https://www.traditionrolex.com/7

 Truhlářství Váša | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Truhlářství Váša

S truhlářem Vášou to relativně funguje pokud nemá zaplacenu celou částku, potom pro něj zákazník přestává existovat a věci, které má dodělat nebo opravit naprosto ignoruje. V našem případě 3 měsíce nereagoval na volání a sms. Když jsem ho po této době potkal, navrhl termín kdy přijde, bez omluvy nepřišel. Takto se to opakovalo ještě 3 krát. Tenhle člověk nemá ani slušnost, když přijdete dříve z práce a 3 dny po sobě doma čekáte ozvat se, že nepřijde. Dodnes od něj nemám doklady od spotřebičů a dodělávky v kuchyni. Shodou okolností u mne na stavbě pracovala firma z Mělníka (její činnost také částečně souvisela s kuchyní), jejímž majitelům udělal po zaplacení to samé (nereagoval, k dodělávkám se neměl). Na tohoto podnikatele si tedy prosím dejte pozor.

Negativní zkušenosti předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

3 Truhlář Váša


Za nás stejně špatná zkušenost. Nakonec p. Váša ani nechtěl doplatek a kuchyni prostě nedodělal a přestal komunikovat. Velmi špatná volba u tak velké investice.

2 zkušenost


Tak za mě naprosto stejná zkušenost,po doplacení celkové ceny konec.Ale je to již několik let.Komunikovat znovu začal až poté co jsme se obrátili na živnostenský úřad.

 

 

1 Zkušenost


Tak za nás spokojenost, dělal nám obývák v dýze, pěkná práce, dodací lhůta a cena přiměřená.


https://www.traditionrolex.com/7