https://www.traditionrolex.com/7

 KOKO RACE 2017 - Sportovní klání v krásné přírodě | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Máme přehled co se kde šustlo! Buďte v obraze!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

KOKO RACE 2017 - Sportovní klání v krásné přírodě

27/05/2017 - 10:00
27/05/2017 - 16:00
iCal
 

U obce Vidim na Kokořínsku v sobotu 27. května odstartuje již 7. ročník duatlonového závodu (kolo-běh) Kokořínskem cestou necestou, neboli KOKO RACE 2017. Akce vhodná pro celou rodinu se koná v krásném prostředí CHKO Kokořínsko. Výtěžek půjde na pomoc ohroženým dětem. Záštitu nad závodem převzal starosta města Mělník, MVDr. Ctirad Mikeš.

 

 

Akce je vhodná pro celou rodinu, účast je otevřena všem věkovým kategoriím. Start v 11 hod odpálí duatlon pro dospělé (běh na 9 km a cyklistická trasa v délce 16 km), který mohou podniknout sami či ve štafetě v páru. Možná je také kategorie samostatného běhu. Ve 14 hod odstartuje dětský běžecký závod Kokořínek.

Sportovní klání bude i letos obohaceno o zajímavý program pro aktivní dospělé a rodiny s dětmi, který zajistí Agentura Wenku (např. nízký lanový park, chůdy, skákací boty pro dospělé, aj.). 

Výtěžek závodu bude věnován Krizovému centru pro rodinu - nevládní organizaci Cestou necestou. Ta pomáhá ohroženým dětem najít znovu šťastné dětství a domov, zaměřuje se na děti a jejich rodiny z Prahy a Středočeského kraje a poskytuje jim komplexní psychologické, terapeutické a sociální služby.

Vítáni jsou všichni, kdo chtějí prožít příjemný den krajině pískovcových skal, zasportovat si s rodinou, s přáteli či kolegy a současně podpořit dobrou věc.

Více na:

www.kokorace.cz

www.facebook.com/kokorace

 

Srdečně se na Vás těší
Jan Rechnovský, Kateřina Dunovská, Matouš Novák
a dobrovolnický tým KOKO RACE 2017

PřílohaVelikost
letak_kokorace_2017.jpg93.98 KB



https://www.traditionrolex.com/7