa s uřezanými hlavami, z toho vzrůstající hysterie mezi plebsem... no na Lulua to funguje fakt skvěle. A ještě to dál šíří a sám trolluje. Ovšem na rozdíl od profíků zadarmo, bo má v hlavě slámu. Smiling

8.2.1.1.1.1.1.1 šlojmo


Ano dělám to zcela zdarma,nemám potřebu vydělávat na kde čem, jelikož nejsem SOCKA která musí "hulit" šéfíka kvůli 15 litrům čistého. A Putin a Rusko je mi rozhodně mnohem bližší než Obama.  A klidně napište že mám v hlavě nasráno, já se neurazím...

8.1 Tahle logika mi prostě


Tahle logika mi prostě připadá úchylná. Tvrdíte, že každý, kdo nechce podlehnout tupému panikářství kvůli jedné rodince v parku, podporuje příliv imigrantů a schvaluje znásilňování? Kvůli podobným nesmyslům racionální diskuze skutečně neexistuje, protože veškeré názory jsou jednou nebo druhou stranou hned smeteny jako "sluníčkářské" anebo naopak "fašistické". Jako kdyby neexistovaly umírněné názory - nejsou totiž slyšet pro podobný způsob diskuze, jako zde předvádíte. Pak je skutečně nemožné, aby existioval nějaký konsensus anebo aspoň kompromis, jak přistupovat k uprchlické krizi.

8.1.1 JAKUBE ...


Diskutujme,je-li o čem. Jen tu předkládám fakta o lidech kteří se k nám do vlasti mohou dostat.Zatím jsou v Německu a ostatních zemích v evropě. Jen pro příklad ,to co tito "chudáci" zmítaní válkou ve své zemi předvedli v Německu,Švédsku a jinde kde jim nabídli svou pohostinnost, to nemá obdoby.Je to jen samý úchylák,násilník a vyžírka. 

Na jednu stranu si tady chceme hrát na humanisty kteří pomohou těm kdož neměli tolik štěstí (za jiných okolností chvályhodné) a na druhou stranu se  NAPROSTO BĚŽNĚ A OSTUDNĚ SBÍRAJÍ VÍČKA NA NAŠE DĚTI .

Takže až si zde uděláme pořádek a BUDEME-LI NA TO MÍT ,TAK PAK KONEJME CHARITU ,DOBRO apod. Né obráceně...

Chce se mi doslova blejt , když vidím v televizi postižené dítě , jak se musí potupně vystavit a ukázat národu jak trpí , jen proto aby se sehnaly peníze na drahou léčbu formou darů,sbírek apod . Já myslím že stačí to co tu máme , naše drahá (a to doslova) NEMAKAČENKA , INDOČECHY , FEŤÁKY A JINÉ LŮZRY co páchají dost trestné činnosti a též i dost každý měsíc stojí státní kasu i BEZ UPRCHLÍKŮ , NEBO SE PLETU ???

A to jsem zmínil jen ekonomickou stránku věci , kde je morální chování lidí kterých se tu zastáváte ,zatím kam vlezli jen berou ,diktují si a znásilňují... A to tady fakt nechci ....  Zdar L.

 

8.1.1.1 "NEMAKAČENKA , INDOČECHY ,


"NEMAKAČENKA , INDOČECHY , FEŤÁKY A JINÉ LŮZRY..."

ano, v každém národě jsou lidé, kteří porušují zákony, stejně jako mezi uprchlíky. Chcete je taky deportovat? Jinak pravidla pro získání azylu nebo pobytu jsou jasná, jde o to, aby se skutečně dodržovala. Čili nechápu, jakou spojitost má ta rodinka (evidentně pracujících, což vám asi taky vadí, protože vám berou práci) v parku s případem znásilnění? Já taky můžu najít odporný příklad nějakého zločinu. Pamatujete si např. Johna Hrona? To byl taky syn uprchlíků.

"A to jsem zmínil jen ekonomickou stránku věci , kde je morální chování lidí kterých se tu zastáváte ,zatím kam vlezli jen berou ,diktují si a znásilňují."

To je to přesně o čem mluvím. Zastal jsem se oné rodiny, protože nepáchala žádný trestný čin ani přestupek. Vy jste sem hodil zprávu se zločinem a najednou se zastávám zločinců, nebo jak jste to myslel?! Nevkládejte druhým do úst to, co neřekli, diskuze pak bude mnohem férovější.

8.1.1.1.1 Tak především,


Tak především, NIKOHO JSEM NEHODLAL A ANI NEHODLÁM DEPORTOVAT. To jste vzal kde? Předkládám zde to, co je denní realitou tam , kde tyto lidi přijali. Nemá to nic s konkrétní rodinou, či jednotlivcem kdekoliv.

Je fakt že deportace veškerých zmetků by jistě nebyla na škodu, jenže je tu otázka "kam s ním" , zkrátka hezká utopie,nic víc...

Napsal jsem, že tito (NAŠI) nám snad stačí,což znamená že další rozhodně nepotřebujem...

ALE ÚPLNĚ NEDŮLEŽITĚJŠÍ A NEJVÝSTIŽNĚJŠÍ POVAŽUJI VĚTU O UDĚLÁNÍ SI POŘÁDKU ZDE U NÁS "DOMA" A PAK POMÁHAT, CHARITOVAT atd.

