https://www.traditionrolex.com/7

 EET | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

EET

Pořád se vedla diskuze,že většina hostinských je poctivých a každá kontrola uráží jejich čest.První den zavedení kontroly příjmů ukázal,že to s tou poctivostí jejich profese není tak slavné.Přestože na každém jídle díky snížení DPH vydělají o 5 % více a tím se jim zařízení do roka zaplatí,tak začínají zdražovat a to je vlastně přiznání k jeji údajné poctivosti.

Ona zkrátka přiležitost dělá zloděje.

 

Zdraví a výživa následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

7 konec


https://www.novinky.cz/domaci/425448-financni-sprava-vypnula-udavacsky-web-k-eet.html

 

Tak už jim to došlo i na ministerstvu. 

6 eet a bonzáci


https://www.novinky.cz/ekonomika/424975-eet-lide-poslali-za-mesic-temer-dva-tisice-udani-za-nevydani-uctenky.html

 

Tak za necelý měsíc už máme 2tisíce udavačů. To vychází na pouhých 6 udavačů denně Smiling Musíme poděkovat panu Babišovi, že umožnil tuto "skvělou" českou vlatnost opět u lidí probudit. Letos budem moci bonzovat i na sousedy kvůli topení. Jsem moc zvědavý co nás s panem Babišem čeká do budoucna??? 

Obrázek uživatele milk

6.2 Bonzáci byli odjakživa a


Bonzáci byli odjakživa a EET jim pouze dává příležitost k jejich uspokojení.Bonzovat se nechá za jakékoli překročení psaného i nepsaného předpisu.Bonzovalo se i za německé okupace a komunistického režimu kdy nešlo jen o nějakou pokutu,ale doslova o život a postih celé rodiny.

Teď řeknu něco,abych sklidil množství mínusů: Proti bonzákům se nechá bojovat tím,že se budu chovat tak,aby neměli co bonznout. 

6.2.2 Svým způsobem máte pravdu


Svým způsobem máte pravdu , jenže ono ani to Vámi avizované že se budu chovat tak aby nebylo co bonzovat někdy nestačí . Pokud bude nějaký udavač chtít , tak Vás napráší i neoprávněně a minimálně Vám tím otráví část života dokud se neočistíte od lží které na Vás neprávem nakydá . Bonzování všeobecně a je jedno za jakého režimu je vlastnost špatná a minimálně bych to alespoň nepodporoval. Tito lidé budou práskat i bez zřízených webů a udavačských linek důvěry , tak proč jim v tom pomáhat ...

Obrázek uživatele milk

6.2.2.1 Ať děláte


Ať děláte cokoli,pokaždé se setkáváte s podobným vzorkem lidí odpovídajícím společnosti ve kreré žijete.V některé skupině je zkrátka více těch plusových a v jiné mínusových.Pokud nemáte možnost  vybrat partu více se přibližující vaší mentalitě a inteligenci,tak se musíte setkávat s tím co potkáte na ulici,na silnici,v hospodě,na úřadu,na Mělníčku,v parlamentu a všude kam vlezete.

6.2.2.1.2 Tak to je v každé společnosti


Kdo škodí naší společnosti? Zloději a podvodníci ne ti co mají odvahu na to upozornit. Nemorální a terstuhodné je krást a poodvádět. Kolik našich "úctyhodních občanů" si uživá tento status a zatím o nich všichni víme a povídáme si o tom jací jsou to lumpové. Až to i u nás bude fungovat jako v civilizované společnosti budou ti to lidé vyvráceni do lidské spodiny kam patři a nebudou netvořit kandidátky při volbách. To že se brodíme všichni bahně podvodů, korupce a zlodějen za to si můžeme sami svou bezbřehou tolerací z které oni těží.

6.2.2.1.1 jaká skupina jsou pro Vás bonzáci??


Ta plusová nebo ta mínusová???

