Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Starosto MVDr. Ctirade Mikeši omluvte se občanům Mělníka

Dobrý den,

Jsem strašně zklamán  sprostým vydřením pana starosty města MVDr. Ctirada Mikeše na posledním zasedání zastupitelstva Města dne 22.5.2017. Ptáte se proč ? Měl jsem vždy pana starostu i přes různé jeho drobné přešlapy (byt , Krusová, atd.) za slušného člověka a nikdo by mě nepřesvědčil o opaku dokonce sem se Vás zastával, až do posledního zastupitelstva. Vystoupil zde občan pan Pecina (bývalý místostarosta) a poukázal na zhoršující situaci s Mělnickým přístavem, kdy dochází k navyšování kapacity a a tím i k problémům s tím spojených. Hlavně co se týká vlečky do přístavu a vznikajících dopravních problémům a neúměrné zátěži atd.. Jeho vystoupení bylo velmi slušné a kultivované, ale pouze poukázal na to, že radnice v tomto nic moc nedělá a jen neustále slibuje. Teď si asi říkáte co mě tak pohoršilo ?. Pan starosta vždy říká, že si velmi váží názorů nás  občanů a vítá naše vystoupení na zastupitelstvu i když může mít každý na konkrétní věc jiný názor, vždy je to prý o dohodě, vzájemné toleranci a pochopení - souhlasím.  Jenže to je jen lež a přetvářka a hezké řeči. Díval se na záznam zastupitelstva dostupný na webových stránkách města http://www.melnik.cz/ a nestačil jsem se divit. Když byla totiž  vyhlášena přestávka, tak asi nedopatřením zůstal zaplý mikrofon u pana starosty, protože mluvil poslední. Tak se konečně ukázalo co si opravdu o nás občanech opravdu myslí. V čase 02:32:55 hod. záznamu hovoří na adresu pana Peciny následující

cituji :

no dobře tak přišel, no dobře, to nemá smysl, s těmdletěmi  lidmi  totiž nemůžeš diskutovat, nemůžeš diskutovat   s Pecinou protože přišel a chtěl tady něco vyblejt, tečka.   

Takže nejenže pana Pecinu občana města, který slušně vystoupil a řekl svůj názor  tímto vlastně veřejně urazil, ale nám ostatním tímto dal najevo, abychom se k ničemu nevyjadřovali, protože se tam chodíme jen vyblejt a on to musí chudák poslouchat. Dovedl bych vaše slova pochopit, kdyby tam přišel občan a choval se opravdu  neslušně, ale pan Pacina se choval velmi slušně a dobře argumentoval, podívejte se všichni na záznam. Takže pane starosto, měl by jste se veřejně omluvit  panu Pecinovi a nám všem za vaši přetvářku a sprostotu. 

rozlobený občan

P.s: Záznam jsem si zkopíroval pro případ, že nějakým nedopatřením zmizí.

Politika předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

92 Starosta a rozhodnutí zastupitelstva


Starosta zbaběle  hází svůj průser na zastupitele a to není dobře. V zastupitelstvu jsou zastoupeny takové profese, které u lidí vzbuzují respekt a mají vysokou  morálku a kredit - Hasič, policista, strážníci, pedagogové, lékař, trenéři mládeže atd.. A tyto lidi jsou teď vystaveny starostově bezohlednosti. Doufám, že do 26.6. starosta přehodnotí své rozhodnutí a sám ihned odstoupí. Pokud by totiž tito starostu podrželi, ztratí svůj kredit a to jim přeci za to nestojí, to by se prostě obhájit nedalo!. Zkrátka starosta pokračuje ve své bezohlednosti. Když hasič, policista, strážník, lékař zachrání např. 10 lidských životů a dopustí se podobného činu, tak pane starosto zkrátka končí!!!!Bez ohledu na své předchozí kladné činy a to na hodinu a vy využíváte systému k tomu, aby jste se zachránil. To se k tomu neumíte postavit jako chlap ??? Známá pracuje na úřadě a lidi co ještě nedávno starostu brali jako osobnost, teď říkají : My se stydíme za něj a on si z toho nic nedělá, měl by se sbalit a jí do pr..............bohužel je to tak. Absolutně ztratil kredit a tahá ke dnu i ostatní, trpí  Napoleonským komplexem a to je nejhoší co se stává politikům.

 

92.1 trpné divadlo


Souhlasím,  teď to nechá měsíc vyhnít. Běžná taktika našich „politiků“ tu ovládají na 1*,   za ten čas oblobuje spřátelené zastupitele a ti ho podrží. Občane,  ty nám do toho nekecej máme zastupitelskou demokracii.  

