https://www.traditionrolex.com/7

 Volební výsledky | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Máme přehled co se kde šustlo! Buďte v obraze!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Volební výsledky


Průběžné i konečné volební výsledky podle jednotlivých obcí v okrese Mělník najdete tady.

Průběžné i konečné výsledky sčítání pro město Mělník najdete tady.

Celkové výsledky s mandáty:

Mé město 32,80% - 9 mandátů

TOP09 s podporou nezávislých 19,63% - 5 mandátů

ČSSD 9,74% - 2 mandáty

KSČM 8,50% - 2 mandáty

ANO 6,82% - 1 mandát

ODS 6,46% - 1 mandát

Mělničané 6,41% - 1 mandát

KDU-ČSL a Strana zelených 3,67% - 0 mandátů

Radnice 2014 3,69% - 0 mandátů

Strana soukromníků ČR 2,12% - 0 mandátů

Romská demokratická strana 0,16% - 0 mandátů

(zdroj: volby.cz)



Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

5 Poučení


Jsem zvědavá, jestli se z toho výsledku opozice nějak poučí. Už po třetí propadají hlasy voličů topky vniveč.

5.1 Stačilo by se zbavit


Stačilo by se zbavit lídra...ale na druhou stranu oni pořád všichni z Topky říkají, že je volí jen inteligentní voliči. Při tomhle názoru pochybuju, že jim dojde, kde mají žábu na prameni. A lídr sám jen tak nepůjde a nebo příště taky zkusí založit hnutí...co by neudělal pro starostenské místo...

Obrázek uživatele Markéta Želva Přerovská

4 zajímavé pro někoho


zajímavé pro někoho může být také zobrazení toho, jak volili jeho sousedé podle volebních okrsků (Mé město dostalo například na Vehlovicích přes 50% hlasů, takže to úplně nebude jenom těma povodněma)

http://www.volby.cz/pls/kv2014/kv113?xjazyk=CZ&xid=1&xdz=2&xnumnuts=2106&xobec=534676&xstat=0

oblasti volebních okrsků (zdroj melnik.cz)

3 Koalice


Tak to jsem velmi zvedava, co z tohoto volebniho vysledku vzejde za koalici! Ach jo...

3.1 Stará dobrá koalice


Asi zůstane všechno na radnici při starém, stejný scénář jako ve 2010. Kamarádi "drží basu"  :-)   . Mikeš 9 mandátů, Volf 1 mandát, Kraj (nebo přenechaný mandát někomu z ODS) 1 mandát. Což by stačilo. Pro jistotu třeba ještě možná + ČSSD. Aby byla silná koalice.

Takže kdo tady psal komentář, že je koalice domluvená před volbami, tak se nejspíš nemýlil Sad

3.1.1 Stará dobrá koalice s ANO


Místo ČSSD si myslím, že bude v koalici Zbyněk Šnajdr za ANO - v roce 2010 kandidát za ODS. Taky dle předem připraveného scénáře.

Mikeš 9 mandátů + Volf 1 mandát + někdo z ODS 1 mandát + Z. Šnajdr 1 mandát = cca koalice

 

TAK CO VY NA TO ???

  

3.1.1.1 Zbyněk Šnajdr je


Zbyněk Šnajdr je slušný člověk a Vaše konspirace, že byl nastrčen do ANO jsou trapné. A jestli půjde do koalice s Mikešem??? Měl by, protože jedině tak může pro své voliče něco udělat. Jak je vidět, tak sedět v opozici a kritizovat všechno a všechny, to k úspěchu nevede.

2 Obyvatelé Pšovky a Mlazic poděkovali panu starostovi


Je to samozřejmě jen můj subjektivní a ničím nepodložený názor, ale podle dosavadních průběžných výsledků voleb se nemohu zbavit dojmu, že obyvatelé Pšovky a Mlazic svojí účastí a hlavně hlasováním v těchto komunálních volbách, přišli poděkovat panu starostovi za to, že jim při povodních minulý rok nepustil vodu do jejich příbytků.

