https://www.traditionrolex.com/7

 Koho budete volit v komunálních volbách? | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Koho budete volit v komunálních volbách?

Koho budete volit v komunálních volbách?

Politika předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

95 Předvolební téma - školství


Nastolím zde téma, které se nikde nediskutovalo, přesto věřím, že zajímá hodně lidí.

Na mělnických zakladních školách, jejichž zřizovatelem je město Mělník, se velmi rozšířil jev "povinného sponzorování" školy. Na začátku školního roku paní učitelka vybere od rodičů jistý obnos, část použije na zaplacení školních výletů, část na nákup školních pomůcek. Pomůcek, sloužících k plnění výukových plánů, tudíž ze zákona zdarma. Prý na to škola - zřizovatel - nemá peníze. Tedy jakási daň za povinnou školní docházku. Nezákonná. 

Nejde ani tak o peníze, i když samozřejmě o ně jde také, ale hlavně o princip. Co vy na to?

95.2 ukažte


ukažte mi jedinou školu v ČR, kde se nic platit nemusí.....

95.2.1 zavádějící


tady ale nejde o nic, tady jde o nákup základních pomůcek pro vyučování, učebnice, pracovní sešity,... Není můj problém, že si škola nechala schválit učební plán a zřizovatel na to nemá peníze.

95.1 Popisujete to velice hezky,a


Popisujete to velice hezky,a pravdivě.Za těch nenáviděných komunistů se tohle nedělo,dítě vše dostalo,rodiče dokoupili maximálně obaly na sešity eventuelně nějaké maličkosti a bylo vystaráno...

DNES DÍTĚ DOSTANE  S E Z N A M   N A   A 4  a rodičové  PLAŤTE ...

Chce to snad někdo zpochybnit ???

94 tip na výsledky voleb


Tak jak nám zde houstne atmosféra, tak tu chci nadhodit otázku výsledků voleb. I když já budu křížkovat 21x ,Kdo myslíte, že uspěje jako strany - uskupení. A kdo vybouchne

94.1 Tohle před čtyřmi lety zaskočilo hodně lidí v Mělníku.


Jak dopadnou volby ? To se nedá asi u komunálek vůbec tipovat, protože řada voličů si spojuje vlajky stran hrající v parlamentní politice i s komunální politikou, a pak tam máme strany, které jsou jen v Mělníku. Z toho na základě výsledků voleb něco vznikne a strany začnou diskutovat spolu. Samozřejmě, že mají uvnitř sebe i nějakou hyearchii. Nakonec vznikne třeba i něco, co mnohé voliče po volbách nadzvedne. Stačí se podívat, co se dělo v Mělníku před 4 lety, a že se i tady v Mělníčku někde tenkrát hodně  diskutovalo. :

 http://www.rozhlas.cz/strednicechy/aktualne/_zprava/povolebni-vyjednavani-na-radnici-v-melniku-uz-skoncilo--802598

Je ale sympatické, že diskutéři Mělníčku, se snaží přistupovat k věci zodpovědně a chtějí napříč spektrem vybírat lidi, které znají a jsou jim sympatičtí.

93 KATASTROFA


To "převlékání kabátů" mi ani nevadí, jak už tady někdo psal, strany a jejich ideje se mění, a každý se vyvíjí. Pokud to jde správným směrem, tk jedině dobře.    Co mi fakt dost vadí je, že např. na kandidátce ANO je bejvalej dealer drog. Tomu řikám převlíknutej kabát !!!! To je hnus, co to je za lidi.   Pak kandidujou lidi, co tady tomu dali v minulosti už dost na zadek..

 

Co se našeho starosty týče, jsem apolitik a nemám rád nikoho kdo se cpe do politiky už z principu. Nechci se ho nijak zastávat, ale Mikeš umí sehnat peníze z dotací,  nenechá se sebou zametat, má respekt,  je všude tam kde by starosta měl bejt.   Na Mělníku takhle činnýho starostu nepamatuju a myslim že tady takovej nikdy nebyl.

To že nebydlí tady je mi fuk, důležitý jsou výsledky. A on tu funguje téměř 24 hodin denně, pondělí až neděle. Kdo tuhle práci nedělal, asi si těžko představí co to obnáší.     Nejhorší co se může stát, že přijde jinej starosta,  klasicky všechno škrtne,prohlásí starý vedení za zloděje  a veškerá práce, kterou tady Mikeš rozpohyboval přijde totálně do háje.   Já osobně bych mu dal ty další 4 roky na to aby to snažení dotáhl do konce.   Kdo se zajímá, moc dobře ví kolik toho pro Mělník sehnal a udělal.  Ostatní můžou jenom spekulovat a to je fakt o ničem.. Pak jsou tu další co jsou tady čistě pro to aby házeli špínu. Dobře víme který strany s mladejma kandidátama jsou ONLINE every day.

 

A ti kandidáti na starostu, no dovolte ...  Chtěli byste někoho z těch co se tam momentálně tlačej jako starostu?  Vždyť je to banda ču....   S těma je to všechno v háji, prostě na to nemaj a mnozí z nich už v minulosti ukázali co dokážou podělat ...

 

(Mimochodem vy chytraci co tady hazete slova "povodnova komise" a podobne.  Kdybyste meli barak v zaplavovy zone a mel se rizene vyplachnou po deseti letech znova, asi byste si to sli hodit.  Vubec nevite co to je za peklo ty povodne. Hromady blata, spadlej barak, vsechno zniceny.  Spousty lidi si to slo hodit v povodi Labe uz v roce 2002 ...)

