https://www.traditionrolex.com/7

 MĚLNÍK PRO OBČANY, OBČANÉ PRO MĚLNÍK | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nevíte kam večer vyrazit? Náš Průvodce Vám poradí!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

MĚLNÍK PRO OBČANY, OBČANÉ PRO MĚLNÍK

06/06/2017 - 18:00
06/06/2017 - 20:00
iCal
 

Hudební sál MKD Mělník

Neformální setkání občanů

Jak se žije na Mělníku? Jací jsme my – Mělničané? Zajímáme se o dění v našem městě a umíme se do něj zapojit? Máme zájem přispět vlastními činy k rozvoji našeho města či místní komunity? A víme, jak na to? Komunikují úředníci či zastupitelé města s občany a zajímají se o jejich názory na věci veřejné?

Zveme Vás na neformální setkání občanů, nejen k diskusi nad těmito otázkami, ale k i reflexi občanského a komunitního života či činnosti spolků a občanských iniciativ na Mělníku. Budeme moc rádi, pokud si i Vy přijdete vyslechnout názory ostatních a podělíte se třeba i o své vlastní zkušenosti či nápady. Kromě samotné diskuse Vás čekají inspirativní informace z oblasti aktivního občanství a komunitního rozvoje v ČR a Evropě. Pozváni jsou také zástupci Města Mělníka.

Setkání organizuje Tmelník z.s. jako součást projektu financovaného programem EU Evropa pro občany “People’s Corner”. Ten podporuje rozvoj aktivního občanství v našem městě a má tak pomoci Mělničanům udělat něco prospěšného pro své město, a tím i pro sebe.

Občerstvení zajištěno.

Vstupné zdarma

Více informací najdete na http://www.mekuc.cz/akce/melnik-pro-obcany-obcane-pro-melnik/

 

 

PřílohaVelikost
peoples'_corner.jpg89.58 KB



https://www.traditionrolex.com/7