Hmm a co ta medaile za co mu byla udělena v březnu  krajským ředitelem policie ČR za prevenci kriminality o které se tu píše?  Hmm oblékne si uniformu hasiče, připne metály  a vy mi můžete….. máme zastupitelskou demokracii. Děkuji nechci takového starostu!

91 Pokud i tohle "uklouznutí"


Pokud i tohle "uklouznutí" starosta díky zastupitelstvu přežije a bude dál fungovat , není o čem . Jen se ukáže , že v minulých volbách byla zvolena z většiny nemorální verbež které jde jen o koryta , no a pak je na Vás voličích to všechno změnit a vešerý ten zlořád vyklopit z radnice .

To že se starosta " na Nově "  za své chování omluvil je sice pěkné , jenže upřímně , to mu snad uvěří jen ti jeho věrní vlezdoprdelkové že to myslel vážně a je mu to líto ...

Docela mne mrzí , že nemá dost soudnosti v sobě a i po tom co provedl nehodlá odstoupit sám a nechává to na druhých . Pokud by se " zmrskal doma " , je to jedno , tam ho nikdo nevidí a doma ať si dělá každý co chce , proto je doma . Ale on veřejně udělal Mělníku OSTUDU JAK SVIŇ , kdy ožralý jak motyka zboří půl města . A to můžeme být rádi , že to nemělo následky horší ...

Nejen jemu , ale všem co chlastají a fetují  "za volantem" bych napařil 10 let kriminálu s povinnou prací 12 hodin denně , ale až by vylezli ven , tak dalších 5 let by si papíry neudělali ... tihle  "lidé" , dá-li se to tak nazvat , jsou dle mne naprosto nezodpovědný a bezohledný ksindl který si nic jiného nezaslouží !!!

 

90 to je šílené co jme schopni tolerovat Mému mělnicku


Zaměstnanec,  kterému je svěřeno zaměstnavatelem služební vozidlo a má povoleno jej užívat k soukromím jízdám se pod vlivem alkoholu dopustí několika dopravních nehod od kterých odjede bez oznámení policii, poškozené vozidlo opustí  a až po vyhledání polici se k tomu přizná by téměř jistě od zaměstnavatele ihned dostal výpověď. Nemyslím kdyby to učinil zaměstnanec městského úřadu, že by tomu bylo jinak. Mikeš „politik“  si svou bez úhonnost nechá již po druhé nechat odhlasovat zastupitelstvem a oni mu ji po tzv. „politických jednáních“ odhlasují.  Co opravňuje Mikeše k tomu, aby si vytvářel vlasntí pravidla práva a morálky pro sebe. Té jeho falešné hře na "noblesu" snad už nikdo nemůže věřit. Lidi nenechte si dál kydat hnuj na hlavy!

 

90.1 starosta neni vuci obci v pracovnepravnim vztahu


, ale zodpovida se primo zastupitelstvu. Kdyby se mu to stalo jako vedoucimu odboru - zamestnanci, tedy zboril by v opilosti sluzebni vuz schvaleny k soukromym ucelum mimo pracovni dobu, tak to temer jiste znamena vypoved jen v pripade, ze by odmitl skody uhradit, nebyl by diky ztrate opravneni schopen nadale vykonavat svoje zamestnani, anebo by byla prekazkou nasledna zmena trestni bezuhonosti - to jen takova technicka douska.

90.1.1 to že není starosta v pracovně pravním vtahu je nám známo


To je právě ten pohled "politika " milý duchu pro vás neplatí bežné normy našeho života vy si vytváříte své vlasní kterými se nad nás nadřazujete.  Duchu,  starosta je vuči obci v pozici ještě méně jisté a než zaměstnanec on je ve své pozici z vůle voličů a myslíš že voliči musí snášet takové excesy.  Vyvození odpovědnosti politika za to co provedl  je omluva a odchod z veřejného života. Místo toho to nechá tzv vyhnít. Co ti lidé ve městě co si o něm mají myslet co lidé na úřadě. Poklona pane starosto a jdeme dál...  Osoby veřejně činné musí být důvěryhodné ne ostudné.

90.1.1.1 pokud chcete byt presvedciva


musite uzivat korektni argumentaci a to se vam imho nevhodnym srovnanim nepovedlo, nikterak nezpochybnuji vase rozhorceni, ale vase prirovnani k zamestnanci kulha na obe nohy. mimochodem starosta je volen zastupiteli - zastupitelska demokracie, zodpovida se zastupitelum, nikoliv volicum, to by byla demokracie prima.