 

Ad Topkaři a podobní snaživci mě totálně lezou krkem. Celý 4 roky o nich nikdo nic neví. Najednou jsou ty jejich ksichty vidět všude a hrozně se snažej pomáhat městu.  Bohužel jenom před volbama. Kde jste byli když jsme vás 4 roky pořebovali ??  Hlavně že jste už minule vyhráli volby...

Další věc co mi vadí, jak se všichni vytahujou s něčim co tady rozjel někdo jinej...  Hlavně že to maj všichni v programu jak to ještě víc podpořej.

Nebudu se ani rozepisovat o tom jakou averzi mam na Kalouska, kterej za TOP09 kope...

 

Nejvíc mě zklamali Mělničani, to jsou právě lidi co by měli bejt nezávislí a dělat pro město maximum.. Nevim co se děje, ale nepůsoběj na mě dobře...

 

Každopádně někdo kdo reprezentuje nadutýho zloděje a podvodníka Babiše,  ODS,  kriminálníka Kalouska, vymaštěný komanče, nebo totálně mimózní KDU a SZ ... můj hlas rozhodně nedostane !!! Ani nikoho z celý naší familie

 

HAUWK

93.1 Taky názor


Další anonym založený před týdnem. Tak jsme se dozvěděli spoustu blbostí i to, že budete volit Mikeše. A dalo se to napsat na jednom řádku. Stejně se to nedá číst. Je to schválně? Asi ano. Jen mě napadá, který kandidát "Mé město" to mohl napsat?

PS: když už chcete používat tento styl psaní, tak občas udělejte hrubku, chybu, aby to nebylo tak okaté. Děkuji.

93.1.1 ANONYM ?


HAH, brutální PARANOIA Vás popadá madam .. Tady je vidět jak už máte z těch medií vymité škeble.  

Mé jméno je JAN MRKVIČKA a klidně se zde vyfotím i s občankou.  Jsem rodilým mělničákem a hodně lidí mě zná. Když jsem tady viděl ty vaše zvratky, tak jsem se prostě musel přihlásit a nablít taky trochu do té hromady hnusu.

Halt kolem voleb chce vyjádřit spousty lidí svůj názor, nemusí tady pindat pořád jedna slépka s druhou.

Tak se nedivte, že se tady objevuje spousta nových registrací.  To by se Vám líbilo, moct tady žvanit jenom VY co??   Tůdle, stará nudle !

 

Řekl jsem pravdu a to se halt blbě snáší, to chápu.  Nicméně nerozumím proč bych měl dělat hrubky, když jsem poměrně vzdělaný člověk ??  To mi vysvětlete paní chytrolínová.  A až budu na kandidátce mé město HAHA, tak se to určitě dozvíte jako první ...     Říkal jsem že jsem apolitický. To ale neznamená že nemůžu jít k volbám

 

 

92 převlékači kabátů


Není to náhodou pan Kasáček dnes z hnutí ANO2011 kandidující na Mělníku. Našel jsem zajímavý článeček. Jinak jsem si všiml kolik lidiček za ty čtyři roky převléklo kabáty a změnilo názory viz. marxista pán ze Všetat dnes spojenec ODS a jejich klonů.

 

http://melnicky.denik.cz/zpravy_region/tomas-hrodek-vyhral-populismus-20131028.html

92.4 převlékači kabátů?


A kdo že jste tedy vy? pane joonsered nebo jak se to momentálně nazýváte? Účet založen před necelým týdnem a hlásáte tu něco o převlecích? Prozradíte nám, koho jste tedy "KLON" vy?

 

92.4.1 pravda bolí


Vážená,

Nejsem ničí klon. Jsem apolitický, jen mi prostě vadí politický turisti. Osobně budu křížkovat. Rád na každého politického turistu upozorním, byť je z kterékoliv strany, či uskupení a jiní by to měli dělat také, snad se mtrčochu zastydí. Nejhorší je, že se tito jedinci ještě rozčilují. Vám změna dresů podle toho jak se to hodí nevadí????? Mne a jiným ano. Na druhou stranu si vážím těch, co když je nejhůř zastávají stále své názory a jsou v týmu a neopustí jej, když se to nehodí.

92.4.1.2 klon


Pokud nejste ničí klon, proč nám tedy nepovíte, kdopak jste? 

"Na druhou stranu si vážím těch, co když je nejhůř zastávají stále své názory a jsou v týmu a neopustí jej, když se to nehodí." To mluvíte o sobě? Já jsem se zde totiž nevyjadřovala za jaký tým kopu...

Apolitický? Nějak si protiřečíte....Smiling))

92.4.1.1 klon


Tak do toho, v každém uskupení najdete minimálně jednoho...

92.3 Nevím co je na tom


Nevím co je na tom špatného.V ODS jsem byl, všude jsem to i uvedl.Přesně necelý rok.Vystoupil jsem, protože jsem se neshodl s některými dlouholetými členy.Nyní jsem na kandidátce ANO, kde je plno mladých lidí, které zajímá hlavně sport a děti.Několik měsíců v ODS, která je mimochodem také pravicová strana, beru jako malou politickou zkušenost.Problém s tím rozhodně nemám.

92.2 Převlékači


Převlékači kabátů...proto si vážím lidí jako byla paní Jiřina Švorcová,né proto že byla komunistka,ale proto že NEZRADILA !!! Tomu říkám charakter ....

92.2.2 souhlas / já si právě z


souhlas / já si právě z tohoto důvodu vážím Herrmana Goeringa,nebo Milouše Jakeše. 

