Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Výměnný bazar oblečení a hraček

21/10/2018 - 10:00
21/10/2018 - 18:00
iCal
 

VÝMĚNNÝ BAZAR OBLEČENÍ – ukliďte si před zimou v šatníku a doneste čisté (děkujeme!) dětské i dospělé oděvy a obuv, které už neunosíte, ale mohly by se hodit někomu jinému. Přijímáme i nepoškozené hračky.
Jedná se o otevřenou akci: doneste i odneste, co chcete a odneste, co se vám bude líbit. Můžete si dát s kamarádkou sraz na kávu a v klidu si navzájem ohodnotit, který kousek oblečení vám nesmí v šatníku chybět. 
Oblečení, které si nikdo nevybere, bychom opět rádi věnovali do sociálního šatníku nebo nějaké charity. Budeme rádi, když nám poradíte, kam se tentokrát obrátit. 

Věci na bazar prosím přineste pondělí až pátek před konáním bazaru. V neděli po 10 hodině již nebudeme věci přijímat!!!

Vstup volný, za donesené ani vybrané oblečení se neplatí žádný poplatek. Budeme rádi za pomocnou ruku, která nám v předvečer konání akce pomůže věci roztřídit.

Jsem moc ráda, že se pokaždé sejde tolik oblečení. Mám ale pocit, že se pořád spousta lidí ostýchá stavit se něco si vybrat. Nebo o akci vůbec netuší.

Pozvěte své kamarádky! Dejte o akci vědět rodinám s nízkým rozpočtem, svým facebookovým bublinám! Pokaždé tam zbude tolik super oblečení... Je pravda, že zbylé věci dáváme do charity, která ví, komu a co a kam, ale: když si věci odnesou přímo lidé, kteří je využijí, je to ta nejlepší věc, kvůli které to původně všechno děláme.

Takže se vůbec neostýchejte a klidně si pro své děti vezměte i to, co jim bude až za rok. A když to neunosíte, donesete to na příští bazar.

Markéta Přerovská ze Želvího doupěte Mělník, Ostruhova 58

 



Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Markéta Želva Přerovská

1 zimní věci pro děti


Díky aktivitě na sociálních sítích už teď mohu říci, že zimní věci pro děti, které donesete na bazárek, budou po vytřídění předány organizaci, která humanitárně pomáhá na Ukrajině.