https://www.traditionrolex.com/7

 Zahájení provozu Sběrného dvora Mělník – Nádražní ul. | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Přehledná a stále aktuální nabídka zaměstnání je dostupná zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zahájení provozu Sběrného dvora Mělník – Nádražní ul.

16. ledna zahájen provoz nového sběrného dvora, který je umístěn v ulici Nádražní č.p. 3602, Mělník, který nahradil SD v ul. Řipské. Provozovatelem sběrného dvora je společnost FCC BEC, s.r.o., která zajišťuje městu svoz komunálního odpadu a provoz sběrných dvorů Karolíny Světlé, Rousovice a Vehlovice a dále mobilní svoz Chloumek.

Občané města Mělníka zde mohou bezplatně odevzdávat tyto druhy odpadů: vybrané druhy nebezpečných odpadů, objemný odpad, biologicky rozložitelný odpad, plasty, papír, sklo, kompozitní obaly, dřevo, pneumatiky, směsné kovy, textilní materiál. Stavební a demoliční odpady je možné ukládat pouze za poplatek.

Sběrný dvůr je také místem zpětného odběru některých výrobků, jako jsou elektrozařízení (lednice, pračka, rádio, počítač, vysavače, fén, telefony, mikrovlnná trouba apod.), osvětlovacích zařízení (výbojky a zářivky) a baterií. Zpětný odběr použitých výrobků je prováděn bez nároku na úplatu za tento odběr od spotřebitele. Spotřebitel je fyzické osoba, fyzická osoba oprávněná k podnikání a právnická osoba, která nepoužívá výrobky za účelem podnikání.

Provozní doba: pondělí – pátek vždy od 9.00 do 17.30 hodin, sobota od 8.00 do 13.00 hodin. Polední přestávka od 12.00 do 12.30 hodin.

Odbor životního prostředí a zemědělství

PřílohaVelikost
sběrný dvůr nádražní.jpg151.49 KB


Město - z radnice

https://www.traditionrolex.com/7