Zde nemáme nikdy prostředky na naše lidi,a je jedno zda jsou to děti,důchodci,postižení, na to se běžně zřizují sbírky, nadace, ale jak jde o léčení dětí z Iráku ,uprchlíky TO MÁME NAJEDNOU DESÍTKY MILIONŮ A NENÍ POTŘEBA ZÁKONŮ,PÁČ TO VLÁDA SCHVÁLÍ VE ZKRÁCENÉM ŘÍZENÍ ABY UDĚLALA GESTO A NA VLASTNÍ LIDI SERE...

POKUD CHCEME DĚLAT PODOBNÁ GESTA A ROZHAZOVAT PENĚZI,KLIDNĚ,ALE AŽ SE POSTARÁME O SVÉ !!!

 

A jen k té práci,dělám "na sebe" a opravdu mi nikdo nic nebere,natož Vámi zmíněná rodina. Jen pro info,práce hledá mne, ne já ji ...Nejsem nýmand který se neumí postarat a převzít odpovědnost,práce mám denně dost a to i o víkendech,naopak nestíhám...

7 muslimové


No, upřesnil bych to trochu.

Také tam chodím a také jsem je tam zahlédl. Navíc běžně chodí po městě. Vždy mají ssebou své dvě, ne 4 děti. To jen na spřesnění situace. A většinou si hrají relativně potichu, tedy s matkou otec prakticky vždy cosi blábolí do telefonu.

Spíš mám ale jiný poznatek. Na tom hřišti jsou běžně tak minimálně 4, spíš 6 maminek s dětmi. Pokud je tam tato rodinka, není tam jinak nikdo. Byl jsem svědkem toho, kdy přišla a pět matek sbalilo dítě a hračky a urychleně odcházelo.

 

A potkal jsem je v supermarketu. V jedné uličce náhodně tato rodinka s ženou v šátku a druhá rodinka, kde byl chlap v taláru kněze. Zajímavé, že všichni se dívali po ženě v šátku, kněz s děcky nikoho nezajímal i přes mnoho případů úchylek těchto "mužů božího slova".

 

Jo a nakonec, pokud si někdo pamatujete obličeje, tak ten chlápek tu kdysi dávno otevírel rychlé občerstvení s donerem, takže tu žije už nějaký ten pátek, nejsou to nějací imigranti z téhe německé vlny.

A že paní nosí šátek ?  Ono je to těžké, když vás od malička k tomu vychovávají. POkud budete dítěti od počátku tvrdit že červená je modrá, bude pro něj stále modrá a nevysvětlíte mu opak, že bylo mystifikováno.

 

PS : kdyby to bylo na mě, mohla by nosit i ten černej pytel přes hlavu, stejně je ošklivá.

6 Pes na hřišti?


Aneb jak je možné také podat to, že pes venčený ná dětském hřišti obtěžoval hrající si děti a jejich nikomu nic špatného nedělající rodiče.
 

5 Tak jsem dnes procházel


Tak jsem dnes procházel parkem,žádní zakuklenci v hábitech tam nebyli. Nicméně,až se objeví,tak doufám že navštíví nejdříve všechny zdejší mínusovače a popírače toho co dokážou napáchat,patřičně jim předvedou vše co umí,abych já měl čas zdrhnout.

A kdo machruje,že se těchto lidí nebojí a nemá strach o sebe či rodinu,tak je buď dement nebo lhář,či kombinace obojího. Já z toho mám hrůzu a nechci to tu v žádné podobě ...

Krleš, a teď se umínusujte ,já se nepo....

5.1 Nemáte pravdu


Nemáte pravdu Lulu, respektive máte - tu svou, jako každý, na to máme všichni právo. Ale vydávat ji za obecně platnou a mluvit za ostatní, případně se přes míru bránit těm dalším "pravdám", je podstatný rozdíl. Nemáte ji v tom, že vám nevadí mínusy například. Vadí, žere vás to a tvrdit opak je mírně pokrytecké, případně jde o machrování, které zmiňujete v souvislosti s daným tématem. Dlouho k němu nikdo nic nenapsal, tak ho oživujete stylem "nebyli tam, ale až se objeví...".

Osobně nepopírám, že jde o lidi s jiným náhledem na způsob života, že nejsou plně "kompatibilní" s našimi zvyky a názory, ale byl bych rád, kdyby se lidé posuzovali podle svého chování a činů. Zdůrazňuji podle jejich činů, ne těch, co vypadají podobně a patří nějakým způsobem do příslušné škatulky, ne těch, co jim dělají ostudu, stejně jako jiní "naši" nám. Mám osobní zkušenosti s lidmi, kteří pocházejí z "arabských zemí" (tohle paušální označení by jim možná vadilo) a respektuji jejich odlišné chování v určitých situacích (při dění okolo obchodních jednání, ale i u nich doma), stejně jako oni respektují mě.

Lulu, já taky nechci, aby se tady kdokoli roztahoval na úkor ostatních obyvatel, ale zároveň nechci, aby se tento problém řešil podobným způsobem - přesvědčováním "davu", že se má být náležitě kompaktní hmotou, bez vyčnívajících názorů, bez tolerance k odlišnostem světa. Rozhodně nejsem utopista, který by si myslel, že všichni budou se všemi v harmonickém svazku šťastných lidí, ale přehnaná izolace určitě není dobrá, ani možná. Když někdo napadne mou rodinu, tak se budu bránit s využitím všech svých možností. Když na to nebudu stačit, budu hledat zastání u státních složek, které jsou k tomu určené, ale v každém případě nebudu rád, že to dospělo do takové fáze, a to bez ohledu na to, kdo "vyhraje".