92.2.2.1 To snad ani nebudu


To snad ani nebudu komentovat,musel bych k Vaší osobě použít výrazy které se nedají zveřejnit ani o půlnoci !!!

92.2.2.1.2 Zajímavá reakce, děkuji.


Zajímavá reakce, děkuji. 

92.2.2.1.1 Proč?


Proč? Vždyť napsal to samé, co vy, Lulu.

Doporučuji Lvu Heřkowitzovi seznámit se s výbornou pomůckou - ironickým smajlíkem i-)

92.2.2.1.1.1 Převlékání kabátů


Převlékání kabátů obecně nemusí být špatné - srovnejme si, jaká byla ODS z ideologického hlediska v devadesátých letech jaká v roce 2010 a jaká je dnes. U ČSSD je to podobné, Miloše Zemana a "pozemanovské" předsedy lze srovnávat jen dost těžko. 

Neodsuzuji proto někoho paušálně za to, že změnil strtanický dres, pokud k tomu má dobrý důvod. 

 

92.2.2.1.1.1.1 Kabáty


Mně to neříkejte, já vás bránil Smiling V tomhle vláknu jde přeci o logickou řadu Švorcová/Goering/Jakeš. Obdivovat na nich věrnost kabátu je hodně zvrácené. Ti mají ty pomyslné svršky tolik přiškvařené, že se překabátit nemohou, i kdyby chtěli.

Jinak na kandidatuře za jiné strany nevidím nic špatného, pokud to není čistě účelové prospěchářství, ale kvůli odklonu názorů - právě z těch důvodů, o kterých píšete. Takže raději bych se zajímal o příčinu kandidatury za jinou politickou skupinu, než je automaticky házet přes palubu coby přeběhlíky.

To bychom se tady taky mohli bavit nad věrností voličů...

92.2.2.1.1.1.1.1 Aha, jasně, já jsem se


Aha, jasně, já jsem se nechtěl bavit s blbem a přesto jsem chtěl někam napsat odpověď, tedy jsem "odpověděl Vám".

Švorcová asi nikdy nebyla víc než "blbá ženská" (podobně jako Jakeš), ale před umanutostí  jejich názorů na věci veřejné se klaním, stejně jako udalších dvou, bez legrace. 

 

 

92.2.2.1.1.1.1.1.1 Myslete si o mě co


Myslete si o mě co chcete,Váš boj,ikdyby jste mne nazval pohlavním údem,tak mne neurazíte,VY NE , akorát se Vás zeptám...Když paní Švorcovou označujete "blbou ženskou" a podobně p.Jakeše,co jste dokázal Vy??? Je zná celý národ a hlavně,oni to někam dotáhli,po Švorcové jsou tu řady filmů na které lidi dodnes koukají (možná i Vy),Jakeš nikdy nemusel makat a všichni se mu klaněli.Ať dělali co chtěli,ale pořád na tom byli líp jak kdokoliv z nás....

92.2.2.1.1.1.1.1.1.1 doporučení


Lulu, doporučuji návštěvu lékaře. Neprodleně.

92.2.2.1.1.1.1.1.1.1.1 Děkuji,nepotřebuji,cítím


Děkuji,nepotřebuji,cítím se zcela zdráv.U lékaře jsem byl naposled kvůli razítku na řidičák před 6 ti lety,tak jsme rovnou "udělali" tetanus a jinak nic nepotřebuji.Ale dík za doporučení...

92.2.1 Převlékači kabátů


Pan Kraus bez.pol.přísl. dříve na kandidátce ODS, jak uváděl v roce 2010 citace: ODS je pro mě srdeční záležitost. No vida, dnes už se k ODS nezná  a je u  Mikeše. Co dodat, zkrátka přemýšlejte, zvažujte a kabátníky nevolte ať už jsou z kteréhokoliv uskupení. To samé pan Klihavec, dříve TOP09, dnes Mikeš. Sepíši seznam všech co změnili dres a uveřejním ho zde ať lidé vědí, kdo jak převléká kabáty.

92.1 Tak je to on dříve ODS dnes Ano 2011


Nevolte převékače kabátů, pan kasáček z Ano2011

http://melnicky.denik.cz/zpravy_region/tomas-hrodek-vyhral-populismus-20131028.html

 

92.1.1 :-)


Převlékači kabátů a týden založené anonymní nicky... Vždyť je to jedno a totéž...

92.1.1.2 prevlekaci kabatu


Presne tak...ze by se Topka bala konkurence?Smiling)

92.1.1.2.1 a co pan Mgr.Schweigstill ???


to není převlékač???

 

http://www.stredocesi.cz/aktualneschweigstill.htm

 

 

92.1.1.2.1.2 obrana MSchw


TOP09 byla registrována na MV ČR 26.11.2009, krajské volby se konaly v roce 2008. MSchw mohl těžko kandidovat v roce 2008 jako člen TOP09. 

Navíc předpokládám, že Středočeši nebyli politická strana, ale ad hoc vzniklé sdružení, za které může kandidovat i nestraník.

 

 

 

 

92.1.1.2.1.2.2 a za koho


a za koho kandidoval Mgr.Schweigstill do ZM města Mělníka v roce 2006??? Za sdružení Mělničané. Ale to je vlastně jen sdružení, on už v té době věděl, že přijde to nač čeká a Kalousek založí TOP 09!!!!!! Takže žádný kabátník, ale věrná osobnost - Mělničané, Středočeši, TOP 09

92.1.1.2.1.2.2.1 No ... no, jestli v roce


No ... no, jestli v roce 2006 věděl, že za 3 roky vznikne TOP09, se musíte asi zeptat jeho. Mně to tak jasné nepřipadá. 