6.2.1 nesmysly


Píšete absolutní nesmysly. A tahat sem okupaci, kdy bylo spousta lidí k bonzování donuceno mučením je hodně mimo mísu.  Já jsem psal o počinu pana Babiše, který vytvořil anonymní nástroj, kde se dá bonzovat. BONZOVAT jen tak z plezíru, bez jakéhokoli donucení a navíc anonymně. A to tak, že prostě jen napíšete provozovnu, kde se Vám třeba nelíbila obsluha a tak si vymyslíte, že jste nedostal lístek a "oznámíte" to Babišovým výběrčím daní. A klidně opakovaně, ať si ten dotyčný ty kontroly užije. Byť bude poctivý, bude u něj několikrát probíhat kontrola. A Vaše úvaha, že se dá proti bonzákům bojovat, to chtělo hodně přemýšlení. To má opravdu hluboký význam. Já jsem tedy přesvědčen, že proti bonzákům se bojovat nedá. A o mínusy bych se u Vás nebál. Vaše příspěvky sbírají nápadně hodně kladných hlasů.  

Obrázek uživatele milk

6.2.1.2 Opravdu jsem


Opravdu jsem nepředpokládal,že nepochopíte mnou zmíněné udávání za fašismu a komunismu,Myslel jsem ty,kteří udávali naprosto dobrovolně a bylo to likvidační.

6.2.1.2.1 pochopil jsem


Proto jsem psal, že byla spousta lidí(ne všichni) k bonzování donucena. A jsem přesvědčen, že ti co bonzovali dobrovolně, tak měli na svědomí také hodně osudů. A jsem ještě víc přesvědčen, že hodně z těch, na které se bonzovalo, se určitě ničeho nedopustili a přesto byli zcela jistě v té době potrestáni. To samé se může stát i dnes. Naštěstí to už nebude mít tak fatální následky, jako kdysi. Tedy tím, že toto anonymní bonzování schvalujete, klesáte u mne hodně hluboko. Argument, že ten kdo nic neudělal se nemusí bonzáků bát rozhodně neobstojí. 

Obrázek uživatele milk

6.2.1.2.1.1 Klesnout jsem mohl jen v


Klesnout jsem mohl jen v úrovni vašeho myšlení,kde  ve zvrácené fantazii vymýšlíte,co jsem nikdy neřekl.Udavačství bylo ,je a bude a každý na to musí mít nějaký názor.Sám bych se k němu nikdy nesnížil a tudíž se mi nelíbí,více s tím dělat nemohu.

6.2.1.2.1.1.1 zamotáváte se do toho


Váš názor na udavačství je z Vašich příspěvků zřejmý. Kdo nic neudělal = nemusí se bát. Vysvětlete to těm všem neprávem odsouzeným v minulosti. Ti by Vás za tyto slova hnali. Tím, že napíšete teď, že se Vám udavačství nelíbí, si u mě moc nepomůžete. Ale je to jedno, Vy si chybu nepřiznáte. Anonymní bonzáky v rámci eet schvalujete a to mi stačí.  

Obrázek uživatele milk

6.2.1.2.1.1.1.2 I když zavřu obě oči a


I když zavřu obě oči a přistoupím na váš blábol,tak zkrátka na anonymní udání přijde kontrola a naprosto anonymně provede kontrolní nákup.Pokud dostane účtenku,tak odejde a majitel ani nepozná,že tam nějaká kontrola byla,kontroloři si pouze do svého deníku zaznamenají údaje.Teprve když není něco v pořádku,kontaktují majitele,sepíší protokol ke kterému se on vyjádří,podepíše a dostane kopii.Tyto kontroly provádí finanční správa.

Takže jestli jste schopen pochopit: Pokud je vše v pořádku,tak se majitel ani nedoví,že tam byla kontrola,protože kontroloři nelezou nikam dozadu,netahají průkazy a chovají se jako každý zákazník.Jestiže by prozradili svou identitu,tak by tam už nikdy nemohli dělat tento druh kontroly.Jiné kontroly provádí ČOI,Hygienická služba apod.(kvalita,prošlost a uložení potravin,hygiena apod.)kde se kontroloři musí prokázat průkazy,ale to už jsem vás nechtěně neúměrně zatížil informacemi. 

6.2.1.2.1.1.1.2.1 bláboly


Ještě že máme Vás, který musí mít vždy pravdu. Jsem rád, že nerozporujete, že schvalujete a obhajujete anonymní bonzáctví. Neprávem odsouzení za komoušů nebo okupace by z Vašeho vysvětlení měli opravdu radost a rozhodně by to pochopili(okupaci a komunisty jste zmínil první Vy). A víc práce už si se mnou nedávejte. Vaše obhajoba a podpora nechutné lidské vlastnosti mě nebaví. 

