https://www.traditionrolex.com/7

 Sport | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Sport

Mělnický vinařský běh: Startovní listina se úspěšně plní


Mělník – V sobotu 26. září odstartuje 2. ročník Mělnického vinařského běhu na deset kilometrů.

Běžecký závod navazuje na úspěšný první ročník, kterého se zúčastnilo na 60 vytrvalců.

Sport Napsat komentář | » číst dál

Koko Race 2015


   Na Mělnicku u obce Vidim odstartuje v sobotu 30. května 2015 jubilejní 5. ročník benefičního duatlonového závodu (kolo-běh) Kokořínskem cestou necestou, neboli Koko Race 2015. Výtěžek půjde na pomoc ohroženým dětem. Záštitu nad závodem převzal starosta města Mělník, MVDr. Ctirad Mikeš.

Sport Napsat komentář | » číst dál

Hořkosladké vítězství pro Horáka s Fryčem

Rally sezona 2015 odstartovala v sobotu 11. dubna na Valašské rally s centrem ve Valašském Meziříčí. Na jejím staru nechyběla ani mělnická posádka Libor Horák - Ivan Fryč s osvědčeným Seatem Leon FR.

Sport Napsat komentář | » číst dál | 3 přílohy

Pozvánka na jarní Cyklotrek 2015


Ahoj, přátelé a kamarádi,

dovoluji si Vás předběžně pozvat na jarní Cyklotrek, který budeme pořádat v sobotu 16. května 2015 v kempu Olšovec v obci Jedovnice (Jihomoravský kraj). Podrobnou pozvánku budeme rozesílat zhruba v polovině dubna, tou dobou bude na našich webových stránkách také zprovozněno přihlašování účastníků. Prozatím se tedy můžete alespoň těšit a zakroužkovat v kalendáři termín Smiling

Sport Napsat komentář | » číst dál | 1 příloha

Horák s Fryčem titul neobhájili

Mělnická posádka Libor Horák - Ivan Fryč se již čtvrtým rokem účastní Mistrovství ČR v Rally. Po třech letech s vozy značky Škoda letos přesedli do koncernového Seatu, konkrétně se jedná o modernější Leon FR. Ten byl postaven úplně od základu v dílnách týmu Boček Motorsport, jednalo se tedy o jeho premiérovou a tím pádem také vývojovou sezonu. Pojďme se několika fotografiemi ohlédnout za letošním účinkováním v českém mistrovství.

Sport 1 komentář | » číst dál

Mělnický vinařský běh vyhrál Michal Michálek

Sobotní první ročník Mělnického vinařského běhu na deset kilometrů vyhrál Michal Michálek z Mlazic. S náskokem více než jedné minuty porazil druhého Zbyňka Vondráka. Michálek doběhl do cíle dvouokruhové trati v čase 34:34. Prvního ročníku vinařského běhu se zúčastnilo přes padesát závodníků.

Sport Napsat komentář | » číst dál | 2 přílohy

Pohyb je život


Spolupořádám seminář na téma Pohyb. Lektorem semináře je Petr Růžička http://www.petrruzicka.com. O semináři píše lektor na svých stránkách toto:

Sport 3 komentáře | » číst dál

Mělnický vinařský běh na 10 km odstartuje za necelý měsíc. V sobotu 27. září.

V sobotu 27. září 2014 v 11 hod. odstartuje první ročník Mělnického vinařského běhu na 10 km. Startuje se na návsi v Hoříně u Mělníka, zázemí pro závodníky poskytne AFK Hořín. Závodníci poběží dva pětikilometrové okruhy u plavebního kanálu a Labe s krásnými výhledy na mělnický zámek a vinice. Trať je jednoduchá a velmi vhodná i pro začínající sportovní nadšence. Po zahájení hlavního závodu odstartují krátké dětské běžecké závody v hořínském parku.

Sport 3 komentáře | » číst dál

Wrestling poprvé na Mělníku

V sobotu jsem se s kapelou zůčastnil ojedinělé akce, kde mimo jiné proběhl první zápas wrestlingu u nás na Mělníku. Bylo se na co dívat, a některé kousky zápasníků vypadaly opravdu nebezpečně. Vyzpovídal jsem pro vás vítěze zápasu, krále slova Jakuba Peška.

Sport Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7