https://www.traditionrolex.com/7

 Bitva na Mělníku aneb Třetí bitva vinařů mělnických | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Bitva na Mělníku aneb Třetí bitva vinařů mělnických

03/08/2013 - 13:00
03/08/2013 - 19:00
iCal
Mapa (ukázat místo konání na mapě)

Bitva na Mělníku bude třetím pokračováním příběhu předchozích ročníků, jímž je boj mezi stoupenci bílého a červeného vévody, loupeživými rytíři, čarodějnicí a její "havětí". V této bitvě nepůjde však jen o víno, tvrz či vévodství, zde půjde hlavně o holé životy. Mrtví budou ožívat a živí umírat !

Třetí ročník akce: "Bitva na Mělníku aneb Třetí bitva vinařů mělnických pořádají Rytíři Mělničtí pod záštitou manželů Jiřího a Zdenky Lobkowicz, kteří nám pro tuto akci poskytují úžasné prostory soukromého Hořínského parku. Kdo zde již byl, ví jak nádhernou kulisu nám na akci dělá i Zámek Mělník.


Bude to akce ve stylu předchozích dvou ročníků, příběhově na ně navážeme. Protože hlavní hrdinové nám tlí ve svých hrobech, je potřeba udělat něco pro jejich oživení. Bílý i Červený vévoda se musí vrátit zpět mezi živé a se svými oddanými bojovníky vyhnat ze své tvrze zlého loupeživého rytíře Kazimíra. Povede se jim to? Přivede je čarodějnice zpět k životu, dokáží se postavit do čela svých bojovníků a poslat Kazimírovu duši do pekla.

Přijeďte k nám na Mělník a zapojte se do těchto bojů, kde nebudou jen lidé, ale i čarodějnice, skřeti a jiné postavy bestiáře. Bitva je však jen vrcholem tohoto letního sobotního odpoledne. Během dne uvidíte i rytířský turnaj, vystoupení divadelníků, tanečníků, historických hudebníků, stánky s řemeslnou výrobou. Děti si budou moci zastřílet na dětské lukostřelecké střelnici, jejich starší doprovod z luků skutečných. Pocit hladu a žízně odložíte v historické krčmě. Doufáme, že se pobavíte tak jako návštěvníci minulých ročníků.

 

Více informací naleznete na webu pořadatele: www.rytirimelnicti.cz

Akce se koná 3.8.2013 od 13:00 do 19:00 (vlastní velká bitva proběhne cca v 16:00).
Vstup není omezen věkem ani zvířaty.
Vstupné: došpelí 60,- Kč, snížené 25,- kč, rodinné 150,- kč (děti menší než meč strážce u pokladny mají vstup zdarma)

GPS: 50°20'53.751"N, 14°28'10.197"E
 

PřílohaVelikost
Bitva_na_Melniku_01m.jpg351.31 KB
plakat_bitva_2013.jpg543.99 KB
Bitva_na_Melniku_02.jpg340.79 KB



https://www.traditionrolex.com/7