https://www.traditionrolex.com/7

 Mělničtí strážníci první | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Mělničtí strážníci první

Ve středu 19.4.2017 se v překrásném prostředí Turistické základny Lhotka, konal již třetí ročník soutěže určené pro strážníky městských policií Lhotka 2017. Soutěž byla připravena a zahrnuta do konceptu oslav 25. výročí od založení Městské policie Mělník. Letošního ročníku se zúčastnilo třináct týmů z osmi městských policí. Na startu bylo možno vidět strážníky z Mělníka, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Brandýsa nad Labem, Kladna, Slaného, Nymburka a Kolína. Snahou pořadatelů bylo jednotlivé úkoly co nejvíce přiblížit reálným situacím tak, jak je strážníci při běžné službě zažívají. Jednotlivé týmy byly koncipovány jako dvoučlenná hlídka. A jejich výstroj a výzbroj byla opět standardní, tak, jak je používána při běžné službě. Na trase,která byla dlouhá cca 3 km, se nacházelo šest modelových situací. Dvě stanoviště byla zaměřena na zdravovědu a na poskytnutí první pomoci.  Strážníci řešili úkoly:

1. amputace dolní končetiny a následná resuscitace

2. německy hovořící turistka, která ztratila svého nemocného manžela

3. loupežné přepadení s následným napadením hlídky a to za pomoci zbraně

4. vyhrocená hádka manželů s fyzickým napadením, kdy celé hádce bylo přítomno i miminko

5. přistižení pachatele krádeže traktoru, kdy byl na místě také opravdový majitel

6. střelné zranění, ke kterému došlo při nesprávné manipulaci se zbraní

Každá z těchto modelových situací byla hodnocena rozhodčími z vedení městských policí, Českého červeného kříže, Střední zdravotnické školy a také vedoucím pracovníkem OO PČR Mělník. V rolích figurantů skvělou práci předvedli žáci Střední zdravotnické školy, zaměstnanci Odboru sociálních věcí při MÚ Mělník, zaměstnanci a vedení Centra seniorů Mělník a dále členové klubu Taekwondo Hansoo.

Servis ve formě občerstvení a dalšího zajištění soutěže poskytlo Centrum seniorů Mělník a zaměstnanci Turistické základny Lhotka. Ceny do soutěže věnovalo město Mělník a firma Aegis, která se zabývá střeleckou a zdravotní přípravou ozbrojených složek. Velký dík patří  ředitelce Střední zdravotnické školy Mělník a strážníkům MP Mělník, kteří se podíleli na přípravě a průběhu celé akce. Úvod a závěr soutěže obstaral starosta a vrchní velitel Městské policie Mělník pan MVDr. Ctirad Mikeš, který zmínil nezastupitelnou roli městských policií v jednotlivých městech. Na úplný závěr došlo k předání cen nejlepším týmům. Tohoto předání se zhostil ředitel Městské policie Mělník kpt. Ladislav Hošmánek. Zpětná vazba od účastníků soutěže, která nebyla jen v závodním duchu, ale také v duchu přátelském a vzdělávacím, byla velmi pozitivní a motivující k pořádání dalšího ročníku.

 

Výsledky soutěže:

1. místo -   Městská policie Mělník

2. místo -  Městská policie Brandýs nad Labem

3. místo -   Městská policie Mělník

4. místo -   Městská policie Kralupy nad Vltavou

5. místo -  Městská policie Kladno

 

Organizátoři soutěže: kpt.Petr Limprecht a vstrm.Radka Havelková

 

 

 

 

 

PřílohaVelikost
Soutěž MP Středočeského kraje (31).JPG514.51 KB
Soutěž MP Středočeského kraje (209).jpg291.79 KB


Město - z radnice

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

2 Buď je to další z


Buď je to další z těch co nás přišli  "obohatit " , nebo přišel původně za prací a " náhle " si to rozmyslel a z oboru zelinář ( Rumuni jezdí na chřest) se stal přes noc gynekologem ...  

 

No , ideálně by tato zpráva měla končit asi takto :

Pachatel  se dopustil trestného činu znásilnění ve stádiu pokusu a při zatýkání KLADL odpor a byl zastřelen ...

S takovým ksindlem se nedá jednat v rukavičkách , dnes to byla "nějaká" ženská , zítra ta moje , nebo ta Vaše ... Žádný zavírání do krimu nepomůže (škoda peněz) a vyhostit taky ne , vrátí se pod jiným jménem .

Možná by stálo za to , taky potrestat toho , kdo sem takový neřád vozí bez maximálního prověření . Nemáme snad svých grázlů dost  ???

Doufejme že se dotyčná brzy zotaví a toho dobytka patřičně potrestají

2.1 Nic než souhlas!!!Ani


Nic než souhlas!!!Ani nechci pomyslet až se příroda ,potažmo pudy začnou drát z těl tisice mladých statných černých jinochů na západ od nás !!!No potěš!!!Chtíč u takovejch.... co neviděli ženskou v plavkách musí být nezkutecny !!Ale dost,nesmíme vyvolávat negativní atmosféru,takže "respektujme,každého potřeby",řekli by úředníci z Bruselu

2.1.1 Tady nejde o vyvolání


Tady nejde o vyvolání paniky či negativních nálad . Tohle je skutečnost , která se stala , a stala se zde u nás . Po přepedení ženy , kterou pachatel sledoval už z náměstí , je toto další . Nejde ani o to , zda to byl Rumun , nebo někdo jiný . Hlavně to byl dobytek , co nemá co pohledávat na svobodě  mezi normálními lidmi . Každopádně se tímto zvýšila násilná kriminalita ve městě , které dosud bylo " bezpečné " , což na klidu nepřidá .

Tu Vaši poznámku s úředníky z Bruselu nemá cenu snad ani komentovat . (máte pravdu) Vůbec se bavím , co vše nám svět dokáže nařídit , či vyčítat . Špatně se chováme k Rómům (asi málo dávek zdarma) , povinnost přijímat uprchlíky ze zemí kde se žádná válka nekoná ( čili ekonomičtí vychcánci , nikoliv skuteční chudáci) a mnoho jiných pecek , které tam vymýšlí od stolu , za nadluxusní plat o kterém se nikomu ani nezdá ...

 

1 Varování - další velmi násilné přepadení ženy


Nějak se nám to tu nepěkně rozmáhá..

 

https://www.novinky.cz/krimi/444372-rumun-znasilnil-na-melnicku-mladou-zenu-na-prochazce.html


https://www.traditionrolex.com/7