https://www.traditionrolex.com/7

 Loupežné přepadení benzinového čerpadla | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Loupežné přepadení benzinového čerpadla



Jednoho dne, na konci listopadu, loňského roku, přicházely na svou směnu, po čtvrté hodině ranní, dvě zaměstnankyně benzinové čerpací stanice v Neratovicích. Poté co vstoupily do provozovny vchodem pro personál, pokračovaly chodbou do prodejny. Zanedlouho slyšely kroky a dveřmi, kterými před chvílí prošly, vstoupil neznámý muž. Nezvaný host, maskovaný kuklou, na poškozené namířil krátkou střelnou zbraň a čerpadlářky vyzval k vydání peněz. Obsluha lupiči vydala finanční hotovost ve výši 20 000,-Kč a šest kusů nových SIM karet v hodnotě 1 200,-Kč. Ozbrojený muž si lup vložil do přinesené tašky a z místa uprchl.

Po oznámení případu se věcí začali zabývat mělničtí kriminalisté. Jejich práce nebyla zbytečná a dne 14. února 2013 zadrželi s předchozím souhlasem státního zástupce dva mladíky ve věku osmnáct a devatenáct let, z Mělnicka. Detektivové zjistili, že přepadení provedl starší z dvojice a jeho mladší komplic na něho čekal venku před benzinovým čerpadlem. Z místa poté odešli, peníze si rozdělili a použili pro vlastní potřebu. Důvodem jejich jednání byly finanční problémy.

V uplynulých dnech zahájil policejní vyšetřovatel trestní stíhání mladíků pro zvlášť závažný zločin loupeže, za který je v tomto případě možno uložit trest odnětí svobody v rozpětí od dvou do deseti let. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7