Obrázek uživatele milk

90.1.1.1.1 Každý si tu naši


Každý si tu naši demokracii vykládá podle svého a tak také vypadá úrověň debaty.Ve svobodných demokratických tajných volbách je vítězství nezpochybnitelné.Voliči vítěze nemohou odvolat,protože v tajných volbách se neví kdo byl koho voličem a o případné odvolání usilují převážně jeho nevoliči.Jediné rozhodnutí o vítězi přinesou jen další volby

9 Starosta dostal medaili


Trochu ironie pro rozveselení : 

zde : http://www.prevencekriminality.cz/evt_file.php?file=1402

Dne 30.3.2017 dostal mimo jiné i strarosta města Mělník pamětní medaili PČR z rukou vedoucího územního odboru PČR Mělník, za jeho osobní přínos a podporu v  rozvoji projektu Bezpečný Mělník a prevenci kriminality 

Medaile je opravdu v dobrých rukou, gratuluji dodatečně  panu starostovi, určitě je to pro něj závazek, že tu prevenci proti pacholkům co nám narušují náš bezpečný Mělník bude  dále rozvíjet a vylepšovat ( a na to se můžete spolehnout ).

Citace z dokumentu :

Věříme, že nejen tým Bezpečného Mělníka, ale i návštěvníci konference, si odnesli skvělý pocit z toho, že prevence kriminality má smysl, a to zejména při spolupráci a zapojení více složek. A hlavně, že žádný nápad není nemožné provést, když se sejdou správní lidé a každá myšlenka má být zvážena, protože může být začátkem skvělého výsledku.

 

Panu Mikešovi gratuluji k založení  nové tradice k závodu politiků "Starosta Do Vrchu" s přidáním prvku "jizdě po třech kolech a s jedním na ráfku", který sám vyhrál. Dojezd a vítězství v závodě v cíli slavnostně ukončil radostnými několika berany berany duc do budovu, která je pevná a vydrží vše. Cestou mu však vyprahlo a tak hned zašel do blízkého podniku na občerstvení, kde ho odlapili strážníci, kteří chtěli svého hrdinného velitele Městské Policie jen pro sebe a oslavit tak s ním jeho skvělé  vítězství. Nutno ještě připomenout, že při cestě v závodu  mu  překáželo několik nevhodně zaparkovaných aut bezohledných řidičů a dokonce hned na začátku zcela  zákeřně umístěná lavička občanem co ho nemá rád. Přes tyto útrapy a s poškozeným vozidlem dokončil závod i tak ve vynikajícím čase, který bude navždy vepsán do historie našeho města . Celý den se ve sdělovacích prostředcích nemluví o ničem jiném a Mělník je na výsluní.

Třikrát hurá, hurá , hurá 

Ještě jednou gratuluji

Celou radost mu však může pokazit následná nečekaná dopingová kontrola na zakázané látky provedená hlídkou PČR a teď nezbývá než čekat na výsledek a hrozí, že při kladném výsledku bude vítězství anulováno a to by byla opavdová škoda. Dokonce se ukazuje, že prý nebyl do závodu vůbec přihlášen. Mohlo by to dopadnou takhle :

https://www.youtube.com/watch?v=-9r9aNHuMFQK

Kdyby se potvrdila pozitivní kontrola, tak je to vážné jako zde   :

https://www.youtube.com/watch?v=TX275IoNh0Y

No není ten život lidičky krásný a píšeme si ho sami.

P.s: Život je jen náhoda, jednou si dole jednou nahoře......................................

 

Mějte se fajn občané

 

9.1 Velice vtipně popsáno ,


Velice vtipně popsáno , pobavil jste ...

Já to vidím tak , že pokud to tak půjde dál , může na radnici opravdu usednout  " Pepan Novák " , tajemník ho bude vozit na motorce po městě a nikdo nepozná že je v Kameňákově a né na Mělníku ...

8 Demise!!!


Obcan Mikes, poslednich dvacel let ma rad vino a holky... To koneckoncu vydaval vzdy za projev sveho chlapactvi a vy vsichni co jste ho podporovali jste to prijalii jako normu akceptovatenou pro starostu. Snad lide konecne pochopi ze volby davaji zvolenym moc nad nimi samotnymi a daji svuj hlas moralne pevnym a ne sveho schopnym karieristum kandidujicim za kohokoliv. Obcane Mikesi vyzivam te odstup.

