https://www.traditionrolex.com/7

 nabízíme práci | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

nabízíme práci

Do hotelové restaurace přijmeme paní/pána na přípravu snídaní a výpomoc v kuchyni.

Nástup možný ihned. Možno i formou brigády.

Kontakt: 773 380 202

Práce předchozí téma | následující téma



Komerční inzeráty a komeční sdělení jsou na Mělníčku zpoplatněné a podléhají zvláštním podmínkám,
v případě zájmu o komerční propagaci nás neváhejte kontaktovat.

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

4 Rádobychytří šťouralové


Dobrý den,

procházel sem komentáři a opravdu se nestačím divit.

Jak si vůbec někdo může dovolit napsat že šel okolo restaurace a hned poznal že bramboráčky sou z polotovaru. To je prostě úplně nehorázné jak dokážou být někteří lidé tak strašně hloupí.

Představte si jak kuchař ráno loupe 15 kilo brambor, všechny ručně nastrouhá a pak smaží třeba 40 bramboráků. Trvá mu to všechno minimálně dvě hodiny.

A pak příjde nějakej z prominutim rádoby chytrej blb a řekne že je to z polotovaru.

Už to radši nebudu komentovat, a vy se nad sebou zamyslete. Ty lidi nemůžou zs to že ste "nejchytřejší"

Z vlastní zkušenosti vím, že v Paganini si opravdu zakládají na poctivé kuchyni. Tzn žádná pudravka masoxy, různé šťávy z prášku, nic takového prostě neexistuje! Jediné co je z "polotovaru"  jsou třeba hranolky, krokety atd.

Osobně sem byl u toho když přišel na zkoušku kuchař, který měl uvařit biftek a nějakou polévku. Štávu pod bifťoura si přinesl hotovou z domova, (nechápal sem že si nepřinesl  už i ten zbytek Smiling takže člověk logicky prostě neví co do ní mohl všechno dát. Ovšem jeho největší výkon měl teprve přijít. Dohodl se, že uvaří hovězí vývar. Takže hodil žebra do hrnce s vodou a se slovy "kdo není připraven je popraven" vytáhl z kapsy pytlíček z podravkou a za 15 minut bylo hotovo.:-D Bylo mu tedy vysvětleno že takhle ne a byl vyslán do světa.V Krčmě by ho určitě vzali ale tam už mají jiné "eso" Laughing out loud

Každopádně buďte rádi že konečně je na Mělníku někdo, kdo chce aby se u něho lidé dobře najedli, vaří tak jak se má, a ne jako všude okolo.

Budu držet palce

4.1 Dobrý den, moc


Dobrý den,

moc děkujeme za hezký komentář:-) Na hranolkách pracujeme a slibujeme, že i ty se radikálně změní. Taktéž plánujeme samovýrobu kroket, ale to je stále ve fázi příprav, stejně jako nový a zajímavější jídelní lístek. Pokud vše půjde tak jak má, chceme brzy přijmout dalšího do party - ozveme se a rádi opět navážeme spolupráci:-)

Děkujeme

3 Tak jsem měl o tuto práci opravdu zájem, ale...


Když jsem se  zeptal na platové podmínky už se ani nedivým, že nejsou uveřejněné, protože za tyto peníze dnes nepracuje ani nekvalifikovaná síla čí cizinci z východu. Já chápu velmi dobře, že situace je v současné době i pro podnikatele a provozovatele různých služeb těžká, ale určitá míra reálnosti a sebereflexe by neškodila. Je to tak možná pro nějakého důchodce, který si potřebuje k důchodu přividělat i když na ten objem hodin, které majitel požaduje je to podle mě utopie. Přeji Vám mnoho úspěchů v hledání. Já jsem několik let v pohostinství pracoval, ale to co je nabízeno jako plat nenabízeli ti majitelé ani ukrajinské pomocné síle v kuchini, protože by ji tam neudržel. Je to na zamyšlení. 

