https://www.traditionrolex.com/7

 Přidat nový komentář | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Přidat nový komentář


Ahoj, přátelé a kamarádi,

dovoluji si Vás pozvat na podzimní Cyklotrek, který bude probíhat od soboty 18. září 2021 do úterý 28. září 2021.

Start a cíl budou ve městě Dubá. Přesné místo, na kterém bude umístěn QR kód pro start a cíl, mapa v elektronické podobě, popis stanovišť a případné další podklady budou k dispozici od 16. září.

I letošní Cyklotrek proběhne poněkud individuálně - na absolvování akce je 11 dní, každá skupina si sama zvolí, který den a v kolik hodin vyrazí na trasu. Na startu, na stanovištích a v cíli budou umístěné QR kódy, místo kontrolních papírků budou účastníci potřebovat aplikaci pro chytré telefony s Androidem 6 nebo novějším. V cíli nenajdete ani občerstvení, ale ani organizátory, kterým byste si mohli postěžovat na všechna příkoří, která jste kvůli nám na trase zažili.

Pokud se chcete zúčastnit, prosím přečtěte si pravidla <https://www.cyklotrek.cz/pravidla-2021>  a ještě doma otestujte mobilní aplikaci <https://www.cyklotrek.cz/mobilni-aplikace>  (počátkem září vydáme o něco novější verzi). Dorazíte-li na start v sobotu 18. září mezi 8:00 a 10:00 hod., můžete si vyzvednout vytištěné mapy a popisy stanovišť (pokud si je při přihlášení "objednáte"); startujete-li v jinou dobu, je nutné mít podklady s sebou, podrobněji je to popsáno v pravidlech. <https://www.cyklotrek.cz/pravidla-2021>

Pro účast na akci je nutné se předem přihlásit; <https://www.cyklotrek.cz/prihlaska>  přihlášku naleznete zde. <https://www.cyklotrek.cz/prihlaska>

Jestliže naše pozvánky a avíza již nechcete dostávat, dejte mi prosím vědět, vyřadím Vaši e-mailovou adresu ze seznamu příjemců.

Máte-li pocit, že by akce mohla zaujmout někoho z vašich známých, budeme samozřejmě rádi, když naši pozvánku budete šířit dál všemi možnými způsoby Smiling Najdete nás i na Facebooku - https://www.facebook.com/Cyklotrek.

Za organizační tým přeje pěkný den

Karel Rys
www.cyklotrek.cz <https://www.cyklotrek.cz

 



Sport Napsat komentář | » číst dál

Odpovědět

Nemáte povolení posílat komentáře.

https://www.traditionrolex.com/7