Svým předchozím příspěvkem jsem chtěl vyjádřit názor, že kandidatura za hnutí a anásledný vstup do politické strany by neměla být nazírána jako změna politické strany. 
TOP09 jsem volil jen jednou (a později toho mírně litoval), nejde mi o obranu TOP, ale o tento konkrétní případ. 

92.1.1.2.1.2.2.1.1 a co to je??


nevěřím, že měla ta sdružení úplně stejný program jako potom následovně TOP 09. Mně zase nejde přímo o osobu pana Schweigstilla, nechci ho hanit, ale vadí mi, že u ostatních je na překážku to, že kandidovali v jiných stranách(jiné programy) a u něj ne, přestože kandiduje za třetí uskupení během 8 let.

92.1.1.2.1.2.1 ha ha ha


teď jste mne opravdu pobavil.....všichni jsou převlékači, ale lidé z TOPky ne. Nechci tady rozebírat jak vůbec TOP vznikla....když se podrazák Kalousek ve sněmovně trhnul a "založil" si novou stranu, která byla denně ve zprávách a měl tak jasnou výhodu oproti jiným nově založeným stranám. Proč tehdy Kalousek neodešel ze sněmovny a nezaložil si novou stranu mimo sněmovnu??? Protože by skončil na smeťáku i s celou TOP 09

Ale zpět k panu magistrovi....podle mě prostě kandidoval za někoho jiného a je úplně jedno jestli za sdružení či stranu.......takže měřte prosím všem stejným metrem. 

Vzhledem k výše napsanému nevěřím TOP 09 ani nos mezi očima......když jim poteče do bot, tak si klidně Kalousek založí novou partaj, aby se udržel na výsluní. 

92.1.1.2.1.1 souhlasím je Mgr.Schweigstill taky turista


No vidíte, máte pravdu. A proto ho volit nebudu, dám hlas jiným. Jemu né, zklamal mě a moc. Je to taky turista přesvědčil jste mě.Dík za informaci.

92.1.1.1 pravda, musíme křížkovat


Nejde o nicky, vždyť je to pravda a proto bude nejlepší ve volbách vybírat dle jmen. Někteří se prostě ukázali ve špatném světle a lidé si toho všímají, hlavně u známých jmen. Už zde byli uváděny.

92.1.1.1.1 jsem pro křížkování


, o anonymní nicky jde také, účelové založené před volbami, k ničemu jinému se nevyjadřují, jsou to kandidáti konkurence, tak nechť se podepíší... 

Obrázek uživatele malý princ

91 Kandidátky


Osobně jsem z těch kandidátek poněkud rozpačitý. Poněvadž primárně (obzvláště v komunální politice) volím podle jmen, tak si nějak nemohu vybrat. Program je samozřejmě také důležitý, ale sami víme nejlépe, jak to s ním bývá. Pro mě jsou bohužel volby nastaveny špatně, když si musím vybrat pouze jedno politické uskupení a to zvolit a teprve v něm dávat jakési přednostní hlasy. Osobně bych si dokázal vybrat asi tak ze čtyř kandidátek několik dobrých duší, které znám a kterým v tomto smyslu i důvěřuji. Ale takto to pro mě bude dost náročná volba. Nikdo mě zatím neoslovil do takové míry, že bych ho předem favorizoval. Budou to zajímavé volby. Jsem zvědav na výsledky.

Myslím si, že není zcela košer, když do mělnického zastupitelstva kandidují lidi, kteří tu vůbec nebydlí a musí si pro to zřizovat svá fiktivní bydliště.

Přeji nám všem za měsíc šťastnou ruku a hlavně moudrou hlavu při rozhodování, komu svěříme na další čtyři roky zodpovědnost za toto město.

91.1 Způsob volení


Můžete volit tak, jak jste psal, tzn. vybrat z několika kandidátek různé lidi.

Jsou celkem tři různé způsoby, jak volit:

1) zakroužkovat pouze jednu celou kandidátku (potom daný subjekt získá takový počet hlasů, kolik má kandidátů) bez dalších hlasů kandidátům z jiných kandidátek

2) zakroužkovat jednu celou kandidátku a dát hlasy (zakřížkovat) několika kandidátům z jiných subjektů (potom zakroužkovaný subjekt/strana získá počet hlasů, který se rovná počtu kandidátů na kandidátce mínus hlasy, které jste rozdal kandidátům na jiných kandidátkách; příklad: zakroužkujete stranu A, která má 21 kandidátů a poté rozdáte 2 hlasy straně B a 1 hlas straně C, strana A tedy od Vás získá 18 hlasů)

3) zakřížkovat různé kandidáty napříč celým spektrem kandidátek (jednotlivé subjekty poté získávají počet hlasů podle toho, kolika jejich kandidátům jste dal hlas).

Pozor ale na to, že komunální volby neznají preferenční hlasy. Nejdříve se sčítají hlasy pro politickou stranu a teprve pak dojde na hlasy, díky kterým se kandidáti posouvají na kandidátce směrem vzhůru. Lídr a několik kandidátů na předních pozicích tak mohou být zvoleni do zastupitelstva i přesto, že získali méně hlasů než osobnosti, které voliči favorizují a jsou na nevolitelných místech.