3.1 ...opět se přidávám


Nevím sice,do jaké míry je skutečnost zde popisovaná pravdou,ale něco té pravdy na ní asi bude.Ohledně platu.Jak jsem již psala níže,život mě naučil a nastínil vůči zaměstnavatelům,které své platy raději neuvádí nebo je z nich musíte "dolovat" k tomu postoji 1)buď se jim hned z fleku vyhnout anebo se při další snaze2) připravit na šokovou situaci.Málokdy se mýlím.U jednoho takového jsem kdysi vydržela asi 14 dní a byl to opravdu mazec!Nejhorší je,že takové musíte prokouknout.Ze začátku na Vás působí sladce,mile jako mílius a budí dojem solidního člověka.Když se pak dozvídáte tvrdou realitu od stálých,je to k pláči.Podepsaná smlouva nic už nezachrání.Nevěříte,kde se to v tom člověku bere,otočit se o 180 stupňů a hrát divadélko a co si k Vám vše dovolí.Dnes naštěstí jsem na dobře placeném místě a spokojená,průklest k němu měl ten samý postup.Poptávala jsem se i v okolí a pokud se mi nesešlo převaha pozitivního hodnocení,zabalila jsem to.Je zlá doba,všude se šetří a snaží o přežití,nevím však proč by to měli odnášet lidi ochotní pro svého nadřízeného pracovat??!Příjdou časy,kdy naši muži budou muset za prací do ciziny za tvrdých podmínek,aby rodina přežila a ještě budou od svého chlebodárce linčováni a ponížováni???!Někdy mi příjde,že se opravdu v mnohém vracíme do starých časů.Stačí si přečíst Britské listy nebo podobné blogy  a diskuze.

3.1.1 Ta doba přijde velmi brzy


Směšné platy, ceny jak na západě, neustálé omezování práv a svobod obyvatel ČR v posledním roce. Jde to tady d 10 k 5. Mě jen mrzí, že nebydlím někde u hranic. Nakupovat i pracovat bych rozhodně jezdil do ciziny.

3.1.1.1 :-)


Jaká tvoje práva a svobody kdo omezuje, ty revolucionáři?

3.1.1.1.1 Hloupému napověz


Ty mysliteli:-))).

3.1.1.1.1.1 :-)


Opravdu obsažná odpověď. Obrázek si jistě udělá každý... Laughing out loud

2 Šel jsem kolem


Dneska jsem šel kolem a na obědy celkem narváno. Běhal tam pán s méně vlasy, takový mladší a roznášel jak to jen šlo...V nabídce z dálky svítila masová směs s bramboráky. Podle okouknutí bramborák Aviko - polotovar z mrazáku. Nevím, ale v hotelové restauraci by také mohli mít domácí a uprsknout je na oleji. Beru je z Kauflandu a jsem jich přejedený a dostat je ještě v hotelu? Hm...

2.4 Bramboráčky..


... jsem od nich měla nedávno k obědu a jako polotovar nevypadaly ani nechutnaly. Eye-wink Plus musím pochválit donášku zdarma až do práce. Když si člověk nestihne zaběhnout pro něco k jídlu, je to k nezaplacení. Smiling

2.3 prosím


Prosím, takové věci by zasloužily hodnocení podle konkrétní osobní zkušenosti a ne jen z "okouknutí". V hotelu nikdy nebudou domácí, ale to neznamená, že by nemohly být dobré. Pokud budou po ochutnání připomínat "denní chleba z Kauflandu", tak prosím, ale podle pohledu...

2.2 Kaufland a Tesco je pro


Kaufland a Tesco je pro Vás něco jako svatyně, že? Smiling Koukat cizím do talíře se přeci nedělá...

2.1 Zajímavé, ještě


Zajímavé, ještě teď mám puchýře od loupání brambor na dnešní bramboráčky

2.1.1 Tak přece tu


Tak přece tu nenapíšete že jste to koupili v kaufu a ještě ve slevě Smiling A z jakých brambor jste je dělali, tedy pokud tvrdíte pravdu? Smiling

1 Jaké jsou podmínky?


Jaké jsou podmínky? Stále sháníte personál a přitom jsem slyšel, že neberete.

1.2 Pracovní doba od 5:30 -


Pracovní doba od 5:30 - 13:30. Pondělí až pátek. Vyjímečně víkend. Platové podmínky až během osobního pohovoru.

1.2.1 Platové podmínky nejsou


Platové podmínky nejsou stejné pro všechny zájemce? Na čem záleží výsledek  osobního pohovoru?