Právo silnějšího je nadřazeno všem předchozím dohodám a pravidlům tisíckrát podepisovaným, ať se nám to líbí, nebo ne. Ale žít v prostředí, kde to budu muset pořád demonstrovat, se mi ani trochu nechce.

.

5.1.3 Reakce.


Pane Jiří Černohorský, dovolte mě krátce reagovat na Váš názor. Nechápu Vaše slova, když píšete "já taky nechci, aby .....". Tak pokud nechcete a není Vám to jedno, musíte pro to něco udělat. Postavit se na odpor, vše jasně a zřetelně pojmenovat, třeba i sdílet ztrach s ostatními, varovat lidi, jasně pojmenovat problém, říkat svůj názor a nebát se otevřeně mluvit o rizicích a podobně. A né čekat, až se něco stane a poté říkat, "já to říkal". Až někdo napadně Vaší rodinu, pak bude asi pozdě, nemyslíte. Bránit se musíte teď, ne až potom, děláte velkou chybu. 

5.1.3.1 obrana


Vážení,

vymýšlíte tady obranu proti hypotetickému nepříteli a unikají vám závažnější témata. Za par dní máte krajské volby a podle zveřejněného průzkum májí  ČSSD 18% ??
ČSSD vládne kraji  pohrobky nosiče krabic vína  již 8 let a poslední 4 roky službami vykoupenou podporou komunistů.  Lidi to vážně dovolíte socanům, aby  spojili po volbách s kýmkoli.
Těm nejde o politiku pro lidi jim jde o moc, přesněji o to rozhodovat o vašich penězích  a o plná  koryta.

5.1.3.1.1 Jen malý dotaz.


Vážený pane Horák. Měl bych na Vás jeden, celkem malý dotaz. Můžete mě říci konkrétně, komu resp. které straně nejde o moc, kdo nechce rozhodovat o našich penězích a komu nejde o plná koryta ??? Je sice po volbách, ale i přesto budu rád, když mě a ostatním odpovíte. Ostatně další volby jsou na obzoru. Třeba po 25 letech prozřeme a přijde ráj na zemi.

Děkuji Vám za odpověď.

5.1.2 Pravdu nemáte vy


Pravdu nemáte vy. V době mých studií jsme jich na fakultě měli přes 100 - Iráčanů a Syřanů. Větší podrazáky a křiváky jsem v životě nepoznal. A mnozí mělničáci si možná pamatují rok 84, kdy v Ludmile bylo ubytováno asi 80 Lybijskejch vojáků, kteří se v Aero Vodochody školili na letecké techniky pro MiG 21. Okupovali místní hospody, který považovali za svý teritorium, chovali se jako by jim Mělník patřil, obtěžovali hnusným způsobem mladý holky. Až se místní mládež dožrala a po jednom incidentu v Liďáku si na ten xindl počíhala u cukrovaru, kde se u vjezdu na řepnej plac odehrála docela slušná bitva. Pokud nevěříte, zajeďte se podívat nejlépe třeba do Paříže. Nemusíte chodit ani daleko od centra a na vlastní oči uvidíte, jak machometáni "obohacují" evropskou kulturu. Jejich způsob života je neslučitelný s evropskou civilizací.

5.1.2.3 Jen tak pro zajímavost.


Ona spousta těch děvčat chodila do hotelu Ludmila dobrovolně, protože tam se dali vydělat za určité služby dolary. A dolar byl prý tenkrát za 23 Kčs ( západoněmecká marka za 9 a libra za 54 Kčs.) Pochopitelně, že když někdo zjistí, že je v nějaké cizí zemi vlastně boháčem, tak mu trochu narostou ramena, občas může něco přehnat, ale říkal mi člověk, co s nimi přišel do styku, že jinak tady se do nikoho nenaváželi ( měli jiný zájem Smiling)a mohu potvrdit, že kromě hotelu Ludmila nebyli moc po Mělníku k vidění. Štědří byli hlavně k těm dívkám a to se pochopitelně nelíbí nejednomu českému mladíkovi, když si od někud přijde nějaká parta, která si kouří americké cigarety, pije drahý chlast a balí české holky, kdy si vzpomene. A tak to mohlo být i třeba takto.

 

5.1.2.2 Pravda


Jane, nerozumím, v čem nemám pravdu. Já přeci neobhajuji lidi, kteří dělají problémy. Jen nechci, aby se hystericky šířil strach a propagace násilí - protože sdílení takových videí není nic jiného, než napomáhání původnímu účelu, ke kterému byly vytvořeny. A nechci, aby se příliš radikalizovala relativně klidná společnost, protože pak se hledají způsoby řešení problému hodně obtížně. Nikde neříkám, že se to dá vyřešit jen holubicemi míru a objímáním diplomatů, ale to, k čemu naše společnost spěje, by měla být reakce trochu jiná, podle mého názoru. Přísná pravidla a důsledná kontrola jejich dodržování, bez dojemných vyjímek.

