https://www.traditionrolex.com/7

 Uzavírka části ulice Kokořínská | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Uzavírka části ulice Kokořínská

Jak už jsme před časem avizovali, Ředitelství silnic a dálnic začne s rekonstrukcí mostku na ulici Kokořínská. Než se začne s vlastní rekonstrukcí, musí se vyřešit havárie, na které se přišlo při revizích inženýrských sítí v této oblasti. Půjde o opravu vodovodního řadu včetně domovních přípojek a o havárii plynovodu, který, jak se zjistilo, prochází na několika místech potrubím dešťové kanalizace. Pak se začne s rekonstrukcí mostku, na kterou plynule naváže úprava křižovatky Nádražní – Kokořínská. Zruší se první železniční kolej a bude posunuto výstražné zařízení hlavního železničního přejezdu v ulici Kokořínská, a tak vznikne prostor pro vybudování levého odbočovacího pruhu směrem na Chloumek a zkapacitnění této křižovatky, kde se pravidelně tvoří dlouhé kolony. Též se odstraní oplocení areálu Českých drah.

 

V souvislosti s těmito akcemi bude ul. Kokořínská postupně zcela uzavřena pro dopravu ve dvou etapách:

I. etapa – od 23. 7. 2018 do 31. 8. 2018

Úsek od výjezdu od benzínové stanice Shell za křižovatku ul. Kokořínské s ul. Blateckou. V této etapě bude průjezdná křižovatka ul. Nádražní a Kokořínská s tím, že bude možné z ulice Nádražní odbočit pouze doleva a přejet hlavní železniční přejezd směrem na Chloumek. Vjezd do ulice Blatecká bude uzavřen.

II. etapa – od 1. 9. 2018 do 30. 11. 2018

Úsek od výjezdu od benzínové stanice Shell až k hlavnímu železničnímu přejezdu a dále v ulici Nádražní po bývalou vlečku do Kovošrotu. Hlavní železniční přejezd bude hermeticky uzavřen a nebudou ho moci využívat ani chodci, neboť bude vypnuta drážní signalizace a celé výstražné zařízení hlavního železničního přejezdu v ulici Kokořínská se bude posunovat.

 

Všem občanům se omlouváme za ztížené podmínky v přístupu k jejich nemovitostem po dobu uzavírky.

 

MVDr. Ctirad Mikeš, starosta města Mělníka
Mgr. Milan Schweigstill, 1. místostarosta města Mělníka



Město - z radnice

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

3 Magistrála


Každý kruhový objezd zpomaluje plynulost dopravy a po dovršení kapacity průjezdnosti ji úplně zastaví.Po nákladných kosmetických  úpravách mšlnické magistrály se kruháče i nadále budou přicpávat.

2 Průtah


Představitelé kdejaké obce bojují za vybudování silničního obchvatu mimo obytnou zástavbu.Jenom občané Mělníka si neustále volí zastupitele,kteří utápějí peníze v nesmyslném průtahu městem.Přeji mělničanům,aby si při těch zácpách svůj průtah dostatečně užívali,ale nechápu proč za jejich blbost mají trpět ti co chtějí Mělník jenom míjet.Vzhledem k narůstající dopravě budou muset vnuci postavit obchvat probíhající mez Mělníkem a Chloumkem podle trasy elektrického vedení VVN 110kV kde je na každou stranu ochrané pásmo 15 metrů a nesmí tam stát žádná budova nebo vzrostlý strom

2.1 Ani vnuci


Mělník nikdy žádný obchvat nevybuduje, na to nemá koule. Kdyby byl opravdu zájem na jeho vybudování, tak už tu je. Evidentně zájem není. Jen takové blabla ze strany zastupitelů, aby měli občané pocit, že berou problém s přetíženou dopravou vážně. Místo toho vrážejí úsilí a prachy do kravin typu balisety u soudu (tak kdy už je konečně odstraníte, jak jste slibovali?) nebo vinobraní, z něhož se stala megalomanská šaškárna, které se místní vyhýbají. Docela smutné.

Obrázek uživatele KousekDortu

1 Fakt hermeticky???


To je příšerný nešvar, to nesprávné používání slova hermetický. Z nějakého důvodu ho začali používat v TV zprávách, typicky pro situace, kdy policisté někde natáhli pásku a za ni nikoho nepouštěli. Redaktorům dokonce ani nepřijde divné říct počeštěnou verzi "neprodyšně", kde tu nesmyslnost snad musí slyšet i úplný blbec. Televizi už nemáme (hurá), a teď tady na to zase narazím. Takže pane starosto a 1. místostarosto, opravdu trváte na tom, že "železniční přejezd bude hermeticky uzavřen"? Tedy neprodyšně neboli vzduchotěsně? Na to se snad půjdu podívat.


https://www.traditionrolex.com/7