91.1.1 Kroužkování


Asi nejlepší volba je kroužkování, pořád okolo sebe poslouchám, ten se nelíbí ten zase jo, ten tu nebydlí. Takže jasná volba Kroužkování. Hlavně nekoukejte na pořadí je to jedno, pokud bude většina kroužkovat dostanou se tam lidé s největší podporou voličů

90 Z povodní jste měli


Z povodní jste měli všichni stažené zadky. Kdyby p. Mikeš neudělal co udělal, byla by spousta domu pod vodou a lidé bez domovů.
To je lidska vlastnost pamatovat si vždy jen věci nedobré.
Sami by jste na jeho miste byt nechtěli, ale špínu na lidi házet umíte.
Zkuste si taky někdy vazit toho co máte.
A mimo jiné kdyby jsme tady měli vládu Top, tak se můžeme rozloučit s necim nový ve městě.

90.1 Re: Z povodní jste měli


Vážená paní Sofie,

rád bych reagoval na Vaši poslední větu, že kdyby na Mělníku byla vláda TOP, tak se můžeme rozloučit s něčím novým ve městě.

Můžete prosím uvést konkrétní důvody, proč si to myslíte?

Děkuji.

9 Dilema


Nejdřív poděkování Markétě Želvě, fakt se vyzná. Početl jsem si v kandidátkách a někdy se i divil. Ale divím se sobě, že se ještě divím. Kandidátek je jako ve fotbale. Kdo to asi schytá v brance ? Nad některými jmény " zvedám obočí" jako jeden odepsaný pseudopolitik. Ale rozhodneme všichni, co přijdeme k volbám a věřím, že budeme volit uvážlivě. Objektivně posouzeno-v Mělníku se to posouvá k lepšímu a většinou v zájmu občanů. To neznamená, že by to nemělo být lepší a ještě lepší.

8 Kandidáti v Mělníku?


Nemáte někdo přehled kandidátů v Mělníku? (Tj. nejen seznam kandidujících subjektů, ale plná znění kandidátních listin). Mně se podařilo najít TOP09 na webu strany, jinak nic. 

 

Mirek Erdos

Obrázek uživatele Markéta Želva Přerovská

8.1 Kandidáti na Mělníku


Všichni kandidáti jsou na serveru volby.cz

8.1.3 bydliště


Dobrý den, může mi prosím někdo vysvětlit, jak do Mělnického zastupitelstva může kandidovat p.Hadrbolec, který bydlí ve Všetatech a p.Hošmánek, který bydlí u Mšena???

Je to snad stejný fígl, který použil Mikeš???

8.1.3.2 Ing. Jan Hadrbolec


Podle článku bydlí pan Ing. Jan Hadrbolec i s manželkou ve Všetatech http://melnicky.denik.cz/zpravy_region/jan-hadrbolec-hasici-nejsou-bez-srdce20091013.html. Tento článek je sice z 13. 10. 2009, ale že by se pan inženýr už přestěhoval na Mělník, aby to měl dále do práce do Mladé Boleslavi? http://www.hzscr.cz/clanek/organizacni-struktura-hzs-stredoceskeho-kraje.aspx

http://www.komunalnipolitika.cz/mesto_vsetaty_melnik?prijmeni=Hadrbolec&jmeno=Jan

http://www.denikpolitika.cz/politik/jan-hadrbolec#.VAwvOPl_uSp

8.1.3.2.1 ...


Ano, bydlí ve Všetatech a s Mělníkem není vůbec spojen, už ti ani nepracuje. Tyto volby jsou vůbec zajímavé. Kandidují lidé z MěP . kteří si pak budou schvalovat dotace a rozpočet??? Je to jasný střet zájmu a hlavně ať si kandidují tam , kde bydlí - nepotřebujeme Mikeše a Hošmánky na radnici. A další - velitel MěP Neratovice se tam nechytá, tak se cpe sem, ale aspoň tu bydlí.

8.1.3.2.1.2 Myslím si, že vás střet


Myslím si, že vás střet zájmů nevadil. Co myslíte? Nemusíte dělat hlupáka! !!

8.1.3.2.1.1 dobrá volba


Všem Mělnickým voličům jen přeji, aby po dvanácti letech konečně zvolili starostu, který je z Mělníka, který zde bydlí a za Mělník dejchá. Osobně si přeji, aby nový starosta pozvedl úřad z marastu do kterého ho přivedli Šuk, Neumann a Mikeš. Zdar 

8.1.3.1 To jste tuto informaci vzal


To jste tuto informaci vzal kde? Bydliště nikde není uvedeno a vas vyrok neni každopádně
zalozen na pravde.
priste více informací

8.1.3.1.1 bydliště


Podívejte se, milá dámo, 

každý, kdo chce, reálně vidí, že MVDr. Mikeš nebydlí a nikdy nebydlel v Mělníku (bydlí už řadu let ve Všetatech, kde se kdysi dostal do zastupitelstva, viz např. volby.cz). Stejně tak Mgr. Neumann fakticky bydlí v Mělnickém Vtelně. 

Snad proto těch 12 let bez "mělnického" starosty. 
Lev Heřkowitz 

 

8.1.3.1.1.1 Podivej te se, milý


Podivej te se, milý pane,
zatím slečna.
A jinak vůbec nerozebiram kdo kde bydlí, ale něco jiného. .. Takže příště brýle, DĚDO!!!!!

8.1.3.1.1.1.1 Milá dámo, ve svém věku


Milá dámo,

ve svém věku nemám potřebu vést konverzaci v trhoveckém stylu, proto prosím omluvte, že si dovolím ponechat Váš příspěvek bez reakce.

8.1.2 tak nevím


tak nevím, mně se nejvíc líbí(podle jmen) kandidátka současného starosty......