V osmdesátých letech byl svět oddělen výrazněji, než dnes. Jestli toho chcete znovu dosáhnout, povede to k izolaci, která lidi určitě nespojuje - nemyslím spojování formou nuceného mísení kultur a ras, ale "normální" spolupráce a výměna "toho dobrého", co různé kultury přinášejí. Když se budeme navzájem ze zemí vyhazovat, budeme na sebe víc naštvaní a žít na hraně zásadních vojenských konfliktů.

5.1.2.2.1 Islámská kultura


není a nikdy nebude slučitelná s evropskou, nebo lépe řečeno s euroatlantickou. Vůdci EU vstřícností k machometánským "uprchlíkům" (odbočka: záměrně píši uprchlíky v uvozovkách, neboť ve valné většině nejde o skutečné uprchlíky ale o vychcánky, snažící se zneužít zbytečně štědrý sociální systém EU) porušují zásadním způsobem své vlastní zákony a nařízení. Kdyby se kterýkoliv evropan choval v islámské zemi tak, jak se chovají domnělí běženci v Evropě, skončil by přinejmenším na několik let ve vězení.

Islámské náboženství káže pomoc věřícímu bližnímu v nouzi. Jak těm, kteří se chystají zaplavit Evropu, pomáhají bohaté islámské státy jako je Saudská Arabie, Emiráty, Irán apod? Když Evropě teklo do bot a její valná část byla rozvrácená válkami, pomohly bohaté USA (pozn. nejsem jejich nekritický obdivovatel). Netvrdím že pomoc byla nezištná, ale byla to pomoc vyplývající z křesťanské morálky a byla to pomoc účinná a vztahovala se i na ve válce poražené státy. Jaká je morálka islámská?

 

5.1.2.2.1.1 Pokud myslíte pomoc USA za


Pokud myslíte pomoc USA za II.světové tak to byla nutnost.Napřed se západními spojenci podporovali fašismus proti narůstajícímu komunismu.Když by ale Hitler vyhrál a měl celou Evropu,tak by skočil na USA.Tak zase pomáhali Rusku a hrozilo nebezpečí,že se Stalin nezastaví v Berlíně a schramstne Evropu on.Když už se ty dva tak hezky pomlátilli,tak spojenci oslabeného Hitlera v západní Evropě doklepli.Nás nechali Francie a Anglie před válkou sežrat Hitlerovi v Mnichově a podruhé USA a Aglie po válce Stalinovi na Jaltě.Tak se USA staly regulátory válek a organizovaného vraždění,říká se tomu světový policajt.

K otázce náboženství:Při jejich vzniku byla úplně stejná,vraždění lidí jiného vyznání a názoru(Hus,čarodějnice atd.).Islám se nezměnil a křesťanství pod nátlakem civilizace a vědy(Přece se točí)přešlo na měkčí formy ovládání lidí.

5.1.2.1 Dobrý den, je dobře, že


Dobrý den,

je dobře, že připomínáte autentickou zkušenost! (I když se obávám, že díky přítomnosti TOP09 na mělnické radnici neudělá MÚ ani ťuk pro to, aby se jim tu nelíbilo). 

5.1.1 Vážený pane : cituji Vás


Vážený pane : cituji Vás :Když někdo napadne mou rodinu,tak se budu bránit s využitím všech svých možností,kdyz na to nebudu stačit budu hledat zastání i státních složek ,které jsou k tomu určené...bla,bla,bla.Az toto budete muset řešit nemyslite,ze bude už pozdě?Myslite to vážně ,nebo jsou to takové ty spokojené kecy po dobré kávě či vykonané soulozi?Máte doma TV,internet,ctete noviny,obcas vyjedete k sousedům na jih,ci západ?Lulu předem varuje a právem co může ( a nastane)pokud ,to necháme dojít do situace viz,Francie,Rakousko,Belgie ,Svedsko,kde bohužel klec již spadla.Němci co kupují baráky v Maďarsku,Rakusaci ,kterým zkupuji půdu za několikrát vyšší ceny"uprchlíci"Belgičanům ,Francouzum,kterým bouchaji bomby u prdele?Prostě tyhle varování to je zdvižený prst,ktery v těchto zemích nikdo nezvedal,ted už je pozdě.Stokrat Lulu piš,a klidně mě zastrasuj já to snesu a nevadí mi to na naopak.Vazeny pane možná nám ,jednoduchým xenofobum ,budou Vaše vnoučata děkovat.Mimochodem nejsem fanoušek Zemana ,Putina,muj deda byl kulak,pradeda legionar,nejsem pro rozbití Unie,ale jsem pro velkou facku celému Bruselu,nejsem pro výstup z NATA,jsem pro používání selského rozumu!!!!!!!!!

5.1.1.2 Zdar balzam 75, nejde mi o


Zdar balzam 75,

nejde mi o nějaké zastrašování kohokoliv.Ukázal jsem tvrdou realitu posledních měsíců a to je vše. Nechci dopadnout jak Frantíci s Němčourama,nevědí co s nima,mají jich tam jak kobylek a obden je s nimi problém.Přepadávají,znásilňují,vraždí.... Chce i toto někdo popřít ???

Snažím se myslet dopředu,to je celé a nějaké kecy o xenofobii,rasismu apod. mám na háku. Bohatě mi stačí naši drazí nepřizpůsobiví a tuhle verbež tady prostě nechci. Proč nemám hrůzu z Vietnamců,potkávám zde na MK i černocha,nevadí mi,nebojím se ho ? Stačí mi procházka v Letňanech po Tescu a je mi zle,když vidím jak proti mne jdou tři krasavice zahalené od hlavy k patě v černém,a okamžitě dumám co bude,bouchne to,nebouchne to ? U jiných lidí tuhle hrůzu nemám,jsem tedy rasista?