Obrázek uživatele milk

6.2.1.2.1.1.1.1 I když zavřu obě oči a


Omlouvám se všem ostatním čtenářům těchno stránek,že jsem byl nucen podávat takové obsáhlé vysvětlení pro jednu osobu.jiný mě k tomu tady nevyzýval.

6.2.1.1 Anonymita


Ano, právě ta anonymita je tím precedentním zlomem, který, doufám, brzy někdo odstraní. Možnost podat stížnost je logické právo, ale pod svým jménem, ať taky nese případné následky křivého nařčení. Jistý si nejsem, ale řekl bych, že anonymy se úřady v ostatních případech vůbec nezabývají.

6.2.1.1.1 přesně tak


Anonymními oznámeními by se úřady opravdu neměly zabývat. Ale obávám se, že tomu tak není. Pokud si chci stěžovat, nemusím se přece schovávat.

6.1 60 denně


60 denně Smiling

6.1.1 jasně


vypadla mi nula.....díky za upozornění

5 Tak ono je to i o tom


že číšníci a servírky dostávali téměř všude velmi nízký základ a zbytek měli na tuzerech.
EET je co se týče tuzerů strašný ojeb jak pro zákazníka tak pro restauraci, a tak jsou restauratéři nuceni servisu platit plnou, jinak by jim ihned odešli.
S tím se samozřejmě zvyšují personální náklady - mzdy, zdravotní a sociální odvody. 
U větších podniků pak měsíční kontrolní hlášení FÚ, přehled DPH, u těch nejmenších pak paušální daň. 
Dál se s vyšší byrokracií zvyšují i náklady na účetní.
A ještě je tu poslední výmysl ministerstva financí, a tou je přeneseená daňová povinnost.
Poslední tři body samozřejmě platí i pro ostatní podnikatele.

Obrázek uživatele milk

4 Pane Krpec


Předejdeme zbytečným debatám,já jsem zde níže uvedl druh mého podnikání,placení daní,sociálního a zdravotního pojištění.Pokud i vy uvedete v jakém vztahu jste k svému státu,bude vše vysvětleno.Co se týká vašeho původu,můžete přísahat jenom na to že váš pradědeček nebyl černoch. 

4.1 vztah


Ke svému státu jsem ve vztahu občanském a tedy myslím, že jsem občan. Pokud myslíte placení daní, tak Vás mohu ujistit, že nejsem hospodský nebo živnostník, který podvádí a bojí se kvůli tomu EET. Živnostník jsem byl 12 let, nyní jsem zaměstnanec. Jako živnostník jsem nikdy neodvedl na daních tolik, kolik odvedu jako zaměstnanec. Přesto jsem se nikdy nepovažoval za nepoctivého živnostníka. Náklady jsem si mohl snížit používáním vlastního vozidla k podnikání, náklady na pracovní oblečení, náklady na telefon atd. To jako zaměstnanec nemůžu, ale přesto jsem spokojen. Ale to už jsme někde jinde. Já prostě s EET nesouhlasím z principu, nevěřím, že se díky tomu vybere ta slibovaná částka a vadí mi obecně paušalizování jakékoli sorty lidí a uplatňování kolektivní viny. Čas nám ukáže, jestli EET byla přínosem či nikoli. 

Obrázek uživatele milk

4.1.1 Po této stránce je tedy


Po této stránce je tedy vše v naprostém pořádku.Avízovaný větší výběr 18 miliard by měl nastat až po úplném zavedení po roce 2018.Když někdo pojede rychle a zaplatí pokutu,může v hospodě nastat debata,že policajti jsou svině a jiní budou tvrdit,že řidiči jezdí jako prasata.Přitom všichni jednají podle zákona,já nejsem policajt,ale jako řidič necítím za ostatní kolektivní odpovědnost

4.1.1.1 nerozumím


Tomuto Vašemu příspěvku nerozumím. Jak mohou ti, co jezdí rychle a jsou za to pokutováni jednat podle zákona?? A jak to souvisí s EET??

Obrázek uživatele milk

4.1.1.1.1 Omlouvám se,správně mělo


Omlouvám se,správně mělo být všichni mají jednat podle zákona a každé porušení se musí trestat.