8.1.2.1 cizáci


A nevadí Vám, že na té kandidátce je Mikeš ze Všetat a Hošmánek ze Mšena???

8.1.2.1.1 vadí..ale


vadí, ale ne moc, Mikeš každopádně má moje sympatie za zvládnutí(byť se štěstím) loňských povodní a i město podle mne vede správně. Nevím, jestli je to jeho zásluha, ale podívejte se na Chloumek - kanalizace, nové silnice, zateplená fasáda ZŠ Pražské, Panešova ulice, nyní Jarošovka a další věci. Samozřejmě se najdou i negativa, ale já se zatím klaním k němu. Uvidím ještě, co nám jednotlivé strany nabídnou v kampani.

8.1.2.1.1.2 (ne)zásluhy p. Mikeše


Pane Krbéééc, takovou běžnou údržbu ulic by dělalo každé vedení, a jde také o získávání dotací pro školy i ulice,  (ulice, kde jsou např. podnikatelé, a tedy se pro to dotace dají sehnat), a schopný euromanažer a úředníci, kteří vědí, kde je co potřeba udělat (ne vždy ale vedení naslouchá svým úředníkům a dělá si, co chce - volič rozhodne, zda taková politika je záhodna pro město srdcím našim tolik drahé). To stačí pro běžný provoz a údržby, na které by jinak honorací zhuntované město nemělo penízky. (tolik k "zásluze" pana starosty, který tak nějak proplouvá) Jenže se ne vždy dělá to, co je potřeba. Povodně jsou jen pozlátko, jak píše kdosi tady - pan starosta to dobře skoulel, udělat si před volbami oslavu sebe sama, resp. memoriál povodní, při kterých se nic nestalo. Po roce... a příští rok budou taky oslavy? A za dva a tři roky taky? A to už bude před dalšími volbami, takže vskutku znovu? Ajaj, propagando, propagando... A sbírat na této oficiální akcičce městečka našeho slovutného podpisy pro svoji kandidátku? To je nemorální, vážený pane Krpec. Třebaže někteří jiní členové té kandidátky nemorální nejsou. Ale ten lídr...

Nekoukejte jen na to pozlátko, co je Vám podsouváno jako podstatné - povodně a fotky z akcí, kde je vždy pan starosta, ač on tam ten podstatný nebyl - např. titulní strana zářijového čísla - tam nám hraje redakce Měsíčníku radnice hodně na city. Pohleďme na jiné podstatné věci - jak se pan starosta a jeho koalice zachovali, když navrhovali schvalovat pro městečko tuze nepříznivé obchůdky dobré tak akorát pro žadatele z řad místních byznysmenů? Je to jev, který se nám nepříjemně vrací, a kterému se někteří zastupitelé snaží bránit - ale mlčeli i mladí koaličníci, což mladé lidi zklamalo velmi, protože doufali ve změnu poměrů, ale ty se nezměnily a jen se upevnily. Co přinesou další volby? Budeme dále volit osoby z koalice kočičí pracky?

Mělník mám ráda, a Mělníček taky. A ještě... ještě... sochu Karla IV. A západ slunce nad Řípem. A procházky podzimním listím - už to bude Smiling

G.

8.1.2.1.1.2.1 nejsem Krbéééc


Pro Vaši informaci, všechny mnou zmíňené stavební akce jsou, pokud vím, právě ze získaných dotací, rozhodně se nejedná o běžnou údržbu A nepodsouvejte mi laskavě, že jsem nějaký přihlouplý blb, kterého zmasíruje nějaký článek v novinách. Já jsem Mikeše pochválil za to, že uchránil lidem majetky, což je pravda. A Vaše zmínky o propojení na byznysmeny....to myslíte korupci??? 

8.1.2.1.1.1 vadí


vidíte tak tohle mě zrovna vadí nejvíc. Chci prostě starostu, který je z Mělníka, skutečně z Mělníka a ne někoho kdo si na Mělník jen fiktivně přihlásí trvalý bydliště, aby zákonu bylo učiněno zadost. Chci starostu, který pro Mělník žije a to pořád a ne je do čtyř, pak zabouchne kancl a jede si domů někam mimo. 

Jinak povodně zvládli hlavně úplně jiní lidé a pro Mělník mnohem přínosněji. Pan Mikeš si z povodní udělal hlavně osobní prezentaci a vypouštěl do světa hlášky typu "mohl ze mě být masový vrah", což u zaplavení vyklizené lokality jde opravdu velmi těžko.

8.1.2.1.1.1.1 respektuji Váš názor


ale nesouhlasím s Vaším tvrzením, že si z povodní udělal osobní prezentaci.....ano, při povodních hlavně "makají" hasiči a ostatní složky IZS, ale.....má to veliké ALE....na starostu byl vytvářen obrovský tlak na řízené zaplavení Mlazic, aby se omezil tlak na hráz, která hrozila protržením. Protože tento tlak ustál a Mlazice nezaplavil a ustála to naštěstí i hráz, záchránil mnoha lidem majetky, ale "vrahem" se stát mohl, protože na hrázi i pod ní se neustále pohybovali hasiči, dělníci a další, kteří neustále pracovali na jejím zpevnění. Myslíte, že v případě protržení hráze by někam stihli utéct??? Nestihli by vůbec nic a pár z nich by určitě nepřežilo. Takže pokud nemusíte Mikeše, respektuji to, ale uvádějte vždy ucelené informace....  