1.1 No ale reklama dobrá ne?


No ale reklama dobrá ne? Přece si nebudou platit inzerát  že maj hospodu když ho udělaj zadarmo na příjem lidí Smiling

1.1.1 nabídka brigády a reklama


To,že někde dnes vaří z polotovarů není nic překvapujícího.Pokud zmiňovaný číšník nestačil roznášet,svědčí to o dobré akci.Kolik takových podniků se tímto způsobem o své kšefty stará??Stačila by každý den jiná akcička a kšefty by byly.Z některých příspěvků však na mě číší závist a nepřejícnost,možná někde od konkurence.Při troše marketingu si může toto dovolit skoro kdokoliv.Jen na mě prapodivně působí ten plat až při nástupu...Zajímalo by mě,zda bych jako žena,vcelku vnadná a pohledná měla stejné platové podmínky jako připlešlý kolega.A za "jakých podmínek".V čem bude zakopaný psík??

1.1.1.3 Rychlý číšník


Rychlého číšníka jsem chválil a ne káral. Opravdu se obracel a nikdo nemusel dlouho čekat. Tomu posílám pochvalu. Bramboráky mi ale nerozmluvíte. Prostě domácí bramborák ppoznám. Tohle velikostí, barvou a tvarem připomínal opravdu polotovar. Tím nechci tvrdit, že zrovna u vás by měli mít domácí, protože ty polotovary mají všude. Ale za domácí bych byl u vás skoro pořád. Jinak by mě zajímalo jaký je u vás tataráček. Jestli je ze svíčkové nebo z roštěnce. Používáte nejkvalitnější zadní hovězí maso?

1.1.1.3.3 Tataráček děláme z


Tataráček děláme z pravé svíčkové, ručně škrábaný. Můžete si ho nechat udělat komplet nebo zamíchat sám, ale to je běžná praxe:-) Pokud máte pochybnosti o pravosti svíčkové, můžete si ji zkontrolovat v kuchyni - v případě vlastnictví potravinářského  průkazu, ale předpokládáme, že to nebude třeba, chuť a jemnost pravé svíčkové nezaměníte.

1.1.1.3.3.1 Tataráček


Děkuki za upřímnost, tak to se těším... Určitě si ho dám a kuchaři zašlu patřičné všimné pokud bude opravdu tak výtečný, jak ho popisujete...

1.1.1.3.2 pripominal nebo byl?


to jsou dve dost rozdilny veci, tvar udela livanecnik, barvu kuchar.

Mel jsem tam bramborovou kasi a byla domaci, vse ostatni taky ok. Za ty penize jasna vyhra zakaznika. Trochu problem je lokace, to misto je na restauraci vylozene blby, ale treba se to casem zmeni.

m.

1.1.1.3.2.1 Lokalita restaurace


Podle mě je lokalita restaurace dobrá. Výhodná je teda pro pěší, protože zaparkovat před restaurací je fakt umění. Ale pokud čekám na MHD na Fibichově a jede až za hodinu, tak si tam skočím určitě na oběd. Pracovnívi z České spořitelny, Telefonica O2, ČSOB, Všeobecná zdravotní pojišťovna apod. tak všichni logicky jdou tam, i když blížko je i Krčma a tam to taky není špatné. Lokalita dobrá, ale sledoval jsem chvíli parkování a fakt síla. Všichni jdou do těchto bank i společností a na místo k parkování lze narazit jen zázrakem...

1.1.1.3.1 pro Rikitana


Hele a nebylo by lepší, aby jsi si to tam šel /nebo šla/ vyzkoušet sam /a/, než tady rozvíjet takovou to diskuzi. Já tam občas chodím, jsem spokojen, a když se chci na něco zeptat, udělám to rovnou tam. Honza

1.1.1.3.1.1 Až budou peníze


tak tam skočím, ale zatím je těch peněz opravdu málo Sad

1.1.1.2 polotovary


Naše restaurace si zakládá na vaření - polotovary a chemické náhražky či jiné blafy

u nás NENAJDETE. Přesvědčit se o tom můžete kdykoliv, pokud budete chtít, přijďte a necháme vás nahlédnout do kuchyně. Nemáme co skrývat.