8.1 Nedělejme z toho pranýř


Nedělejme z toho pranýř ,

co dělá starosta v soukromí je JEHO věc , stejně tak každého z nás . Měřme mu stejně , jak by bylo měřeno nám . Zde se jedná jen o to , že je to představitel města , dokonce  nejvyšší , tak je na místě vyvodit politické důsledky .

Jestli v soukromí vycucne cisternu vína , či obveselí několik ženských je jeho věc a nás všech zbytečná starost ...

7 Tak jsem teď viděl i fotky


Tak jsem teď viděl i fotky , ten nemohl mít 0,5 promile , ten byl nacpanej jak jitrnice  :-)

6 Mikeš a čest jeho kolegů????


Tihle zastupitelé z různých místních spolků stojí za ho hovno. Necítí nad sebou bič vyšších stranických orgánů a podle toho se chovají. Kdo ho teď vyzve k odstoupení????Nikdo je Král a nad něj není. Jeho kolegové si to nedovolí, musejí ho poslouchat. V jednom e to dobré, lidé vidí kdo e kdo. Marounku, Liprechte, Kotku, Kašparče a další . máte kousek cti v těle???Pokud ano konejte.

6.3 Demise


Musime ho vyzvat my obcane. Mikes demise!

6.3.1 PETICE ZA ODVOLÁNÍ STAROSTY


Zdravím,

Pokud by někdo uměl založit např. petici , která se dá založit na internetu, tak bych ji podpořila a myslím, že nejen já. Pan Moss má pravdu. Nenechme vše na politicích, kteří můžou nechat starostu ve funkci. Pokud nás nude dost budou to snad vrát vážně. 

6.2 mělnická žumpička


tak kocourek dá 26.6.2017 na zastupitelstvu k projednání své pochybení....

No to mě podrž, vždyť má koule, ne, v tu dobu už musí být po rezignaci. Člověk s jeho charakterem co si si bere do huby kde koho, přece nemůže zůstat ve funkci!!!!

To potřebuje tolik času aby si to se zastupiteli zobchodoval???  Bože to je žumpa.

Pro Exzoro: paladínů se nebojte, ty jsou kocourkovi zavázaný a rozhodně ho podrží. Prachy a výhody co z Mikeše maj, to přebije. Jen jsem zvědav na důstojné pány z Topky, co měli pořád plnou pusinku morálky a politické slušnosti a najednou budou muset přikrýt takovou prasečinu. No bude to výživné sledovat, jak se zrno oddělí od plev. 

Taky jsem zvědav na reakci žida Erdose, ten se tu jednou prezentoval s názorem, že politik Mikešova formátu by měl sedět v Senátu. No jsou tam užší uličky, měl by to těžší.

6.2.1 re


Zrejme bude nutne p. starostovi vyplatit mimoradnou odmenu, aby skodu de facto nehradil ze sveho. A najmout sluzebniho ridice.
Clovek mikesova formatu si oboje zaslouzi.
Misto handrkovani se o popelnicich by takovyhle kosaty clovek mel prednaset na prednich univerzitach a zasedat minimalne ve vlade, nerku-li v Senatu, nebo na Hrade.

6.1 Nikdo ho nemusí vyzývat ,


Nikdo ho nemusí vyzývat , jak jsem již napsal v příspěvku týkajícího se jeho chování na zastupitelstvu směrem k p. Pecinovi (přišel se vyblejt) , tak teď tuplem znovu připomínám :

Pokud má koule na takové chování , má je i na to , aby sám ODSTOUPIL .

Zkrátka nezvládl situaci a měl by vyvodit důsledky za své chování .Chce snad o tom někdo pochybovat ???

5 Starosta


Na odběr krve se Starostou Mikešem  jel i  rychle přivezený  pan Hošmánek (mé město) - ředitel MP , který byl někde na oslavě a také měl něco upito. Proč tam jel????? Co tam dělal ???????Nedošlo k výměně krve????Ono 0,5 promile a 3 promile e zásadní rozdíl. Nad 1 promile je to trestní čin.

4 Nabourané auto starosty Mikeš


Na facebooku zveřenil pan Roubíček nabourané auto, které  v blízkosti něho bouralo a ujelo z místa. Začínají se šířit fámy dle fota vozidla , že se jedná  o auto, které využívá starosta Mikeš. Nevíte někdo o tom něco dalšího ?????Kdyby to řídil strarosta, tak je to vážné. Je to ujetí od nehody???? Nevím.

