Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! [email protected]

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město - z radnice

Jen pro články z MÚ

Jak bude jezdit linka 474 po uzavření železničního přejezdu v Kokořínské ulici

Od pátku 12. října bude uzavřen železniční přejezd v Kokořínské ulici. Toto opatření s sebou nese změnu trasy autobusové linky 474, která nebude obsluhovat zastávku na Blatech, ale pojede v nové trase přes Malý Borek, Velký Borek a Skuhrov. Prosím, sledujte vývěsky na zastávkách a časy uvedené na výlukových jízdních řádech. Oba dokumenty naleznete níže v odkazech.

Mgr. Helena Vavřinová
vedoucí Kanceláře vedení úřadu
tisková mluvčí

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál | 2 přílohy

Výluka na trati Mělník - Praha

Od 11. října do 1. listopadu budou přímé vlaky z Prahy do Mělníka odkloněny do Byšic, odkud bude vedena náhradní autobusová doprava do Mělníka.

Více viz. přiložený PDF dokument.

 

Mgr. Helena Vavřinová
vedoucí Kanceláře vedení úřadu
tisková mluvčí

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál | 1 příloha

Mefrit bude 26.9. zkoušet sirénu

Mělnická firma Mefrit bude ve středu 26. září ve 13.00 hodin zkoušet svoji firemní sirénu. Jedná se o ze začátku zesilující tón, který je trvalý, nepřerušovaný do 3 minut. Sirénu budou zkoušet z důvodu kontroly funkčnosti zařízení a jeho rekonstrukce.

Mgr. Helena Vavřinová
vedoucí Kanceláře vedení úřadu
tisková mluvčí

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Uzavírka na silnici I/9

Krajský úřad Středočeského kraje, Odbor dopravy, povoluje od 3. 9. do 5. 10. 2018 částečnou uzavírku silnice č. I/9, v úseku ulice Rumburská, Vehlovice, z důvodu provádění stavebních prací – dostavba kanalizace. Vozovka bude zúžena na jeden jízdní pruh a provoz bude řízen semaforovou soupravou, která bude automaticky upravovat signální plán tak, aby byla nastavena maximální propustnost ve směru převládající intenzity dopravy.

 

Mgr. Helena Vavřinová
vedoucí Kanceláře vedení úřadu
tisková mluvčí

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Jak bude pokračovat uzavírka Kokořínské ulice

Dopravu na Mělníku komplikuje uzavírka Kokořínské ulice, kde se opravují inženýrské sítě, most přes Pšovku, bude se odstraňovat jedna kolej na železničním přejezdu a silnice dostane nový povrch.

Situace je pro řidiče i zdejší obyvatele komplikovaná, a proto město velmi děkuje investorovi akce – Ředitelství silnic a dálnic i realizační firmě Strabag za velikou vstřícnost, neboť se podařilo dojednat, že se celá akce přerozdělí na tři etapy.

První úsek, silnice od čerpací stanice Shell k mostku, bude hotový a otevřený pro řidiče nejpozději ve středu 5. září.

Pak se začne rekonstruovat mostek přes Pšovku a silnice až za křižovatku Kokořínská - Blatecká. V té době stále zůstane otevřený hlavní železniční přejezd v Kokořínské (původně jsme avizovali jeho uzavření od začátku září). Tím by se měl aspoň částečně zmírnit nepříjemný dopad celé rekonstrukce především pro obyvatele Blat.

Teprve, až bude kompletně hotový a otevřený most přes Pšovku a úsek silnice Kokořínské až za křižovatku s Blateckou, pak se uzavře železniční přejezd.

 

Mgr. Milan Schweigstill, 1.místostarosta města Mělníka

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Dnes se uzavírá křižovatka Kokořínská – Blatecká

Jak jsme již informovali, v souvislosti s uzavírkou části ulice Kokořínská, která trvá již od 23. července, je dnes nutné uzavřít i křižovatku ulic Blatecká a Kokořínská. Budou zde prováděny práce na inženýrských sítích.

 

Mgr. Helena Vavřinová
vedoucí Kanceláře vedení úřadu

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Rozšíření uzavírky v ulici Kokořínská

Od 1. srpna se na zhruba měsíc rozšíří uzavírka ulice Kokořínská až k patě kruhového objezdu u benzínové stanici Shell. Firma Strabag provede rekonstrukci silnice včetně podkladových vrstev. Jsme velice rádi, že se podaří tuto akci uskutečnit už během srpna, kdy je provoz na komunikacích relativně menší.

Mgr. Milan Schweigstill, 1. místostarosta města Mělníka

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Uzavírka Kokořínská – aktuální informace 25.7.

Od pondělí 23. července je uzavřena část ulice Kokořínská. Tato situace s sebou přinesla řadu dopravních změn a omezení pro občany města Mělníka a projíždějící řidiče. Výrazně narostla doprava po Mladoboleslavské, Pražské a Bezručově ulici.

 

Město - z radnice 2 komentáře | » číst dál

Uzavírka Kokořínská – aktuální informace 23.7.

Jak jsme informovali, dnes došlo k uzavření části ulice Kokořínská v souvislosti s havárií plynovodu. Plynaři přímo na místě provedli lokalizaci nutného výkopu pro opravu. Vzhledem k tomu, že nebude umístěn přímo v křižovatce ulic Blatecká a Kokořínská, po dohodě s Dopravním inspektorátem Policie ČR Mělník zůstane prozatím (odhaduje se cca 3 týdny) otevřena obousměrně křižovatka ulic Blatecká a Kokořínská s tím, že z ulice Blatecká bude možné vyjíždět pouze doprava směrem k hlavnímu železničnímu přejezdu.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál