https://www.traditionrolex.com/7

 Hádku o chlapa zakončil úder páčidlem | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Hádku o chlapa zakončil úder páčidlem


Hádku o chlapa zakončil úder páčidlem

Dvaadvacetiletá žena se jedenáctého května, letošního roku, dostala do sporu s třicetiletou poškozenou. K hádce došlo v obci Jeviněves a její příčinou byl nevyjasněný vztah rivalek k jednomu muži. Když došla slova a dohady nebraly konce, použila mladší žena proti odpůrkyni nejprve paralyzér a následně ještě kovové páčidlo, kterým udeřila napadenou do obličeje. Útok se naštěstí obešel bez vážnějších zranění.

Policisté z Lužce nad Vltavou sdělili včera osobě podezření z trestného činu, výtržnictví, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta. Trestní stíhání je nadále vedeno na svobodě.


 

Pod vlivem alkoholu usedl za volant

V časných ranních hodinách, sedmnáctého června, letošního roku, kontrolovala hlídka policistů z místního obvodního oddělení, v Kralupech nad Vltavou, ulice Přemyslova, osobní motorové vozidlo, které řídil jednatřicetiletý cizinec.

Šofér se během služebního zákroku podrobil dechové zkoušce, která skončila pozitivní naměřenou hodnotou 1,91 promile alkoholu v dechu. Následovala cesta na policejní služebnu, kde policisté muži sdělili podezření z trestného činu, ohrožení pod vlivem návykové látky, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti. Trestní řízení je nadále vedeno na svobodě.




https://www.traditionrolex.com/7