https://www.traditionrolex.com/7

 EET : Rozšíření úředních hodin pro vydávání autentizačních údajů | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

EET : Rozšíření úředních hodin pro vydávání autentizačních údajů


Finanční úřad pro Středočeský kraj, sekce Územní pracoviště v Mělníce, oznamuje daňové veřejnosti, že v období od 13. 2. 2017 do 28. 2. 2017 rošiřuje úřední hodiny na Územních pracovištích v Mělníce, Kralupech nad Vltavou a v Neratovicích takto:

úterý, čtvrtek - 8.00 až 17.00 hodin

pátek 8.00 až 15.00 hodin.

Rozšířené úřední hodiny slouží výhradně pro vydávání autentizačních údajů pro elektronickou evidenci tržeb.

Ing. Jiří Hamouz, ředitel sekce



Co dělat, když...

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele milk

1 Nevím,proč se


Nevím,proč se rozšiřují úřední hodiny kvůli lemplům,kteří vědí o této skutečnosti od schválení zákona o EET.Zase se dělají ústupky nepořádným a nezodpovědným.

Obrázek uživatele Kajik

1.2 RE: Nevím, proč se...


Nevidím nic špatného na tom, když úřad/stát vyjde vstříc živnostníkům ve věci, kterou jim nařídil nad rámec jejich standardní činnosti. Není se ani čemu divit, když elektronická registrace k EET (tedy registrace bez nutnosti fyzické návštěvy FÚ) je možná pouze prostřednictvím přihlašovacích údajů k datové schránce, kterou samozřejmě ne každý živnostník má. Naproti tomu např. elektronickým podpisem s kvalifikovaným certifikátem žádost podepsat nelze (nad tím zůstává rozum stát, přihlédneme-li k tomu, že se jedná o standardizovaný a mezinárodně uznávaný autentikační nástroj, oproti bastlu v podobě DS, ale to už je jiná diskuze.)

Ale zpět k tématu: Vzpomeňte si, jak to bylo třeba s povinnou výměnou ŘP? Také byl nával a úřady se snažily lidem vyhovět. To stejné se děje např. na některých pražských poštách, kde mají v období placení daní otevřeno i do půlnoci.

A tomu, že to spousta lidí nechává na poslední chvíli, zcela rozumím. Když se podíváte na to, jak se legislativa, metodické pokyny apod. neustále mění a vyvíjí, není se čemu divit.

---Doufej v nejlepší, získej ještě lepší!---

1.2.1 Hmmm


Je s podivem jak stát dbá na to , jak co nejvíc umožnit výběr daní přidáváním úředních hodin . Je jedno zda jde o daňové přiznání či teď registrace EET . Jak jde o oškubání občana , tak to je fofr , to se to nařizuje , schvaluje , nic není problém . No jsem zvědav , jak to slavné EET zahýbe s klasickými hospodami na vesnicích , kde vysedávají zpravidla jen "štamgasti" a pokud je nezabije EET , tak 100% zákaz kouření . 

Zatím mám pocit , že v tomto případě výše zmíněná nařízení povedou k tomu , že se místo klasické vesnické putyky začnou rodit "soukromé kluby" kde se bude vše odehrávat jako doteď v hospodě , akorát s tím rozdílem ,že Babiš z toho neuvidí ani halíř a bude tam nahuleno že při vstupu dovnitř oslepnete . Dalším řešením je zachovat hospody jak jsou , jen na dveře dát celoroční nápis " DNES UZAVŘENÁ SPOLEČNOST " . Tím pádem tam nemá kdo co kontrolovat , jelikož to stejně jako soukromý klub není veřejné . Doufám že tahle buzerace a jednoznačné omezování podnikání (zákaz kouření v hospodách) brzy pozbyde platnosti . Jediný efekt který jsem zatím zanamenal  s EET , je zdražování právě z tohoto důvodu , neboť na to se všichni vymlouvají . Takže opět pěkná sviňárna od státu , stát zavedl krávovinu a já ji v konečném důsledku platím neb nemám na výběr ...

Babiš očekává výběrem EET cca 18 mld do kasy , ale že státu každý rok utečou stovky miliard špatnými rozhodnutími , nečerpáním dotací z EU , tunelováním ve velkém , výplata "sociálek" nemakačenkům .... to nikomu nevadí ... ? NECHÁPU ...

1.2.1.2 Tak Vám teda gratuluji k


Tak Vám teda gratuluji k znovuzvolení toho  EET pána , co vodu káže a víno lemtá ... S těmi VESNICKÝMI  hospodami si to tu povíme někdy kolem října - listopadu . To už totiž bude kosa , takže nikdo nebude dřepět s pivem a cigárem venku a uvidíme kolik hospod zanikne díky této vymoženosti a kolik vznikne různých soukromých klubů . Nehledě na to , že pár číšníků skončí na pracáku ...

