https://www.traditionrolex.com/7

 Mělník - místo k žití nebo nežití ? | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Přehledná a stále aktuální nabídka zaměstnání je dostupná zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Mělník - místo k žití nebo nežití ?

29.9.2016 - jsem z Mělníka . Bydlím zde 50 let. Pracuji mimo Mělník , domů se vracím autobusem po 16h. Nyní jezdí autobus do města tak přijíždím v 16.05 do města před budovu soudu. Chci si něco zařídit , dveřmi České Spořitelny lomcuje mladá žena - jsou zavřené. Mají do 16h. V pátek do 15h. Vyberu peníze z bankomatu Spořitelny a jdu si koupit kupon na tři měsíce na autobus  na autobusové nádraží Mělník. Je konec měsíce. Vítá mne papír s nápisem -29 a 30.9 otevřeno od 7 do 15h. Prima. Odjíždím do práce 5.45. Na kupon nemám nárok. Protože máme demokracii píšu na papír Díky a kreslím pěkný kosočtverec. Jsem poučen sametovou revolucí že mohu svobodně vyjádřit svůj názor. Doma se jdu uklidnit na balkon a dívám se na kolony aut před mostkem Mladoboleslavská protože firma už ho nechce dělat a demokraticky ukončila svojí činnost. Všude z plakátů se dívají vlídní politici a slibují a slibují a slibují .....silnice bez děr , zdravotnictví zadarmo ,lepší život pro slušné lidí ....jenže ten nepřichází. Proto ve svém věku docházím k jasnému závěru - kvolbám letos poprvé nepůjdu. Nemá to význam . Rudí modří oranžový -všichni se starají jenom o svoje teplá korýtka. Bordel se nazývá demokracií. Nechápu že to nikomu nevadí ale všichni jsou hrozně spokojení. Přejí Vám příjemnou návštěvu volebních uren hodně úsměvú a prozářených zítřků Smiling))))        Jiří.

Politika předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

2 Špatný názor


Jiří - sirko ,jen Vás opravím s tou firmou. Firma by to dotáhla do konce (mostek),jenže se dostala do druhotné platební neschopnosti.(doporučuji prostudovat co to je) Takže né jak píšete Vy,že už ho nechce dělat a demokraticky zdrhla.Té firmě pár vyčůránků nezaplatilo za služby a tím jí dostali do tohoto stavu.Silnic se snad letos opravilo dost a to ještě není konec roku,že to nese určitá omezení chápe i malé dítě....

Myslím že příspěvek p. Hořejšího to vystihl asi nejlépe...

Ve Vašem věku malujete kosočtverce ? To snad né ...

2.1 ano maluji kosočtverce


 a vy by jste mohla dělat volební agitaci za šťastně zítřky. Jenže já už vím že nemáte pravdu. Ve škole jsem slyšel ten imperialismus ta Amerika za všchno může teď slyším to Rusko ten agresor a víte proč to všechno ? Aby se zakryl domácí bordel a naši zloději.

Firma která vezme zakázku a nemůže jí dodělat si jí nemá brát. Druhotná platební neschopnost u firmy která má státní zakázky je víc než podezřelá.

Firma která zajišťuje obslužnost autobusových linek a neumožní si lidem dva dny před koncem měsíce si koupit kupon  a chodit při tom do práce -taková firma nemá co pobírat dotace od města od státu a od EU ! Ať to nedělají když to dělat nechtějí. Ano jejich šéfové a manažeři autobusem do práce nejezdí a o tom to je ...

A nakonec magický ústav česká spořitelna Mělník tak ta má ve středu do 17h pobočka Odolena Voda kde dělám do 18h ve čtvrtek Mělník do 16h a Odolena Voda do 17h. Ano je to soukromá firma a dělá si co chce a dělá to jako za socialismu tak nyní protože tam jsou pořád stejní lidé kteří uvažují - my jsme ten Mělník ta díra dopoledne obsloužíme důchodce a ty ostatní ať jdou do Prahy. A proto je to tady pro střední generaci prostě k nežití. Pro důchodce nezaměstnaný nemakačenka a děti super město. Jenže ti daně neplatí....

2.1.1 Jiří....


Tak jen pro upřesnění,jsem TEN LULU (historie mého nicku by byla asi nezajímavá pro Vás) a agitovat fakt nehodlám. Když to vše pročítám,říkám si " proč ten člověk  nemá svoji firmu a nemaká sám na sebe" ???

Odpovídám si : musel by převzít kompletně veškerou odpovědnost za to co udělá či nikoliv a nejspíš by zkrachoval dřív než by si došel pro vizitky. Kritizujete firmu za nedodělání mostku,dobrá...

Tak si udělejte firmu sám,sežeňte si takové zakázky, o vše se postarejte od A do Z a pak tu kritizujte jak je libo.Já se starám již 15 let denně ( o sebe) a jde to.Proč jste u Spořitelny pokud jste tak nespokojený? Je mnoho dalších variant ?

Shrnutí:  Jen tu remcáte na všechno co je nebo není na Mělníku,nic Vám není dost nóbl,dost dobré, tak se ptám ...

 

PROČ TU ŽIJETE A NEODSTĚHUJETE SE JINAM ???   Zdar L.

1 Souhlas


S Vaším názorem plně souhlasím pane Jiří. Toto a mnohé jiné by se na Mělníku mělo řešit a né běhat s peticí za znovuotevření kina. 

1.1 Naprostý souhlas,


a nechápu ty, kteří s Vámi nesouhlasí.

1.1.1 Je ale možné nechápat i


Je ale možné nechápat i ty, kteří souhlasí. Jestli pracovní doba soukromé banky a to, že v době dovolených na nádraží byly dva dny se zkrácenou pracovní dobou, má být důvodem k tomu, aby nebylo kino, tak já nechápu. Když se silnice neopravují, nadává se na to, že je mnoho děr, když se opravují, tak se nadává na to, že jsou omezení v dopravě. Když se navrhuje zlepšení (podle mého názoru je lepší, když něco - kino - je, než když není), tak je to špatně. Kdyby Mělník řídili lidé s takovým přístupem, tak se neudělá nikdy nic. Zaplať Pán Bůh za to, že jistá vize od současného vedení radnice cítit je.


https://www.traditionrolex.com/7