Pokud se tady popírají hrůzy provedené těmito lidmi,co přijde příště? Budem tvrdit že 2. světová nebyla? Hitler byl skvělý politik a člověk ? 

Alespoň ten Zeman říká narovinu co si myslí a nechová se jako frau Makrela,ostatně ta teď sklízí co zasela a právem. I ten Hitler byl větší vlastenec než ona a že to byl pořádný grázl a zmetek,ale jeho vlast mu byla svatá...

Lepší je prevence než radikální řez ...

A Vám "balzame 75" děkuji za pochopení L.

5.1.1.2.1 Prevence


Zdravím Lulu, nezlobte se, že vám lezu do komentáře, který nebyl přímo ke mně, ale musím reagovat na větu "Lepší je prevence, než radikální řez" - ta by byla v jiném kontextu vpořádku, ale v tomhle zřejmě vidíte prevenci v otravování života lidem, které tady nechcete, aniž byste jim to řekl jasně a přímo do očí - to je taky možný způsob řešení. Nemyslím si, že dobrý.

Neustále opakujete slovo "popírání" - a já znovu opakuji, že tady nikdo terorismus a nevhodné chování nepopírá! A už vůbec to nespojujte s popíráním událostí ze světové války proboha.

5.1.1.2.1.1 pane Černohorský...


Vůbec se nezlobím,proč taky? Reagujete slušně a o tom diskuse je....

Nikomu nechci otravovat život,ale taky si ho nenechám nikým otravovat. Nechci tu uprchlíky už jen z toho důvodu,co se děje ve Francii či Německu,Rakousku atd.Bohatě mi stačí co dělají tam a věřte že vyžírání tamního sociálního systému je nejmenší problém. Jejich neustálý teror místních ve formě přepadávání,znásilňování a občasného vraždění bohatě stačí na to, abych věděl na 100% že je tu nechci. 

NECHCI SE BÁT  :  JÍT PO ULICI , O DĚTI , MANŽELKU atd.  

Je na této větě něco divného,nepochopitelného  ???

Hlavně,z mého pohledu, jak je možné že ti lidé nemají na jídlo ve své zemi,ale na převaděče peníze seženou? Kde vzali na dotykové telefony ? 

Zatím vidím jediné,většina jich je EKONOMICKÝCH (migrantů) zneužívajících soc. systém dané země kam se dostanou, a hlavně pramálo z nich se snaží dodržovat zákony dané země,automaticky si tam žijí po svém a běda když je někdo napomene. Buď dělají hloupé nebo rovnou opáčí tím,že u nich doma je to "normální"...

Pak by nám tu běžně probíhaly dětské svatby,naprosto beztrestná zoofilie (dle islámu je možná soulož se zvířetem,ale po " TOM " ho nesmíte už sníst) ,ženské pohlaví má možná hodnotu špinavého hadru z podlahy a jiné vymoženosti této kultury zakončené hlavní peckou a tou je uřezání hlavy kdekoliv a před kýmkoliv...

Děkuji,ale o cokoliv z této  "hitparády" NESTOJÍM A NECHCI TO TU !!!

 

Nemyslím si ,že  cokoliv jsem uvedl, by mohlo být bráno špatně,protiprávně apod. 

Děkuji L.

5.1.1.1 Varování


Vážený pane Balzame75, varování je na místě, ale podle mého názoru ne tímto stylem. Lulu tady odkazuje video z brutální popravy a v návaznosti na příspěvek dalšího uživatele naznačuje způsob reakce na skupinu lidí, kteří se ničím neprotiví našim pravidlům. Řeší se tady urážky víry v podobě prasečí krve a kálení psů, to myslíte vážně? Radši zvolíte cestu paušálního násilí? Kolik agrese tím vyvoláte? Jak se mají pak lidé domluvit, když je budete strkat do jednoho pytle... jen dostanou motivaci k válce kultur v měřítku, o které jde extremní části skupin.

Brusel už facku dostal, Německo ještě větší a budu jen rád, když to povede lepším směrem, než doteď - například přísným postihem rodin, ze kterých pochází usvědčený problémový člověk, nebo přísnějšími pravidly pomoci a lepší identifikaci lidí... Začaly to země, které teď bohužel trpí za svou rozpínavost z dřívějších kolonizačních dob, ale pořád je to problém lidský a nechci, aby mě někdo nutil to řešit násilím mezi civilisty. Člověk je líný a chce dosáhnout nějaké výhody oproti ostatním. Když je mu dovoleno, využije toho. Pokud dovoleno není, zkusí to zneužitím náboženství, ekonomického vlivu, nebo jiným zástupným způsobem, který má prosadit jeho zájem. To nesmíme dělat ani my, ani oni, a je naší chybou, když to nedokážeme ohlídat v rámci svým pravidel, ne těch jejich.

Že jde o velký problém, je mi jasné, a taky neříkám, že znám jeho řešení, ale silou to určitě nepůjde. Vámi citovaná věta o obraně mé rodiny neplatí jen pro tuto část obyvatel, ale obecně o všech, kteří překročí hranici zákona - jak to chcete řešit vy? Preventivně seřezat obličej, který se mi nelíbí? Vytipovat zloděje před krádeží a zmlátit ho předem? Deportovat všechny lidi, kteří nemají naše občanství? Zřejmě chcete, aby všichni žili ve svých vlastních zemích - ano, to je ideální řešení - stejně utopistické, jako přání militantních lidí, že lze jejich zájmy dosáhnout násilím po celém světě.