Ad platové podmínky - jsou pro všechny stejné, je jedno jestli máte velké vnady nebo něco jiného:-)

Jen se nesluší zveřejňovat plat na veřejných místech:-)

Děkujeme za pochopení a přízeň

Restaurace Paganini

Obrázek uživatele Kajik

1.1.1.1 RE: nabídka brigády a reklama


Zdravím,

tak trochu nechápu, čemu se všichni  diví, pokud jde o sjednání platových podmínek až při osobním pohovoru. Mně to přijde normální. Naprosto chápu zaměstnavatele, který bude výši platu stanovovat až podle zjištěných shopností a zkušeností uchazeče, případně i podle vzhledu a vystupování.

Rozumím tomu, že někoho může taková netransparentnost odradit, nicméně pokud někdo práci hledá a má zájem, není nic jednoduššího, než se dostavit osobně a zeptat se.

Jan Král

---Doufej v nejlepší, získej ještě lepší!---

1.1.1.1.1 zajímavá diskuze


Na pohled vypadající dobrá akce,přesto to vypadá,že někomu nedává klidného spánku.Nikdo neříká a nevnucuje své služby a výrobky každému-"hele tady si kup to a to"...má přeci možnost výběru,tak jako s jinými věcmi.Kdyby lidem nechutnalo,mohl by si tam číšník dát nohy na stůl,utěrku na hlavu a třeba chytat bronz v těchto dnes.Avšak ten plat mě zarazil.Mohli udat alespoň přibližně-např.základ od,cca ,Kč/hod..apod.Ale je pravdou,že většina ho doladí při nástupu,musí o něm mlčet(proč asi?),páč v tomto se neměří všem stejně a není to jen o práci.Uvádí se poslední dobou málokde,někdy Vám ho neprozradí ani při pohovoru,musíte se dotazovat.Shánějí "blbce",kteří za málo muziky(Kč) udělají velké divadlo.Zažila jsem to ve svém životě několikrát,ale to by vydalo zase na další -zástupné téma.

Obrázek uživatele Alexander Klimeš

1.1.1.1.1.1 No, jsem jen malá ryba,


No, jsem jen malá ryba, tak jsem za svůj život přijímal jen asi 20-30 zaměstnanců. NIKDY jsem neinzeroval plat.

Vždycky se po pohovoru ptám, jakou mají Ti lidé představu. Jejich odpověď je součástí obrázku, který si o případném kandidátovi tvořím.

Takže, ačkoliv jsem Paganinimu tady něco vytýkal, přístup k výběru zaměstnanců to rozhodně není.

Naopak, moje zkušennost je taková, že takto nejvíc hulákají netáhla, mistři světa amoleta a spol. To se ale Paganinimu uleví, když nepřijdou k pohovoru........

1.1.1.1.1.1.1 Na druhou stranu když


Na druhou stranu když jsem pracoval v mém původním oboru tak jsem hledal práci na spravny krok.cz Tam je uvedeno přibližné rozpětí. V mém oboru se plat hýbe od 15 do 40 a ani nejde tak o kvalitu uchazeče ale o kvalitu firmy. Takže jsem vynechal ty nabídky kde jsou astronomické platy. Ty na druhém konci a mohli sjem si vybírat z 30% inzerátů v rozpětí které mě vyhovuje.

Ale to jen technická. Na druhou stranu teď buduju novou firmu kam potřebuji lidi na ŽL jelikož práci pro ně na plnej mít hned nebudu a to je pro lidi jak černej hadr nad vchodem. Fakt nechápu proč se toho dneska lidi bojej. Ale taková je doba.

1.1.1.1.1.1.1.1 :-)


Opravdu nevíš? Třeba je to proto, že v 95% případů narazí na nabídku finančního zprostředkovatelství, popřípadě na nesmyslné nabídky, jejichž hlavním rysem je skutečnost, že "zaměstnavatel" nechce nést za lidi zodpovědnost v klasickém zaměstnaneckém poměru. Normální firma se buduje tak, že vezmeš člověka pro kterého máš práci. Když ho plně vytížíš, vezmeš dalšího. V oboru kde se pohybuješ všechno funguje na principu letadla. A konec se blíží Smiling (nic osobního)

1.1.1.1.1.1.1.1.1 No jenže jdu do nového


No jenže jdu do staronového oboru(výškové práce). S kamarádem jsme dva jako základ ale občas se může stát že budem potřebovat třetího člověka. Takže mu chci zaplatit úrazovku, dát vybavení a platit ho formou fakturace za odvedené práce. Za prvé je neskutečně těžké najít člověk kterej chce pracovat a ne jen tvrdit že chce pracovat. Pak když už pracovat chce a řekneš mu že to bude na ŽL či DPP tak se usměje a jde dál na úřad práce a nic ho netrápí. 