 

PS : Klikači , NEFLÁKEJTE SE , pořád to ještě jde přečíst , málo se snažíte , málo .... (I)

1.2.1.1 Babiš lže a lidé mu věří


V lednu uváděl, že díky EET narostly tržby tuším že o 90%, což je nesmysl. Jak to mohl zjistit, když drtivá většina malých hospod podává klasická daňová přiznání na konci března a část z nich není ani plátcem DPH? Navíc DPH přiznává někdo měsíčně, někdo čtvrtletně....Tedy pan Babiš tuto informaci na začátku ledna zkrátka mít nemohl!!! Jenže když ono to tak krásně zní a lidé tomu rádi uvěří, že tady všici kradů. Správně zmiňujete desítky a stovky miliard, které mizí v různých ROPech, IT zakázkách, PROMOPRech, u Kottových, Pancových atd. Jenže peníze z těchto "akcí" končí zčásti i u politiků a politických stran a tak to necháme být.

Na panu Babišovi se mi líbí, že on kritizuje všechny politické strany, jak to tu v minulých letech špatně vedly. Ano to víme všichni, ale proč už v té době pan Babiš tak vehementně neprotestoval a neangažoval se v politice?? Protože si v klídku dělal svůj byznys, ke kterému ta doba krásně nahrávala a on si napodnikal miliardový majetek. A teď nám tady ten pán, neprávem vedený v několika spisech STB, bude krkolomně československy kázat, jací jsou všici zloději. Sorry jako.

Obrázek uživatele milk

1.2.1.1.1 Když je na tom někdo


Když je na tom někdo tak,že tomu ani nemůže rozumět,má pro jistotu držet ústa.Tržby a DPH jsou dva rozdílné ekonomické termíny.Tržby jsou hrubý příjem firmy od kterého se potom v daňovém přiznání odečítají odečitatené položky.Z tržeb plátci DPH odvedou daň a všichni potom po odečtení odečitatelných položek zaplatí daň z příjmů.Pan Babiš při uvádění zvýšení tržeb nemůže každému neschopnému vykládat,co to tržba je.

1.2.1.1.1.2 nepoučujte a vysvětlete


Myslel jsem, že jste býval majitel firmy a řešil "nějaké" zakázky. Ale vy jste evidentně nějaký finanční auditor či co. Pořád se snažíte někoho zesměšňovat a píšete si tu své pravdy, kterým můžete věřit snad jen vy a možná Babiš. Každopádně já vás chci ujistit, že já hubu držet nebudu a budu si tady psát své názory vám navzdory. Mám jistotu, že když tomu nebudu rozumět, tak vy to tu vše vysvětlíte. Napsal jste tu hodně blábolů, kterým fakt nerozumím. Vysvětlete mi, prosím, jak tedy pan Babiš došel k tomu, že v podnicích podléhajících EET došlo ke 100% nárustu tržeb?? V prosinci 2015 EET nebylo a jak tedy ví, kolik bylo v prosinci 2015 tržeb?? Kde tyto údaje našel. Všichni podávají roční daňové přiznání(do 31.3. většina, do 30.6 ti, jimž účetnictví zpracovává daňový poradce). Někteří z nich podávají přiznání k DPH čtvtletně a někteří měsíčně. Já ať to dávám dohromady jak chci, nemůžu přijít na to, jak to ten chlap dokázal spočítat. Ale už se těším, až mi to vysvětlíte. A požádám vás jen o konkrétní věci a údaje prosím, aby to bylo zřejmé. Přeci jen jsem jednodušího ducha a tak spoléhám na vás osvíceného. Opravdu mě velmi zajímá, jak vysvětlíte odkaz níže, kde se panu STB ztratilo 93% ?????

PS: prosím vykašlete se na ty plusy pro sebe a mínusy pro ty, kteří s vámi nesouhlasí. Vždyť přece každý soudný člověk musí poznat, že si to klikáte sám.

1.2.1.1.1.1 Co to melete


Co to melete, osobo?

A z čeho tedy podle Vás pan Babiš v lednu odvodil, že zavedením EET tržby narostly  o 90%? Ona  totiž výše DPH a tržeb  jsou v přímé závislosti, takže se lze oprávněně domnívat, že relevantní údaje by opravdu vycházely z DPH. Takže p.t. Krpec má nejspíše pravdu a pan Babiš si údaje stanovil felací prstu, což je u něj běžné.

Obrázek uživatele milk

1.2.1.1.1.1.1 Při vší úctě k


Při vší úctě k vám.Pan Babiš oznámil nárůst tržeb u provozoven,které podléhají EET od 1.prosince 2016.U ostatních to ani nemůže vědět,protože jejich kontinuelní hlášení tržeb dosud nenastalo.Závislost tržeb a DPH je pochopitelně závislá jen u těch kteří DPH platí.V první vlně EET je většina malých provozoven které neplatí DPH.Každou několika vteřinovou zprávu ve zdělovacím prostředku si kdekdo vyloží po svém.

1.2.1.1.1.1.1.1 V tom Má milk pravu,byl


V tom má milk pravdu,byl oznámen nárůst tržeb provozoven podléhajících EET(přes 40000).Kecy o čímkoli jiném jsou zbytečné a pro neznalé zavádějící

1.2.1.1.1.1.1.1.1 myslim, ze neni od veci se


myslim, ze neni od veci se podivat co na to rika Statisticky urad a ne jen Bures..

https://echo24.cz/a/i3r3H/realna-cisla-o-eet-z-restauraci-babisovi-se-ztratilo-93--trzeb

1.1 to kvůli vám


Aby lidi jako Vy měli na co nadávat a koho urážet. 


https://www.traditionrolex.com/7