https://www.traditionrolex.com/7

 Vlastimil Flegl obhájil na Mělnickém vinařském běhu vítězství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Vlastimil Flegl obhájil na Mělnickém vinařském běhu vítězství

Mělník 24. září - Sobotní třetí ročník Mělnického vinařského běhu na deset kilometrů vyhrál Vlastimil Flegl a obhájil tak loňské vítězství. S náskokem necelé půl minuty porazil druhého Jana Videckého z AC Mladá Boleslav. Flegl zaběhl novou trať za 33:55. Třetího ročníku vinařského běhu se zúčastnilo přes 175 závodníků. Na třetím místě skončil Luboš Truhlář.

„Mám radost, že se do Mělníka na běh přichází stále více a více sportovců. Hlavního závodu se účastnilo téměř dvojnásobné množství lidí, dětských závodníků přibylo dokonce trojnásobně, v porovnání s minulým rokem,“ řekl ředitel závodu Robert Klust. Běželo téměř sedmdesát dětí všech věkových kategorií. Letos pro závodníky organizátoři připravili novou a certifikovanou trať přesně na deset kilometrů. Odstartovalo se od vinařství na náplavce, přes most Josefa Straky do hořínského parku. Závodníci se otočili u vrbenských tůní a vrátili se zpět. „Běžci i na nové trati nepřišli o výhledy na mělnické vinice a zámek,“ doplnil Klust.

V ženách zvítězila Radka Churáňová z TJ Lokomotivy Trutnov, která desítku uběhla za 38:30. Příslušníci sborů Integrovaného záchranného systému soutěžili ve zvláštní kategorii, nejrychlejším byl policista z Cítova Petr Hatina za 37:25 a také obhájil loňské vítězství v této kategorii.

Město Mělník podpořilo závod finanční dotací.
 

Kompletní výsledky on-line



Sport

https://www.traditionrolex.com/7