4.1.1.1.1.1 souhlas


S pokutováním za porušení zákona se nedá než souhlasit. Ale přece kvůli tomu nebudeme dávat každému řidiči do auta nějaké zařízení, které ho bude hlídat, zda dodržuje rychlost??

Obrázek uživatele milk

4.1.1.1.1.1.1 Co není může být,není


Co není může být,není to v každém autě,ale na silnicích je toho stále více-radary a úsekové měření rychlosti.Každý zákon bez kontrolování a postihu při jeho porušení je na nic.

4.1.1.1.1.1.1.2 kde to skončí


Kde by to pak skončilo?? Nějakými zařízeními v pc, která budou kontrolovat, co prohlížíme, stahujeme atd?? To už je trochu moc...

4.1.1.1.1.1.1.2.1 Ale tam už to skončilo


Sněmovnou nedávno v tichosti prošel zákon, že bezpečnostní složky (včetně celní správy!!)  mají právo monitorovat věškerá data na internetu a jejich zdroje.

Orwel musí závidět.

IMHO právě EET a dění okolo posloužilo jako maskovací manévr k odpoutání pozornosti od projednávání tohoto zákona. Aneb "Vrtěti psem".

4.1.1.1.1.1.1.2.1.1 to mi uniklo


A většina národa jim za toto tleská. Hlavně že máme demokracii(i když už nebudeme smět nadávat politikům). Sbohem svobodo......

4.1.1.1.1.1.1.2.1.1.1 A pro Vás svoboda znamená


A pro Vás svoboda znamená to, že můžete nadávat politiků? To snad nemyslíte vážně?

4.1.1.1.1.1.1.2.1.1.1.1 ANO


Pro mě svoboda znamená, že mohu nadávat a to i politikům. Proč bych nemohl říct, že ten a ten je podle mne blbec nebo vůl. To nejsou přece žádné vulgární urážky.

4.1.1.1.1.1.1.1 Dovolím si nesouhlasit


Dovolím si s Vámi nesouhlasit. To přirovnání s rychlostí a pokutováním je poměrně zajímavé a vcelku trefné.

Skutečně to je paralela toho, jakoby stát nařídil všem řidičům, aby si povinně zakoupili za x-tisíc zařízení, které bude hlídat jejich rychlost. Zároveň by všem nařídil, že toto zařízení musí být online připojeno k internetu a veškeré náklady jdou samozřejmě za řidičem samotným.

A kdyby náhodou dané monitorovací zařízení v autě nefungovalo, tak řidič s daným vozidlem nesmí vůbec vyjet.

Podle počtu překročení rychlosti by řidiči platili automaticky pokuty.

Nemluvě o tom, že pár dní před spuštěním systému by se řidiči ještě na poslední chvíli dozvídali, že ti, kteří mají modrá auta, tak takový přístroj nemají povinnost používat v případě, kdy zaplatí paušální pokutu ve výši 1 koruny za každý ujetý kilometr.

 

Dávalo by něco takového v reálném životě smysl?

Mě tedy moc ne, ale kolem a kolem je to fakticky úplně stejný příklad, jen není svázaný s podnikateli, ale s řidiči a nejde o daně, ale o pokuty.

 

Obrázek uživatele milk

4.1.1.1.1.1.1.1.1 Všecha nákladní


Všecha nákladní auta musí být vybavene tachografy pro zaznamenání provozu vozidla,rychlosti,dodržování přestávek atd.V jakýkoli okamžik zastaví policie nebo celní správa toto vozidlo a může mu dát pokutu.V Německu projede řidič celou zemi a před vjezdem do Čech mu zkontrolují kotouček a pěkně si ho vychutnají.Vše se neustále zdokonaluje,aby se kutilům zamezilo podvádění.Na silnicích se postupně zavádějí váhy přímo do vozky,které zváží zatížení každé nápravy za jízdy.Osazení digitálních záznamových paměťových systémů do osobních aut není problém,mohou být součástí každého elektronického zařízení a zaznamenávat údaje o kterých se nám ani nezdá

4.1.1.1.1.1.1.1.1.2 To mohu potvrdit, kolečka


To mohu potvrdit, kolečka umí "němčouři" kontrolovat na počkání a případný průšvih patřičně "ohodnotit" eury ...

