https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Krádež peněženky


Dvaasedmdesátiletá žena z Mladoboleslavska dne 21. září 2009 krátce po poledni, při nákupu v obchodním domě na Mělníku, ulice Bezručova chvilku nevěnovala pozornost své kabelce, kterou držela v ruce a jejímu obsahu. Tohoto využil neznámý pachatel, který jí v tu chvíli z kabelky odcizil peněženku s doklady a finanční hotovostí. Tímto skutkem ženě způsobil škodu ve výši cca 36 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Pět krádeží kol objasněno


V období od začátku března do půlky června došlo na Mělníku k pěti případům, kdy neznámý pachatel vnikl do obytných domů, dále do společných prostor nebo sklepů a zde odcizil jízdní kola. Do společných prostor se buď vloupal, což znamená, že překonal násilím nějakou překážku, nebo využil toho, že nájemníci tyto prostory nedostatečně zajišťují, následně poškodil zabezpečení sklepních kójí nebo lankové zámky na kolech. K případům došlo na sídlišti Slovany, v ulici Mladoboleslavská a v ulici Matěje Kopeckého. Předmětem jeho zájmu byla kola všech typů a značek v ceně od cca 6 000,-Kč do 20 000,-Kč. Celkem svými skutky napáchal škodu ve výši 52 600,-Kč, na poškození dveří a zámků způsobil škodu ve výši 8 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Distribuce OPL


Mělničtí kriminalisté obvinili dne 18. září 2009 dvacetiletého muže z Mělnicka z trestného činu nedovolená výroba a držení omamných a psychotropních látek a jedů.

Obviněný měl dle zjištění policistů v blíže nezjištěné době v období od dubna 2008 do konce dubna letošního roku na okrese Mělník poskytnout za úplatu dalším osobám nejméně 81 gramů rostliny cannabis sativa obsahující psychoaktivní látku THC ( tetrahydrocanabioly). Tuto látku jim poskytoval nejméně jednou týdně, kdy jim prodával jeden gram za 200,-Kč nebo 250,-Kč, přičemž jim takto prodal omamnou látku konopí seté za částku nejméně 19 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež automobilu


V době od 18.9.2009 do 20.9.2009 odcizil na Mělníku, ulice K mostu neznámý pachatel motorové vozidlo VW Transporter, barvy modrá metalíza. Svým jednáním způsobil škodu ve výši přesahující 200 000,-Kč.

Policisté po vozidle po oznámení skutku vyhlásili celostátní pátrání a případ vyšetřují jako podezření z trestného činu neoprávněné užívání cizí věci.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež jízdních kol


V době od 16. září do 19. září 2009 vnikl neznámý pachatel na pozemek domu na Mělníku, ulice Komenského, kde následně poškodil petlici na kůlně, vnikl dovnitř a zde odcizil dvě jízdní kola, plotostřih a vysokotlaký čistič. Svým jednáním způsobil celkovou škodu ve výši přesahující 31 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Za volantem bez dokladů


Střízlivého, zato bez řádného řidičského oprávnění kontrolovali mělničtí dopravní policisté na Mělníku, silnice I/9 čtyřiačtyřicetiletého muže z Pardubicka za volantem motorového vozidla Hummer H2. Při kontrole osoby zjistili, že má muž vysloven zákaz řízení motorových vozidel a to od října 2008 do dubna 2010.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Alkohol za volantem


Dne 19. září 2009 po druhé hodině ranní kontrolovala hlídka policistů z Kralup nad Vltavou v Lobečku osobní motorové vozidlo Peugeot 206, který řídil devětatřicetiletý muž z Kladenska. Řidič se v rámci kontroly podrobil orientační dechové zkoušce na alkohol, která skončila s pozitivní naměřenou hodnotou 1,35 promile alkoholu v dechu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Zloděj dřevorubec


V době od začátku července do dnešních dnů zatím neznámý pachatel pokácel v katastru obce Brozánky šest dubů v objem osm metrů krychlových a patnáct jasanů o objemu deset metrů krychlových a tyto následně odcizil. Tímto skutkem způsobil škodu ve výši 20 000,-Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7