4.1 Nabourané auto starosty Mikeše


Prohlášení starosty města Mělníka MVDr. Ctirada Mikeše

„ Velice se omlouvám všem občanům za své nezodpovědné chování, kdy jsem 27. května večer sedl u zahradnické školy za volant v podnapilém stavu a cestou do centra města způsobil škodu na majetku. Beru na sebe plnou zodpovědnost za důsledky svého chování. Je mi to nesmírně líto. Toto zkratkovité jednání beru jako své lidské selhání. Celou situaci nyní šetří policie, se kterou plně spolupracuji. 26. června předložím toto své pochybení k projednání Zastupitelstvu města Mělníka.“

4.1.2 ojebatika


Ten Mikeš to opravdu chce ojebat, ať to čtu jak to čtu vychází mi:

1) "Beru na sebe plnou zodpovědnost" - proboha, kdo jiný by ji měl mít!!! Výrobce auta?

2) "beru jako své lidské selhání" - vždyť jste chlastal a řídil neskutečně dlouho, to se prostě muselo stát!!!

3) "policie, se kterou plně spolupracuji" - sebrali papíry, auto a po vaši inkontinenci vás vyhodili ze služebny!!!

4) "předložím toto své pochybení k projednání" - co se proboha bude projednávat?????

To, že se chováte jako hovádko, které ještě nepochopilo, že když se bumbá tak se neřídí? Nebo se bude projednávat, že když se nalejete tak jste věru zlý šofér? Nebo se projedná, že když jste pod obraz tak trefujete jen lavičky auta a baráky, ale chodce né? Nebo se projedná, až se bude príště chlastat, tak vám někdo musí čórnout klíčky, protože máte hovadský nápady? 

4.1.1 Starosta Mikeš


Takže se i přiznal, proč tedy neodstoupí hned. Kamarád mi volal, co je v zastupitelstvu za Mé město, že se ho tam budou snažit udržet. Bude návrh na odvolání a ten neprojde, prý ho podrží. Sám Mikeš prý nerezignue. Bez Mikeše se totiž Mé město rozpadne.Tak to jsem opravdu nečekala, kam až ta naše mělnická politika klesne. 

 

4.1.1.1 Demoliční jízda městem opilého starosty Mikeše


V sobotu 27.5. naše město díky svému starostovi získalo opět punc originality.  Pan Mikeš se nejprve mohutně posílil alkoholem při oslavě v Zahradnické škole a následně ho nenapadlo nic chytřejšího, než ve zcela podnapilém stavu sednout za volant a jet cca 500 metrů do centra služebním vozem.

Co se však nestalo – cestou demoloval a ničil obecní i soukromý majetek a proto ho na základě upozornění občanů stíhala hlídka MP. Pan Mikeš „zaparkoval“ služební Octavii na parkoviště před MÚ a šel ještě na jedno pivo k Medvědovi – za účasti mnoha svědků! Zde ho dostihla hlídka MP a následně ihned předala Policii České republiky, která začala celou věc řešit a vůz nechala odtáhnout na expertízu (vše zdokumentováno na Facebook - Melnik city).

Další osud pana Mikeše (dnes uveřejnil omluvu) je nejistý, ale je třeba celou věc pečlivě sledovat.

Co totiž hned v sobotu v pozdních večerních hodinách dělal na služebně MP její šéf pan Hošmánek, který stejně jako pan Mikeš kandidoval za Mé Město?

Kolik alkoholu v krvi naměřila hlídka Policie ČR panu Mikešovi? Šlo o přestupek, nebo o trestný čin?

Jaká je výše škody, kterou pan Mikeš svým nezodpovědným a nebezpečným jednáním napáchal?

4.1.1.1.1 Hvězdná chvíle starosty Mikeše


Vždycky chtěl být za hvězdu a miláčkem davů. A teď se mu to daří:-)

 

http://echo24.cz/a/iSgqS/starosta-ridil-opily-narazil-do-lavicky-auta-i-mestskeho-uradu

http://praha.idnes.cz/starosta-melnika-ridil-podnapily-dqw-/praha-zpravy.aspx?c=A170529_091807_praha-zpravy_nub

3 Protože se tu celé


Protože se tu celé čtvrtstoletí nenašel nikdo s morálkou a odborností nadřadit zájmy města nad osobní  zájmy(Amerika,obchvat atd.),tak nyní nečekejte na zázrak.