4.1.1.1.1.1.1.1.1.1 A je to houby platný


Nákladní vozidla způsobují stále větší množství nehod.  Řešení není v represích, je třeba začít u autoškol a praxe. Nám nedávno přijel na nakládku mladej řidič, kterej nebyl schopnej zacouvat do 5m širokejch vrat. Pak z něj vylezlo, že papíry si udělal v rekvalifikačním kurzu a jezdí 14 dní.

3 Dejte tomu čas , jsme v


Dejte tomu čas , jsme v České republice , celosvětové zkušebně na " ojebávání ". My na něco přijdem , jsme velmi tvořivý národ v těchto věcech . Teprve co u nás vydrží a nikdo s tím nic neudělá , může do světa ...

Obrázek uživatele milk

2 Každý problém je nutné


Každý problém je nutné samozřejmě posuzovat z několika stran.10 let před odchodem do důchodu jsem vlastnil  firmu, zaměstnával pracovníky a opravoval elektrozařízení pro velkou akciovou společnost.Všechno účtováno přes faktury, takže jsem nemohl zatajit ani korunu a z toho jsem musel řádně platit daně z příjmu,zdravotní a sociální pojištění.Nevidím jediný důvod proč by to jiný měl dělat jinak,brát peníze v hotovosti a přiznat pouze část příjmů.

1 Já si myslím,že nějaké


Já si myslím,že nějaké zdražení o 1 korunu by i zákazník vydržel.I kdyby v té nejmenší hospodě udělali každý den jen 100 piv,tak by to bylo 100 korun za den,500-700 kč za týden,2000-3500 za měsíc.Za rok by si tak přišli na 24000-42000 navíc.V případě hospody která vytočí více a k tomu nějaké to jídlo si to netroufám ani spočítat.Náš zákazník náš pán našim poctivým spoluobčanům nic neříká a opravdu nás mají za hovězí.

1.1 100piv


Vytočit v menší hospůdce 100 piv denně?? Myslíte nějakou menší hospůdku na vesnici?? Tam těch 100 piv vytočí tak 3 dny.

1.1.1 Já nejsem aktivní


Já nejsem aktivní pivař,takže jsem to odhadl.Ano myslel jsem tu nejmenší hospodu bez vaření a tlačenky s cibulí.Myslím,že i tam jsou borci,kteří nevydrží ujednoho piva celý večer.

1.1.1.1 Já taky nejsem aktivní pivař


Vytočit 100 piv za den znamená, že by tak každý den muselo sedět 15 lidí, kteří vypijí 6 piv. To je na vesnice a malá města opravdu dost. A to ještě pořád nejsme na té stovce. Dnes už jsou bohužel hospody na ústupu. Lidi si raději nakoupí plzeň v akci za 18, než aby dali 20 za točenou desítku nebo 35 za točenou plzeň. EET tomu taky moc nepomůže. A když čtu, jak se hned od začátku začlo bonzovat o nevydaných účtenkách, tak je mi z nás smutno. Pustíme si do vlády slováka a necháme ho, aby nás totálně rozeštval. Říkávalo se království za koně, u nás platí království za koblihu.

Obrázek uživatele milk

1.1.1.1.1 Být přinucen stát se ze


Být přinucen stát se ze dne na den poctivým je určitě životní tragédie.Za tři měsíce bude násilně předěláno na poctivé dalších několik desítek tisíc našich spoluobčanů.Pokud někdo odmítne tuto léčebnou proceduru a stane se nezaměstnaným,tak podle vykazovaných minimálních tržeb dostane minimální podporu v nezaměstnanosti.Kulturní člověk by se neměl snižovat k nadávkám a přijmout demokraticky většinou schválený zákon.

1.1.1.1.1.2 Evidence tržeb


Evidence tržeb bude mít nepochybně hlavní dopad na cenu zboží a služeb. Po první eufórii přijde vystřízlivění docela podstatné části zákazníků, kteří už nic neseženou "bez papíru" formou "Hele Fando, dej mi to bez daně". To se budou lidi najednou divit, že melouchy se nevedou, že nejde něco sehnat pod cenou, a že se má kvalitní práce kvalitně zaplatit. To zas bude životní tragédie na druhé straně "barikády".

