https://www.traditionrolex.com/7

 Až osmiletý trest za dlouholeté týrání přítelkyně | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Až osmiletý trest za dlouholeté týrání přítelkyně


     Dvaapadesátiletý muž z Mělnicka, po dobu nejméně sedmi let, v místech společného soužití týral svoji devětadvacetiletou přítelkyni. Své oběti vyhrožoval smrtí a docházelo i k bití, kdy poškozenou napadal údery pěstí, otevřenou dlaní a kopanci. Svými útoky družce způsobil viditelné  pohmožděniny a oděrky na různých částech těla.

     Jednání agresora vygradovalo během několika uplynulých dní, kdy v jednom případě ženu násilím zatáhl do domu, zde jí vyhrožoval s kuchyňským nožem v ruce zabitím a ve druhém, ke kterému došlo devětadvacátého července, letošního roku, opět napadenou zavlekl do domu, kde následovaly údery pěstí do hlavy, povalení na zem a kopance do celého těla. Přitom ženě způsobil krvácivé zranění. Po skončení útoku tyran z místa utekl, což ženě umožnilo přivolat si lékařskou pomoc. Lékařem byla způsobená zranění předběžně kvalifikována jako středně těžká. Jednalo se o zlomeninu nosu, pohmoždění obličeje a otřes mozku. Celý uvedený incident navíc sledoval jejich nezletilý syn. Dle poškozené k útokům docházelo z malicherných důvodů, například neutřenému prachu.

     Policisté násilníka zadrželi následujícího dne a umístili do policejní cely. Den poté zahájil policejní vyšetřovatel trestní stíhání osoby pro trestný čin, týrání osoby žijící ve společném obydlí, za který je v tomto případě možno uložit trest odnětí svobody v rozpětí od dvou do osmi let. Trestní stíhání je nadále vedeno na svobodě.

Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7