Tip: Přehledná a stále aktuální nabídka zaměstnání je dostupná zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Sport

Cyklotrek - podzim 2021 - pozvánka a přihlášení


Ahoj, přátelé a kamarádi,

dovoluji si Vás pozvat na podzimní Cyklotrek, který bude probíhat od soboty 18. září 2021 do úterý 28. září 2021.

Start a cíl budou ve městě Dubá. Přesné místo, na kterém bude umístěn QR kód pro start a cíl, mapa v elektronické podobě, popis stanovišť a případné další podklady budou k dispozici od 16. září.

Sport Napsat komentář | » číst dál

Nová Jenichovská cyklotrasa

Na rozvíjející se mapě cyklostezek v ČR se objevila nová právě vytyčená krásná přírodní cyklostezka vedoucí od obce Lhotka u Mělníka do obce Zahájí.

Sport Napsat komentář | » číst dál

III. ročník Galavečera bojových sportů na Mělníku

V sobotu 4. listopadu 2017 se v Masarykově kulturním domě uskuteční III. ročník Galavečera bojových sportů, na kterém se divákům představí nejlepší boxeři a thai boxeři Mělníka. Tentokrát i v mezinárodních zápasech, někteří z boxerů se totiž postaví proti soupeřům z německého partnerského města Oranienburg.
Do zápasu na galavečeru nastoupí za domácí týmy osm mělnických borců. Šest boxerů a dva thai boxeři. K vidění budou jak amaterské zápasy mladých boxerů, tak profi zápasy v boxu i thai boxu bez ochranných helem či dalších chráničů. Zápasy domácích borců doplní vložené zápasy špičkových hostujících borců jak v boxu, tak v profesionálním thai boxu a K-1.
 

Sport Napsat komentář | » číst dál

Mělnický festival sportu 2016

Druhý ročník Mělnického festivalu sportu se uskuteční v sobotu 15. října od 13 hodin ve sportovním areálu Na Podolí (vedle bazénu). Široké veřejnosti se zde představí celá řada mělnických sportovních klubů s možností si jednotlivá sportovní odvětví vyzkoušet. A nejen vyzkoušet! V případě zájmu se budete moci s přítomnými zástupci klubů domluvit na další spolupráci. Součástí festivalu je i sportovní víceboj dvojic v různých sportovních disciplínách, lhostejno zda rodič/dítě, sourozenci nebo děda/vnuk, kdy po absolvování tohoto víceboje obdrží soutěžící ocenění. Jaká sportovní odvětví si budete moci vyzkoušet? Biatlon (běh a vzduchovka), atletické disciplíny, míčové sporty (fotbal, házená, basketbal, volejbal), florbal, úpolové sporty (taekwondo, muay thai, karate), jezdecký sport, soutěže pro děti DDM, workout, badminton, stolní tenis, hasičský sport, veslování atd. Nebude chybět ukázka práce Červeného kříže. Vstupné je zdarma, součástí programu budou prezentace jednotlivých sportů a na jeho závěr je pro všechny, hlavně děti, připraveno překvapení. V případě horšího počasí bude připravena hala Bios. Přijďte si s dětmi protáhnout své tělo!

Sport Napsat komentář | » číst dál | 1 příloha

Vlastimil Flegl obhájil na Mělnickém vinařském běhu vítězství

Mělník 24. září - Sobotní třetí ročník Mělnického vinařského běhu na deset kilometrů vyhrál Vlastimil Flegl a obhájil tak loňské vítězství. S náskokem necelé půl minuty porazil druhého Jana Videckého z AC Mladá Boleslav. Flegl zaběhl novou trať za 33:55. Třetího ročníku vinařského běhu se zúčastnilo přes 175 závodníků. Na třetím místě skončil Luboš Truhlář.

 

Sport Napsat komentář | » číst dál

Kontakt SK8 Contest #6 v mělnickém skateparku

Rok se s rokem sešel a 3. 9. 2016 se v mělnickém skateparku uskutečnil 6. ročník KONTAKT SK8 CONTESTU. Celý den nás provázelo slunce, dobrá hudba, kterou pouštěla AKT crew, výborná pohodička a pohodoví lidé. V mezidobí disciplín se v rámci závodů představila mělnická skupinka Workout Mělník, která předvedla své dovednosti na přenosné hrazdě.

Sport Napsat komentář | » číst dál

Mělnický vinařský běh startuje za dva týdny

Mělník – V sobotu 24. září odstartuje 3. ročník Mělnického vinařského běhu na deset kilometrů. Běžecký závod navazuje na úspěšné dva ročníky. Loni se hlavního závodu účastnila stovka vytrvalců. Letošní běh odstartuje z mělnické náplavky za vinařstvím Bettina Lobkowicz.

Sport Napsat komentář | » číst dál

Sportovní klání pro ohrožené děti - KOKO RACE 2016


   U obce Vidim na Kokořínsku v sobotu 4. června odstartuje již 6. ročník benefičního duatlonového závodu (kolo-běh) Kokořínskem cestou necestou, neboli KOKO RACE 2016. Výtěžek půjde na pomoc ohroženým dětem. Akce je vhodná pro celou rodinu. Záštitu nad závodem převzal starosta města Mělník, MVDr. Ctirad Mikeš.

Sport Napsat komentář | » číst dál | 3 přílohy

Na vítězné vlně

Letošní bilance posádky žlutého Seatu Leon FR je bezchybná - 3 starty, 3 vítězství.

Sport Napsat komentář | » číst dál