https://www.traditionrolex.com/7

 RC Chloumek vás zve v září | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

RC Chloumek vás zve v září


Na září jsme pro vás připravili tři báječné akce. Všechny se budou konat v našem nově zrekonstruovaném Rodinném centru na Chloumku. Přijďte se k nám podívat, jste srdečně vítáni.

OD PRVNÍHO SLŮVKA

V pondělí 9.9.  od 17:00 hodin vás zveme na seminář s logopedkou Ilonou Hulínovou. Logopedický seminář je určen pro všechny rodiče malých dětí, které začínají mluvit. Program semináře: Základy o vývoji řeči, prevence a náprava vad řeči, příprava na školu. Ukázky her, hraček a pomůcek. Vstupné dobrovolné.

 

II. TURNAJ VE STOLNÍM TENISE

Na neděli 15.9. od 14:00 hodin jsme naplánovali letos již druhý turnaj výhradně pro tatínky (dědečky a strejdy starší 18 let). Turnaj ve stolním tenise je pro všechny, kteří si chtějí protáhnout svá těla, pobavit se a zahrát si o lákavé ceny. Startovné zdarma a jedinou podmínkou účasti je - nebýt profesionálním hráčem. S sebou vlastní pálku a dobrou náladu.

 

PODZIMNÍ BAZÁREK

Sobota 21.9. od 8 do 12:00 hodin patří již tradičnímu podzimnímu bazárku dětského podzimního a zimního oblečení. Pro kupující vstup zdarma. Bližší informace a rezervace prodejců na tel.: 608 470 597 nebo e-mailu: rcchloumek@gmail.com.

Více na www.rcchloumek.cz nebo na facebooku Rodinné centrum Chloumek.




https://www.traditionrolex.com/7