Selský rozum ano - toho je dnes záměrně málo, mi připadá.... protože když něco funguje, tak to málo vydělává - "radši budu udržovat v chodu polorozbitý stroj, abych si vydělal jeho údržbou a nutnými opravami." - ironickou větu dávám raději do uvozovek. Jenže u nás už nikdo nehlídá, jestli je ten strojek ještě v provozuschopném stavu, a to je špatně.

Kultury mísit nechci, stačí navštěvování - a pár lidem umožnit poskytnutí pomoci způsobem, který nebude proti vlastním pravidlům života pomáhajícího - to je věc, kterou naši eurozástupci nedělají dobře, v tom s vámi souhlasím, počet "problémových" lidí nesmí být na jednom místě nezvladatelně vysoký, na tom se taky shodneme, ale řešit to úplným odstřižením od světa nelze.

Jednoduchými xenofoby nikoho označovat nebudu a komu budou naše vnoučata děkovat, nechám na nich, ale budu si přát, aby měly možnost se svobodně rozhodovat, kde a jak budou žít - se všemi plusy i mínusy dané země.

Lulu, Balzame a ostatní - zkuste jim příště při setkání v parku říct české "dobrý den" - zajímalo by mě, jak zareagují. Zkusím to, když budu mít možnost a napíšu - jestli mě nesežerou tedy (nejsem prase...)

 

5.1.1.1.1 Krásně napsané ,snad bych


Krásně napsané ,snad bych tomu chtěl i věřit,ale nepřesvědčil jste mě.Jednoduchých řešení není pravda,ale přílišné filosofování ,též na škodu.Já vidím fakta lezoucí pomalu na povrch ,viz snaha válečných migrantů utéct z Francie(země zaslíbené)do Anglie - proč?Snaha válečných migrantů utéct z "východního"Německa do "západního" ..do toho pravého Nemecka-proc? Dnes všude ve zpravach_- stavba základu plotu na Rakousko -Madarske hranici-proč?(donedávna nemyslitelné)Tunelování evropských fondů ,evropskými politiky(viz.Italie)za účelem staveb penzionu a nasledne ubytovavani migrantů za štědrých dotací na hlavu- proč?Je toto vše pomoc válkou zasaženým potřebným chudakum ,nebo neci kalkul,byznys?Vidím atentáty ,které jsou dílem lidí ,kterých se zastavate,pardon komunity.Vim všichni nejsou stejní....Naopak nevidim masové demonstrace vámi jmenované komunity ve Francii ,Německu,Rakousku na odsouzení těchto hnusnych atentatů .Vidím jak v Rakousku protestovali a vyjadřovali podporu ti "hodní" co se už dávno přizpůsobili (Turkove)Erdoganovi,ktery v létě nechal pozavírat profesory,ucitele,dekany....Protestují z Evropy,ktera jim poskytla životní hodnoty,ktery tento člověk dehonestuje!!!!....No necháme to času...

5.1.1.1.1.2 Filozofování


Nebojte se Balzame, nebudu filozofovat moc dlouho, taky si myslím, že je to na škodu. Fakta, lezoucí na povrch, doufám pomohou k lepší reakci, než kterou vidíme dnes, ale znovu opakuji, že šíření paušální nenávisti tomu nepomáhá, právě naopak. Sice teď řeknete, že budete mít radši Araba naštvaného, ale za hranicemi - jenže tím si zaděláváme na větší problémy. Nechci tvrdit, že jim máme lézt do zadku a být přehnaně uctiví, ale i u nich jsou slušní lidé, kterým jde o vlastní rodinu a spokojený život - je na nás, abychom jim ukázali, že to nesmí být výhradně na náš účet. I proto nesouhlasím s podobnými akcemi, jako vámi uváděné dotace na ubytování (nejen pro Araby), nebo jejich přehnané systémy podpory za nic - ale to jsou ta naše pravidla, o kterých opakovaně píšu.

Vaši větu o mém "zastávání se lidí, kteří dělají atentáty" mažu z paměti, když dovolíte...

Debatu na ČT24 jsem neviděl, ale stihl jsem kousek projevu prezidenta Zemana, který měl z nějakého důvodu světlejší okamžik, než jsem u něho zvyklý vídat. Sice opět nezapomněl uvést Rusko jako pozitivní příklad, ale s velkou částí jeho řeči musím, respektive můžu souhlasit (přestože si nedovedu představit praktický způsob spolehlivého útoku na nervová centra teroristů). Hlavně souhlasím s tím, že "nesmíme dovolit radikalizaci evropské společnosti, způsobenou nečinností státních zástupců a složek" (nepřesná citace, snad zachycený smysl věty) - ovšem jeho návrh spojení sil všech v boji proti terorismu, se obávám, je taky utopie - kvůli odlišným ekonomickým zájmům, které to pořád kazí (možná záměrně).

No necháme to času, souhlas, ale budeme to sledovat, doufám...

.

