https://www.traditionrolex.com/7

 Triathlon Mělník 2012 | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Triathlon Mělník 2012

TRIATHLON MĚLNÍK se uskuteční v sobotu dne 21. 7.2012 s účastí přes 300 závodníků ve všech věkových kategoriích. Letos opět tradičně přivítáme všechny závodníky na zrekonstruovaném náměstí Míru v Mělníku, kde bude centrum závodu s možností populárního závěrečného osvěžení v kašně.

Hlavní závod na tratích sprint triatlonu 750 m plavání, 20 km kolo a 5 km běh. Open závod na zkrácených tratích 500 m plavání 15 km kolo a 3,5 km běh je určen převážně pro sportovce bez licence ČTA, co si chtějí zkusit svůj první triatlon a mají možnost absolvovat závod i na horském nebo trekingovém kole. Pravidelně se závodu účastní více než 50 závodníků, u kterých je to první seznámení s triatlonem nebo jen jediný závod v daném roce. 
V Open závodu je očekávána účast přes 100 závodníků. Trať je dostatečně atraktivní nejen pro závodníky, ale i pro doprovod, cyklistická i běžecká část vás zavede do historického centra města, k mělnickým vinicím a mělnickému zámku. Závod probíhá v několika běžeckých i cyklistických okruzích, a proto diváci mají dostatečný přehled o průběhu závodu. 
Plavání 100 m, kolo 2 km a závěrečný běh 500 m čekají na benjamínky od 8-11 let. Dětský závod je vypsán pro žáky ve věku od 12-15 let na tratích 200 m plavání, 4 km kolo a 1 km běh. Tratě jsou přístupné pro všechny sportující dětí a mohou startovat i na horském kole. 

 

Pro všechny startující je připravena opět hodnotná tombola, kde hlavní cena je horské kolo. Závod je součástí Pražského a Středočeského poháru.

Další informace i s tréninkovým plánem pro začátečníky, propozice, výsledky, videa, mapy, fotky z minulých let můžete najít na stránkách www.triathlonmelnik.cz

 



Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

1 video z roku



https://www.traditionrolex.com/7