8.1.2.1.1.1.1.3 jen tak


jsem si tady pročítal historii a napadlo mne? kdyby ta hráz nevydržela, tak jak píšete, ti hasiči, dělníci a další by určitě nestihli utéct a pár z nich by určitě nepřežilo. Hmm. Jen se Vás zeptám, za kolik nevytopených domů se dá vyměnit život hasiče, dělníka....? Co by se stalo, kdyby tam někdo zakukal? Jak by se hodnotil ten hrdinskej čin, kdyby hasič, nebo dělník, co to nestihl, byl Váš syn, otec, bratr? I kdyby za to šel někdo sedět, měl na to právo, riskovat cizí život pro něčí majetek?? Jo kdyby nasadil svůj život, kvůli suchu v domě, to bych hlasoval taky pro metál, ale takhle se mi to nějak pořád nezdá.

8.1.2.1.1.1.1.2 Ucelene informace


Pokud chcete ucelene informace, tak prosim:

1) ze zakona je kompetentnim organem povodnova komise a ne starosta ( jeho rozhodnuti bylo mimo zakon )

2) pri kulminaci doslo v pristavu k natrzeni hraze a v danou chvili zde byli: namestek z Povodi Labe a nekolik jeho kolegu, urednici z mesta, hasici a starosta. Protoze to byl prusvih jako vrata tak vsichni odhodili saka a zacali sanovat natrzeni hraze pytlli z piskem. Vrhli se do toho vsichni az na pana starostu, ten mel bohuzel zrovna rozhovor s ceskou televizi. 

3) vsichni kdo prosli zatezi povodne 06/2013 a byli svedky Mikesova natrasani pred televiznimi štáby, vedi své.

Zaverem pouze doplnim ze nejenze Mikese nemusim, ja jsem jeho faleš poznal. 

Pani Prerovske take doplnim, ze puvodne pan Mikes kandidoval ve svem skutecnem bydlisti a to ve Vsetatech. Neuspel a tak si fiktivne prhlasil bydliste do Melnika (do bytu sve asistentky ) a zde je uspesnejsi. 

8.1.2.1.1.1.1.2.1 moje informace


podle mých informací se hasiči pohybovali v podstatě po celé hrázi a třeba v Mlazicích přečerpávali prosakující vodu zpět za hráz....takže ne několik lidí, jak píšete vy, ale spíše několik desítek lidí..Máte pravdu, že asi největší průser byl v přístavu, ale hráz mohla rupnout kdekoliv. K průsakům docházelo po celé délce....

A přece by jste nechtěl, aby starosta Mělníka rovnal pytle s pískem.....Někdo zkrátka musel rozhodovat a to on činil a zachoval tak Mlazice suché....to je prostě jeho zásluha a to mu nikdo nemůže upřít. Jestli je falešný, nevím, zas tak dobře ho neznám.....

8.1.2.1.1.1.1.2.1.1 nerozumíme si


trochu to doplním, když se začala trhat hráz v přístavu, tak to byl takovej průser, že "úplně" všichni přítomní na to naběhli a začli růčo makat a pytlema s pískem sanovat hráz. Oni věděli, že je to "buď a nebo".

I ta šajba z Povodí Labe zahodila sako a tahala pytle. Jenom pan Starosta stál těmhle lidem za zády řešiL si telefonát s ČT. Pro něj to vůbec nebyl průser. A vaše hláška "A přece by jste nechtěl, aby starosta Mělníka rovnal pytle s pískem" je hodně smutná. Tam nerozhodovalo kdo je víc a kdo je míň....

Jak už jsem psal rozhodovat měla povodňová komise a ne Mikeš. V případě průseru by to odskákali všichni členové povodňové komise. 

Panu Mikešovi přeji vše nej v dalším životě, zejména pokud se bude směřovat do svých Všetat, což se bohužel s výhledem na jeho novou známost nedá předpokládat.

8.1.2.1.1.1.1.2.1.1.3 Mikešova roštěnka


Tak on má náčelník Všetatského kibucu novou roštěnku? Co na to ta stará?

8.1.2.1.1.1.1.2.1.1.3.4 Jako za komunistů, budeme


Jako za komunistů, budeme si závidět i to lejno co splachneme do záchoda.
Viďte pane

8.1.2.1.1.1.1.2.1.1.3.3 Jednak je Vám do toho


Jednak je Vám do toho kulový,a pokud má,tak proto,že na to má (nemyslím finančně,ale jako chlap),narozdíl od Vás...

Závist je hrozný svinstvo...

8.1.2.1.1.1.1.2.1.1.3.2 ubohé


opravdu hodně ubohé.....

8.1.2.1.1.1.1.2.1.1.3.1 Koukám, že debata se nám


Koukám, že debata se nám dostáva na úroveň septiku tišického vepřína...

8.1.2.1.1.1.1.2.1.1.2 Všetaty


Já zase doplním, že ve Všetatech připomínají volby do zastupitelstva Národní frontu, celkem dvě kandidátky, z toho jedna KSČM s jedním (slovy jedním) kandidátem, druhá kandidátka České pravice s 15 kandidáty. Věru všetatský volič má možnost svobodné volby, výběru 15 zastupitelů ze 16 kandidátů. Škoda, že to tu p. starosta Mikeš kandidaturou nezpestřil (šance by podle mého názoru byla vyšší než v Mělníku). 

8.1.2.1.1.1.1.2.1.1.1 u toho jsem nebyl


u toho jsem tedy nebyl a tudíž Vám budu věřit.......ale stejně to že v danou chvíli telefonoval mu u mě neublíží, jako to že zachránil lidem majetky v Mlazicích mu zase nepomůže u Vás.....

8.1.2.1.1.1.1.1 Starosta


Starostou by neměl být někdo, kdo obchází zákon...