5.1.1.1.1.1 debata Čt24


Mimochodem ,vcelku zajímavá diskuze na Čt24 ve 22:40...Politici ,aby si zachránili čest a voliče --obraci ,pozdě,ale --obraci:-(

4 Video - pouze 18+ a jen pro velmi silné povahy


https://vimeo.com/182702671

Tady dávám !!! NECENZUROVANÉ !!! video z tohoto týdne. Upozorňuji,že mým cílem není to , aby se někdo pozvracel,byl pohoršen,nechci vznášet jakoukoliv nenávist k rase atd. 

Mým cílem je ukázat pravou tvář toho,čeho se všichni,včetně mne BOJÍME a nechceme se toho dočkat zde u nás v ČR.

Radši 100 planých poplachů,fám a nevím čeho,než jedno takové  nebezpečí reálně.Fandím Maďarům a vůbec všem kteří brání svou vlast všemi prostředky...

Tohle totiž nejsou lidi kteří v něco věří,to jsou totální vymatlanci bez jakéhokoliv IQ,zkrátka odpad vyspělé společnosti, tím pádem je potřeba onen odpad zlikvidovat,navždy...

Obrázek uživatele Alexander Klimeš

3 Nejlepší hláška


"Je to taktika Městského úřadu v Mělníku a pana starosty?"

Je úplně jedno, jestli je člověk islamofob, nebo islamofil, ale to je věta roku. Jednání rady města a úřadu si ode dneška budu představovat jako situaci v hokejové šatně.

"Trenére (rozuměj starosto), chtělo by to nějakou taktiku, těch muslimů je tu málo....."

 

ROFL.

 

P.S.: ČSSD je na Mělníku v opozici, ale chápu, že v naléhavosti situace tento drobný detail zapadl.

3.1 Hodně lidí si na tom


Hodně lidí si na tom plánovalo postavit volební kampaň, a teď jsou zklamaní, že uprchlíci nepřišli. Každý, kdo vypadá alespoň trochu jako muslim, se teď hodí.

2 Islám je zlo, a nic


Islám je zlo, a nic dobrého to do naší kultury nepřinese.Doufejme že to jsou jen nějací turisté a za pár dní odjedou.Nechci se nikdy dožít toho,že se tady doma budu bát vylézt ven,aniž by mi nehrozilo nebezpečí od těchto multikulti.Pokud budou dodržovat naše zákony a zvyky,budiž,ale jak si začnou dělat nároky na dodržování jejich tradic naším obyvatelstvem (začnou nás omezovat),jsem pro vypakování a to svinským krokem. Nehodlám dělat v ničem a komukoliv, jakékoliv ústupky,já jsem tu doma....

Je to cca půl roku,kdy psali v novinách o případu z Rakouska,kdy rodilý Rakušan byl napomenut místním úřadem a zároveň dostal zákaz sekat trávu u sebe doma o víkendu z toho důvodu,že jeho sousedé jsou přistěhovalí muslimové a je ruší sekačka při modlitbě.To ,že si pouští to jejich halekání z reproduktoru a mlátí hlavama o zem a otravují ostatní sousedy nebylo vzato v potaz,páč by to bylo omezení víry a svobody náboženství....

A to je to,co se tu nesmí stát...

Při jakémkoliv náznaku problému je nejlepší obranou hromadné venčení čuníků v parku,nebo kde bydlí,či jim dávat vouchery na vepřové hody.

Zkrátka buď pochopí,nebo tu nemají co dělat...

2.3 Já se hlásím do party na


Já se hlásím do party na venčení čuníčků,vemu tři a trojky vidle:-)

2.3.2 Re


Vlastním samopal vzor 61, tzv. škorpión. Funguje jen v poloautomatickém módu, ale i tak je to celkem účinná a přesná zbraň. 

2.3.2.1 Tak snad ho máte legálně


Tak snad ho máte legálně a nikdy byste ho nepoužil v rozporu se zákonem, třeba k výhrůžkám.

 

2.3.2.1.1 Jasně, že jo, koupit si


Jasně, že jo, koupit si (zdůrazňuji poloautomatický) samopal může každý, kdo má příslušný zbrojní průkaz. Nový stojí asi 5000, tj. je to spíše levná zbraň. 

Používám jej prakticky jen na černé svině (Sus scrofa Sp.). nikoliv na výhružky nepřizpůsobivým spoluobčanům ... tím bych porušoval zákon o zbraních a střelivu. 

2.3.1 Já nabízím vepřový


Já nabízím vepřový obranný sprej (neplést s pepřovým) a sušené prasečí nožičky pro štěstí (náhrada za králičí). Smiling

Dále mohu nabídnout vepřové sádlo na promázání dveřních pantů u vchodů do mešit a vyčiněné vepřové kůže jako náhradu za modlící koberec.

 

2.2 Ach jo


Islám sám o sobě je asi tak stejné zlo jako křesťanství. Ale problém je hlavně v tom, že lidi jako vy sice rádi říkají "ať se přizpůsobí a přijmou naše zvyklosti atd.", ale v podstatě jim žádnou šanci na to nechcete dávat. Nemusíte reagovat. Prosím, nereagujte, stejně vím, co napíšete.

