https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nevíte kam večer vyrazit? Náš Průvodce Vám poradí!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Kontrola odhalila devět případů porušení zákona


   Na přelomu března a dubna letošního roku se uskutečnilo celorepublikové bezpečnostní opatření zaměřené na pátrání po osobách, věcech, omamných a psychotropních látkách a boj proti zvyšující se nelegální migraci a přeshraniční kriminalitě.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní nehoda v Kralupech nad Vltavou


   Čtrnáctého dubna letošního roku, po dvaadvacáté hodině, došlo na křižovatce ulic Poděbradova a Gen. Klapálka, k dopravní nehodě mezi osobním automobilem Rover 200, který řídil pětapadesátiletý cizinec a vozidlem VW Golf. Za jeho volantem se v době střetu nacházel devatenáctiletý mladík.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál | 2 přílohy

V havarovaném automobilu zemřel mladý řidič


   Dvanáctého dubna, letošního roku, krátce před sedmnáctou hodinou došlo na silnici II. třídy, v katastru obce Záryby, k havárii osobního motorového vozidla Honda Civic, které řídil pětadvacetiletý muž. Spolu s ním ve voze cestoval sedmnáctiletý mladík.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál | 2 přílohy

Psychiatrická nemocnice Horní Beřkovice modernizuje svá oddělení


Čtyřiadvacet pacientů Psychiatrické nemocnice Horní Beřkovice už třetí týden využívá nově opravené oddělení, které sídlí v bývalé zámecké budově.

Patnáctka, jak je oddělení označeno, je podle náměstka pro léčebně preventivní péči Tomáše Turka určena pro pacienty s takzvanou duální diagnózou.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Detektivové dopadli dalšího dealera


   Sedmého dubna letošního roku sdělili mělničtí kriminalisté třicetiletému muži z Kralup nad Vltavou podezření z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Mělničtí studenti dají technickým památkám novou fasádu z vlnité lepenky


Mělník, 9. dubna 2015 – Významné české technické památky a stavby postaví studenti v 9. ročníku celostátní soutěže Stavby z vlnité lepenky. Letos se přihlásilo rekordních 26 středních stavebních škol ze všech krajů České republiky, mezi nimi i Střední průmyslová škola stavební, Mělník, Českobratrská 386. Studenti budou vyrábět modely z vlnité lepenky a autoři těch nejlepších si rozdělí ceny ve výši 40 tis. korun. Cílem projektu je poukázat na všestranné využití vlnité lepenky a zejména pak na její ekologické přednosti. Pořadatelem je Svaz výrobců vlnitých lepenek, partnerem pak společnost EKO-KOM, a.s. 

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní situace – březen 2015


Dopravní nehodovost březen 2015


 

2015

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Až pětiletý žalář za nelegální přechovávání střelných zbraní


   Šestapadesátiletý muž z Mělnicka přechovával od začátku roku 2010 do poloviny listopadu loňského roku, v místě svého trvalého pobytu, neregistrované střelné zbraně. Jednalo se o jeden kus pistole, dále malorážku sovětské provenience a dvě brokovnice, belgické a německé výroby. V uvedené době navíc vyrobil tři kusy tlumičů hluku výstřelů, které patří do skupiny zakázaných zbrojních doplňků a jejich nabytí a vlastnictví je podmíněno výjimkou, vydanou orgánem Policie ČR. Uvedené zbraně byly v době zajištění plně střelbyschopné. Muž je sice držitelem zbrojního průkazu, ale neregistrováním výše uvedených zbraní a výrobou tlumičů se dopustil protiprávního jednání.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Úroveň péče o seniory je obrazem vyspělosti celé společnosti


Ministryně pro místní rozvoj Šlechtová navštívila Centrum seniorů Mělník - Domov se zvláštním režimem Vážka. Předvelikonoční setkání se neslo v příjemné atmosféře, kterou umocnilo vystoupení místního pěveckého sboru.      

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál | 2 přílohy

https://www.traditionrolex.com/7