Myslím že každý kdo startoval nějakou firmu tak pochopí že to riziko najmout člověka je neskutečně velké. Soc + zdr + povinné pojištění + plat + odstupné a podobně. Neskutečné výdaje které většinu živnostníků odradí. Podpora státu na zřízení nového místa je spíš symbolická a snad i víc uškodí než pomůže a nakonec to dopadne tak že ten živnostník místo aby sháněl zakázky, sám na nich dělal aby klient byl spokojenej a ještě se staral o ten chod firmy, tak je označen za vyděrače co chce vykořistovat zaměstnance Smiling No to sem ale asi nepatří.

Jen jsem chtěl odpovědět že už nejde o to v čem sem dělal a o čem mluvíš. Ten obor má tak zkaženej pohled jak klientů tak na trhu práce že to je k neuvěření. Člověk se to může snažit dělat sebe líp. Dělat si dobré jméno ale to je tak dlouhodobá práce že bych dřív vybudoval golfové hřiště na měsíci Laughing out loud

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1 Disproporce


Je tady zavedena obrovská disproporce mezi zdaněním zaměstnance a zdaněním živnostníka (zdaněním v tomto případě myslím všechny povinné odvody státu a pojišťovnám). Nevím z jakých důvodů, vysvětluju si to jako pozůstatek politiky z počátku devadesátých let, kdy bylo potřeba stimulovat podnikavost lidí. Příklad z praxe - mám dva pracovníky, každý z nich mě stojí cca 35 tisíc měsíčně. Jeden je v zaměstnaneckém poměru, druhý pracuje na ŽL. Zaměstnanci zůstane cca 20 tisíc čistého, živnostníkovi plus mínus 30 tisíc (podle toho, jak je „šikovný“ v daňovém přiznání). Čas od času můžeme zaznamenat politické snahy o represi vůči „Švarc systému“, ale to jsou výkřiky do tmy, rozumnou cestou by bylo narovnávání podmínek, ne represe. Největší tíhu financování veřejných rozpočtů u nás nesou zaměstnanci ve středních a vyšších příjmových skupinách, tedy většina střední třídy. Lidé s nízkými příjmy od státu víc  přijímají než odvádějí a lidé s nejvyššími příjmy si převedou bydliště nebo sídlo firmy do Holandska nebo Monte Carla.

1.1.1.1.1.1.1.1.1.1.1 No až na vyjímky bych


No až na vyjímky bych souhlasil. Jen doplním že třeba člověk který je někde zaměstnán a k tomu má ŽL na vedlejší činnost tak má povinné odvody státu zhruba o 2/3 nižší než když by to měl na hlavní činnost. Jenže ten problém se tím už dostává do hlubší rovnováhy. Finanční gramotnost a základy účetnictví by měli být na školách povinné. Dnešní lidi ani nevědí co všechno platí ze svých platů, kde všude odvádí různé daně a podobně. Zatímco v třeba v Německu je naproto běžné že řemeslníci mají třeba i dvě vedlejší zaměstnání které v sezoně vytěžujou, tak u nás je to utopie. V tomhle státě se odpracuje 8 hodin a jde se domů. Ano pak má řemeslník třeba 25 čistého. Ale kdyby šel ještě jednou týdně někam máknout tak má 32. Ale to už nechce.

Teď mě ještě něco napadlo. Ministr drábek chce aby ten kdo bude v evidenci ÚP měl podporu po dvou měsících jen když bude makat na poloviční úvazek pro město. V pořádku. Kdyby na poloviční úvazek makalim lidi na sociálních dávkách a třeba i na invalidních důchodech. Nemusí přeci jen zametat. Město potřebuje spoustu administrativy a jinejch činností které i ZTP mohou vykonávat.

Ale mě hlava nebere proč když někdo každý měsíc platí sociální pojištění a pak chce od státu pomocnou ruku tak ji nedostane. Sám jsem podporu nikdy nebral ale tohle skutečně nechápu.

No to už jsme sakra daleko Smiling


https://www.traditionrolex.com/7