Pak se teprve začne hloubit větší příkop mezi lidmi a podnikající člověk se stane v očích spotřebitele ještě větším... vykořisťovatelem, abych použil slušné slovo. Tam míří naše společnost. Zbývá jen doufat, že tu nevraživost lidi nevypěstují podle evidentně chtěného modelu.

 

.

1.1.1.1.1.2.1 ANO


Přesně tak to bude. Pokud se zavedením EET souhlasím, musím počítat, že se ceny zvýší. Ale tak jako tak jsem přesvědčený, že živnostníci dál budou bráni za podvodníky.

1. zdražil jsi po zavedení EET - je vidět, že jsi předtím podváděl

2. skončil jsi kvůli zavedení EET - je vidět, že jsi před tím podváděl

3. zavedl jsi EET a nezvýší se Ti daně - podváděl jsi před tím a podvádíš i teď

4. zavedl jsi EET, nezdražil jsi a zvýší se Ti daně - sice jsi před tím podváděl, ale zapadáš nám do konceptu, takže OK. 

Toto je podle mne většinový pohled na soukromníky, jichž se EET týká.

   

Obrázek uživatele milk

1.1.1.1.1.2.1.1 Zajímavá zpráva ke


Zajímavá zpráva ke zdejší diskuzi:  https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/kvuli-obavam-z-eet-vznikaji-stovky-novych-hostincu-7291

1.1.1.1.1.2.1.1.1 čísla jsou jasná


Pořád vidím víc přerušených živností než nově založených. Z toho mi vychází to, že díky EET zkrátka spousta podnikatelů končí a tohle je pouze další mediální masáž, že všichni kradou. Něco na tom přísloví "podle sebe soudím Tebe asi bude, co pane Babiši?? I když pan Babiš asi zná lépe slovenské přísloví.

Obrázek uživatele milk

1.1.1.1.1.2.1.1.1.1 Nechci se zastávat


Nechci se zastávat pana Babiše,ten může mít nápadů kolik chce,ale každý zákon musí projednat a schválit vláda,poslanecká sněmovna,senát a president.I když vaše kydy jsou v demokracii povoleny.Říkat o někom že krade dovede kdejaký primitiv,ale pouze kulturní a inteligentní člověk musí ihned napsat co bylo ukradeno.

1.1.1.1.1.2.1.1.1.1.1 přitvrzujete a potvrzujete


Heslo podle sebe soudím Tebe u Vás platí také a vrchovatě. Já narozdíl od Vás respektuji jiné názory i když s nimi nesouhlasím. Vy si tady vyskakujete a uzurpujete si právo jediného správného názoru. Babiše se klidně zastávejte, já ho stejně budu kritizovat. A když se tu oháníte kulturními a inteligentními lidmi, tak mi vysvětlete, jak si mám vykládat tyto věty:

"Být přinucen stát se ze dne na den poctivým je určitě životní tragédie"

 

"Nevidím jediný důvod proč by to jiný měl dělat jinak,brát peníze v hotovosti a přiznat pouze část příjmů"

 

není to jinými slovy popsána krádež?? Podle mne ano. Ale nikde jsem se, já promitiv,  od toho dotyčného kulturního a inteligentního pisatele nedočetl kým, co a kolik bylo ukradeno.......... Vy tady můžete urážet všechny živnostníky a já nemohu napsat ani svůj názor na Babiše?? Ty otazníky neznamenají, že bych od Vás chtěl odpověď. 

1.1.1.1.1.1 jaké nadávky??


Já jsem se k žádným nadávkám nesnížil. Jen jsem konstatoval, že se většina našeho národa nechá koupit koblihou na náměstí. A to ještě od Slováka. To nemáme dost schopných Čechů?? Asi ne, když v Praze vládne taky Slovenka. Zrovna v televizi dávali, jak nějaká partička okradla na daních z pohoných hmot stát o 2,5 miliardy. Na tohle ať se zaměří, tam ty miliardy tečou fakticky. Těch vymyšlených 18 miliard, které prý získáme díky EET, se podle mne nikdy nedočkáme. Pokud ano a bude to fakticky podloženo, rád přiznám svou chybu. Takhle je zatím jen ukojena touha závistivců, kteří hned za tepla hlásí nevydání stvrzenky. 


https://www.traditionrolex.com/7