2 omluva je na miste, ale


pozorne jsem si ten monolog nekolikrat poslechl a nemuzu se zbavit dojmu, ze se az prilis podobal tomu vtipu o mysce co si jde pujcit lopaticku ke krteckovi. formalne brilantni, ale prilis dlouhe, obsahove to byla jen takova nahozeni, kdyz uz padla nejaka konkretnejsi otazka byla samoodpovezena s tim, ze to stejne nikoho nezajima. Mnohem konstruktivnejsi by bylo poslat/predat podnety jasnou, kratkou, vystiznou formou: kaluze, durazne jednani radnice s prekladistem atd a ne napadat mestaky, ze foti soukroma auta a ne kaluze za prutrze mracen. Co se tyce slusnosti projevu je starosta dlouhodobe vysoko nad standardem nasi krajiny a to pres vsechna patra politiky, snad jen se svetlou vyjimkou senatu, takze  "vyblejt" zni z jeho ust dost nepatricne, kdyby byval byl pouzil sloveso "vypovidat" byl by precizne popsal situaci, protoze tam o diskuzi neslo ani naznakem. Jen na okraj, vyzvat starostu k omluve jako cerstvy anonym na serveru s poctem unikatnich pristupu v radu desitek denne je plytvani vaseho potencialu.

1 Tak tady se asi neokecá že


Tak tady se asi neokecá že se to nestalo . Pokud má pan starosta takové mínění o občanech Mělníka ,byť jak uvedeno shora , argumentují SLUŠNĚ , tak já to vidím tak , že omluva je k ničemu . 

Pokud má "koule" na to se takto vyjadřovat , měl by je mít i potom , zachovat se jako chlap a REZIGNOVAT NA FUNKCI !!! 

Je to jen další z mnoha důkazů , jak se věci na radnici pečou . Buď se to dělá tajně , aby se to nikdo nedozvěděl včas a mohl regovat , nebo se označí  " za retarda co se přišel vyblejt " . S Amerikou to dle důkazů taky není asi vše čisté , má být referendum a přitom už se jedná o výstavbě bytů a obchodů ....

 

Jsem zvědav , co na toto poslední vyjádření nejvyššího představitele Mělníka řeknou zdejší řiťopichové a propagátoři slušného chování a morálky všeobecně ...

A buďte ve střehu ,včera to odnesl pan Pecina (byť se choval slušně) , zítra to můžete být Vy ...

 

Už asi vím , proč nejsem a nikdy jsem nebyl politicky angažován ,politika byla , je a bude svinsto , otázka zní , jak velké v danou dobu ...

 

Nu což , mínusujte , třeba dáme rekord Smiling       

1.1 referendum.


Tak otázka je, jak bude znít ona věta v referendu. Zatím to vypadá, že tam v žádném případě nebude avizovaná zeleň, jak se to objevilo na přelomu roku v médiích, jako tehdy občany nejoblíbenější fáze čísla jedna, ale rozhodovat se bude mezi úpravou stávajícího baráku a stavbou nového baráku. A protože opravit  ten stávající barák vyjde levněji, než stavět nový, jak se dozvídáme, tak vítězí aspoň v anketě na iSoutoku zachování původního baráku. Proto je situace tam, kde je a již se mluví o firmách.

On tu také někde napsal někdo, že je to stejně 90 procentům lidí jedno a mají jen srandu, jak se tu diskutuje Smiling. Trochu mi to připomíná výroky některých politiků, kteří tvrdí, že lidé by neměli moc o ničem rozhodovat, protože tomu nerozumí. Budeme pak na to dílo koukat a třeba i závidět jiným městům ty parkové relaxační zóny, ale to už je jiná píseň, stejně tak, jako využití těchto budov.

Obrázek uživatele milk

1.1.2 Jestliže tu máme jednu z


Jestliže tu máme jednu z tisíce druhů demokracie a to zastupitelskou,tak musíme nechat rozhodovat o důležitých otázkách námi volené zastupitele.Zákon o referendu tady žádný nemáme a tak jeho uspořádání  může být jen nezávazný průzkum názorů.V případě jakýchkoli řádných voleb by neúspěšná část populace měla demokraticky přijmout porážku.

Obrázek uživatele milk

1.1.1 Nejlépe sehnat firmu,která


Nejlépe sehnat firmu,která byto celé zafinancovala,koupila celý pozemek a dělala si tam co chtěla dle svého uvážení v rámci zákonů.Diskutující i město by měli po starostech a referendum by nebylo třeba.