Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

pálení čarodějnic

Budou se někde na mělníku pálit čarodějnice?

Kultura předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

1 pálení čarodějnic


Mimo jiné, čarodějnice se pálí i ve Vel. Borku.

1.1 Mělník jako okresní


Mělník jako okresní město a není schopno zajistit vůbec nic.To ve Štětí mají čarodějnice i s ohňostrojem. Všude okolo něco je jen tady nic.Když chcete jít s dětmi,tak musíte bůhví kam. Kdo má akce na starosti,tak by se měl zamyslet.

Obrázek uživatele milk

1.1.3 Město je společnost


Město je společnost lidí,kde jsou někteří aktivní a jiní se jen vezou.Co kdyby jste pro své děti a děti svých přátel něco zorganizovala.

1.1.2 Vážená slečno - paní


Vážená slečno - paní ,

dříve , to jako za soudruha , když jsem byl ještě mlád , jsme v Rousovicích každý rok zařizovali tyto akce . Nejen čarodějnice ale i tzv. pálení Jidáše  (to samé s jiným názvem a datem). Vatru , to jako hranici jsme stavěli většinou ve čtyřech , víc lidí se málokdy (skoro nikdy) nesehnalo ( všichni zrovna nemohli) , ale večer , to byl rachot lebek . To se tam sešlo snad půl okresu a začlo to , všichni chytrý jak Palacký . Špatně postavený , mokrý dřevo a kde je malý oheň na buřty , zkrátka keců tři prde..

Chci říc tolik , kritizovat umí každý a cokoliv , pokud chcete někam na čáry , přičiňte se vlastní pílí . Nemusíte tahat těžké klády , ono je potřeba i to chroští do hranice aby to chytlo , vemte svého chlapa ať pomůže . Město nemá povinnost komukoliv , takže i Vám cokoliv takového organizovat a zařizovat ...

Obrázek uživatele raist

1.1.1 re: Mělník jako okresní


Dokazu si predstavit, ze mate potrebu trollit, ale opravdu? Opravdu vas ma mesto vest za rucicku u kazde akce a vymyslet vam program?

Na carodejnicich je hezke, ze jsou organizovane lokalnimi komunitami/sousedy, tak jak je prave jim blizke.
Takove akce vznikaji od nas, obcanu.

Ale nic vam nebrani takovou akci s ohnostrojem usporadat a mesto treba pozadat o pomoc. Nebrani vam nic krom lenosti.
 

1.1.1.1 Líp bych to nenapsal


Je to přesně tak, jak píšete. Pořádání akcí tohoto typu je příležitost pro různé spolky. Absolutně nechápu, proč by tohle mělo organizovat město.