https://www.traditionrolex.com/7

 Měl u sebe věci určené k výrobě drog, Alimenty řádně neplatil skoro jedenáct let | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Měl u sebe věci určené k výrobě drog, Alimenty řádně neplatil skoro jedenáct let


Měl u sebe věci určené k výrobě drog

Na konci září loňského roku kontrolovali policisté, v Kralupech nad Vltavou, na vlakovém nádraží, šestadvacetiletého muže z Litoměřic. V rámci služebního úkonu byly u muže zajištěny věci, které lze použít pro nelegální výrobu pervitinu. Jednalo se o varné sklo a chemikálie. Předměty jmenovaný na místě policistům vydal.

V uplynulých dnech bylo osobě sděleno podezření z trestného činu, výroba a držení předmětu k nedovolené výrobě omamné a psychotropní látky a jedu, za který lze v tomto případě uložit trest odnětí svobody až na pět let, peněžitý trest, zákaz činnosti, propadnutí věci nebo jiné majetkové hodnoty.

 

Alimenty řádně neplatil skoro jedenáct let

Sedmatřicetiletý muž si v době od začátku června 2003 do května letošního roku řádně neplnil soudem stanovenou vyživovací povinnost na svého mladistvého syna, který žije společně se svou matkou na Mělníku. Tímto jednáním vznikl za sledované období dluh ve výši skoro 164 000,-Kč.

Dnešního dne si muž převzal na místním policejním oddělení záznam o sdělení podezření z trestného činu zanedbání povinné výživy, za který je možno uložit trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7