8.1.2.1.1.1.1.1.1 A kudy chodí kolem toho zákona ???


...a máme nějaký ten důkaz ??? Ven s tím, jsem zvědavý tvor od přírody...

8.1.2.1.1.1.1.1.1.3 Lulu


Ale no tak, zkuste pana starostu vyhledat v jeho "bydlišti". Schválně, bude doma?

8.1.2.1.1.1.1.1.1.3.1 Starosta


Přestože vím kde bydlí,byť nejsem místní,tak navštěvovat ho fakt nehodlám.Jde tu o to,že tu zaznělo "obcházení zákona". 

Proč se to musí všelijak okecávat,mlžit a dávat prostor spekulacím a drbům. Pišme (říkejme) fakta a není o čem...

Zde je móda psát o korupci,napadat ze lží,polopravd atd. Pokud  napíšu ať dotyčný dá důkaz,jakkoliv dosvědčí - podloží své tvrzení fakty, jsem označen za vševěda,buřiče a jdu patřičně do mínusu.

Štvou mne lidi kteří tohle dělají,jim by se asi též nelíbilo falešné nařčení z čehokoliv ,ale sami se takovýchto přešlapů často dopouštějí a beztrestně (zatím)....

8.1.2.1.1.1.1.1.1.3.1.1 Fakt


Faktem je, že bydlí ve Všetatech.

8.1.2.1.1.1.1.1.1.3.1.1.1 Děkuji za vyčerpávající


Děkuji za vyčerpávající odpověď...

8.1.2.1.1.1.1.1.1.2 porušování zákona


Starosta města podepisuje objednávky i faktury. Myslím si, že to je v rozporu se zákonem. On by neměl být správcem žádné rozpočtové kapitoly!!!!!!!  

 

To by měla opozice prošetřit.

8.1.2.1.1.1.1.1.1.2.2 Vas prošetří, na hlavu.


Vas prošetří, na hlavu.

8.1.2.1.1.1.1.1.1.2.2.1 sleduji vaše reakce,


sleduji vaše reakce, nejste úplně pitomá? 

 

8.1.2.1.1.1.1.1.1.2.1 Dle nicku se ...


...vyjadřujte  ke svým problémům,tady jsme v ČR. ALLÁH AKBAR...

8.1.2.1.1.1.1.1.1.2.1.1 rozpočtová kázeň


No ono to není od věci co píše Ahmed Tureckej. Rozpočtová pravidla se nesmí porušovat, to je mám dojem trestnej čin. Jestli on ten starosta podepisuje objednávky a nedejbože faktury tak to je na kriminál nejen pro něj, ale i pro tajemníka a vedoucího ekonomického odboru. Pozor, pozor.

Obrázek uživatele malý princ

8.1.2.1.1.1.1.1.1.1 Fiktivní adresa


http://rejstrik-firem.kurzy.cz/osoby/ctirad-mikes/

Nikdy jsem pana starostu na této adrese ani v její bezprostřední blízkosti nepotkal...

Obrázek uživatele Markéta Želva Přerovská

8.1.2.1.1.1.1.1.1.1.1 fiktivní


Nechci se pana Mikeše nijak přehnaně zastávat, ale trvalé bydliště v občance (a v údajích na internetu) ještě neznamená, že tam člověk musí bydlet. Stovky lidí s trvalým bydlištěm na radnici by o tom mohli vyprávět Eye-wink . Myslím, že ten zákon neobchází, pouze zákonu dává zadost tím, že má adresu správnou pro kandidaturu a účast na zastupitelském systému v tomto městě

Osobně nepovažuju trvalé bydlení ve městě za nutnost pro správné zastupování jeho občanů, pokud to chce člověk dělat dobře, tak tady stejně musí trávit spoustu času, a jestli spí tady nebo na Vysoké je mi upřímně jedno. Je to v jinejch věcech. 

8.1.2.1.1.1.1.1.1.1.1.2 Také pana Mikeše


Také pana Mikeše nemusím,ale zákon neporušuje,pouze využívá skulinky mezi papírovým a skutečným bydlištěm.V civilizovaném světě,konkrétně v Monte Carlu se musí pro trvalé bydliště prokazovat půlroční pobyt(i po jednotlivých dnech),jinak institut trvalého pobytu zaniká.My jsme ale v Česku a taková podmínka tu není.Tak se na to podívejte z jiné stránky:Našel by pan Mikeš ve Všetatech takové korýtko ,jako na Mělníku?Ve Všetatech ho lépe znají,zvolili by ho do zastupitelstva?Já jsem ho poznal dříve,když léta dělal bezcharakterního šéfa životního prostředí na MÚ Mělník.Proto si myslím,že všelijakých skulinek využívá i v jiných případech.

Trvalé bydliště skutečně nemá vliv na morální kredit tohoto pána.

8.1.2.1.1.1.1.1.1.1.1.2.2 Skulinka


Tak, jo, dobře, zákon neobchází, využívá skulinky... Prima. Jen tak dál... Čeština je květnatý jazyk.

Obrázek uživatele Honzique

8.1.2.1.1.1.1.1.1.1.1.2.1 Monte Carlo


vsuvka - v Monaku (Monte Carlu) to maji hlavne kvuli tomu, ze tam chce zit kazdy bohac,kdyz tam nemaji dan z prijmu... a je to stat o 2 km ctverecnich, takze mista malo... To nema s "civilizovanym" svetem nic spolecneho, proste to tam museli zavest - konec vsuvky


https://www.traditionrolex.com/7