2.2.1 Opravdu víte co napíšu ...


Částečně Vám dám za pravdu,z mého pohledu náboženství všeobecně stojí za prd,ale to je věc názoru a asi do jiné diskuse. Šanci nikomu neberu,pokud jste četla můj příspěvek,tak tam píši o tom ,že chci, aby ty zákony a zvyklosti dodržovali a nevnucovali nám ty své, protože oni přišli k nám domů,né naopak. Tím pádem mají na výběr a mají tu Vámi zmíněnou šanci se přizpůsobit zdejším mravům a zákonům. Ať se modlí jak chtějí,kolikrát denně chtějí,ať si nosí co chtějí,jedí co chtějí,ale ať mne to jakkoliv neomezuje.

A za tímto si stojím,neberte to jen jako nějaké plácání "na internetu",já když někam jedu,též musím respektovat "místní zyklosti a zákony" a beru to jako samozřejmost a slušnost v jednom. Jsem snad proto divný,pokud chci od takových lidí totéž ???

Kohokoliv svoboda končí tam,kde začíná svoboda toho druhého...

2.2.1.1 Spravně Lulu ,nedejte se to


Spravně Lulu ,nedejte se to by se jim líbilo nereagovat na komentář:-)

2.2.1.1.1 Nedám,nebojte...


Nedám,nebojte... Smiling

2.1 Dva možné přístupy a oba správné


Chodím do parku Na Polabí docela často a žádné muslimské rodiny jsem si tam zatím nevšiml. Máte jako občan v podstatě dvě možnosti:

1. Pokud tam ti lidé dělají nepořádek (nebo kdokoliv jiný), máte zavolat okamžitě na Městskou policii Mělník a ona ten problém vyřeší. Pravidla a zákony platí pro všechny.

2. Pokud se ti lidé chovají slušně, můžete je slušně a vlídně pozdravit slovy "Shalom Israel". Tito příslušníci náboženství, které nemá nic společného s násilím a terorismem, Vám jistě stejně vlídně a slušně odpoví. 

2.1.7 Vón nás pane humor brzy


Vón nás pane humor brzy přejde:-)

2.1.6 Dobrý den


Neříká se tady dobrý den?

2.1.5 Shalom Israel


Nejsem si jistý,ale nepletete si náboženstv í?Není to spíše židovský než muslimský pozdrav ?

2.1.5.1 Trošku nadhledu a ironie


Trošku nadhledu a ironie Haka pán použil uvozovky "shalom Israel"

2.1.4 Více možností


Možností nemáme jako občan dvě, ale je jich vícero. Např.

1. Pokud kdokoliv dělá nepořádek, nemusíme na něj hned volat městského strážníka. Dopřejme si trochu více občanské statečnosti v každodenním jednání.

2. Pokud se "ti lidé chovají slušně", můžeme je, jak to obvykle děláváme, slušně a vlídně pozdravit: "Dobrý den." Řekl bych, že příslušníci náboženství, které nemá nic společného s násilím a terorismem, nám stejně vlídně a slušně odpoví.

 

2.1.3 Tipuju


Tipuju paní spíš na to, že se před nimi pokřižuje a hodí na ně česnek. Nebo psa. Nebo psa s česnekem na obojku.

2.1.3.2 Nebo psa na česneku.


Nebo psa na česneku.

Obrázek uživatele raist

2.1.3.1 :)


:D 

2.1.2 Minulý týden jsem viděla,


Minulý týden jsem viděla, jak do bývalé pojišťovny stěhují šatní skříně a další nábytek. Souvisí to nějak ?

Michala

2.1.1 Městská policie mne


Městská policie mne nenapadla a zdravit je nebudu. Nechci, aby se tu v parku roztahovali. Dnes večer jdu stejnou cestou na prochajdu a uvidím, jestli tam budou znovu vysedávat. Pokud ano, přidám komentář.

2.1.1.1 Hysterie


Na "prochajdu" klidně jděte, ale komentářů už nás ušetřte. Jak tu někdo radil, je-li důvod - volejte policii, není-li - dejte jim pokoj. Tak jako u každého jiného. Ta hysterie je fakt směšná. Nikde žádný Arab, natož aby někomu vnucoval své zákony, ale možná v tom je právě problém - když se pak náhodou nějaký v Čechách objeví, duševně jednodušší jedinci při jejich spatření propadnou panice, protože je znají jen z televize a tam dělají samé ošklivé věci, a chtějí je hned pro jistotu lynčovat. Doufám, že při své občanské angažovanosti nelpíte jen na rasové čistotě a sbíráte např. po svém psu lejna.

2.1.1.1.1 Tvl.já je taky potkal ,ale


Tvl.já je taky potkal ,ale ne tady v Cechach nýbrž na Kaprunu v sousedním Rakousku a to již před 7 lety:-)No bylo jich tam mraky.Sém si říkal snad invaze či co?Podotýkám bylo to na Kaprunu na vodní elektrárně v 2000 mnm.Pocasi stalo za hovno a všude burky a řev parchantu:-) Obsluha v restauracce rozhozená,no prdel.Páák jsem se dozvěděl ,že jim Rakouska vlada dělá výlety,aby se nenudili:-)Jo lidičky to byl bordel to bych vám přál slyšet,nejhori na tom je ,že v tu dobu jsme o uprchlicich vůbec neměli tušení:-)Jo lidičky -- za mě teda - NEBRAT:-)

1 Duševní průjem


Duševní průjem par excellence.

1.2 Kdyby nebylo muslimů,


Kdyby nebylo muslimů, museli bychom si je vymyslet.

1.1 RE: Duševní průjem


Souhlas, jednoznačný duševní průjem nějakého "duševního velikána".


https://www.traditionrolex.com/7