2.5 Poděkování za povodně


za to, že se nám při povodních v Mlazicích nedostala voda do domu, je  naše rodina vděčná, přesto to nemělo vliv na naše hlasování ve volbách. 

2.4 A proč by mu nepoděkovali?


A proč by mu nepoděkovali? Zachránil mnohé od životní tragedie, kterou si nikdo z těch co to nezažili neumí ani představit. Nechápu kde se ve vás bere to sobectví. Vy tam dům nemáte tak je to jedno, že? Každý nemůže ale bydlet na náměstí nebo v jiné lukrativní čtvrti.   Ale ono pokaždé nemusí jít jen o domy kterým hrozí povodeň, jednou může dojít i na něco na čem záleží vám. Nemyslíte, že je lepší když starosta dostane hlasy za něco co už dobře udělal, než je dát tomu, kdo jen žvaní a nic dobrého nepodpoří jen proto, že to není jeho nápad. Chcete dávat hlasy jen za sliby? Nechápu vás. 

2.4.2 Hlasy pro starostu


Rozhodnutí starosty "nepustit" vodu za protipovodňovou hráz byl jistě bohulibý čin, to mu já neupírám. Ale můj komentář byl pouhopouhým konstatováním z času, kdy se sčítali volební hlasy. Nijak jsem ze zde starostu neurážel ani nijak nenapadal, bylo to opravdu jen holé konstatování, takže žádné sobectví v tom určitě nehledejte, to mě křivdíte. Já sám nebydlím na náměstí ani v žádné z lukrativních čtvrtí, bydlím v obyčejném paneláku na obyčejném sídlišti a musím říci, že voda se při povodních ke mě opravdu nedostane. K těm slibům. Už jsem pár jednání se starostou osobně absolvoval, takže určitý obrázek o něm mám a mimo jiné, starosta určitě pro město udělal pár dobrých věcí (mimo rekonstrukce Náměstí Míru), ale slibovat umí také. V letošních volbách jsem bohužel nehlasoval, protože jsem mimo Mělník, ale přesto alespoň po volbách občas nahlédnu do volebních programů a uvidím jak je bude pan starosta plnit. Bohužel asi se nedočkám rozklikávacího rozpočtu města, uveřejnění uzavřených smluv a vůbec více informací o hospodaření s městským majetkem. Na druhou stranu doufám, že zde již nebude snaha pokračovat ve "výhodných" směnách pozemků nebo v něčem podobném.

2.4.1 Ale tady nejde tak starostu


Ale tady v komentářích nejde tak o starostu, samozřejmě je super, že občané měli suché domy. Tady jde o koalici, která se plánuje stejná jako před volbami. Kdo se rve zuby nehty na místo zatupitele a radního , je ochotný odsunout vítěze ve své straně, aby se dostal ? I jeden mandát, jedno křeslo vzešlé z komunálních voleb může urvat třeba pozici místostaroty.

Obrázek uživatele Markéta Želva Přerovská

2.3 to jistě může být


to jistě může být pravda, nicméně Mělník zdaleka nejsou jen tyto dvě čtvrti a myslím, že v sídlištích bydlí mnohem víc lidí než v celých Mlazicích a na Pšovce..

z hádek na Mělníčku by člověk získal dojem, že Mikeš měl dostat tak 10 procent maximálně(právě jenom od lidí za hrází)  ;) ... třetina hlasů od těch, kdo šli volit je hodně. překvapení.

2.3.1 Volební okrsky


Je pravda, že na sídlišti bydlí více lidí, ale na druhou stranu je ve volebních okrscích 16, 18 a 19 (Pšovka, Mlazice a Vehlovice) nejvyšší účast voličů ve volbách a také má zde starosta nejvyšší procentuální počet hlasů a to 44,5%, 47,5% a 51%. V ostatních volebních okrscích má opravdu cca 25-30%. "Čestná" vyjímka je okrsek č.6 s cca 41% hlasů pro starostu (jedna část sídliště Sportovní a domy na Polabí za domem dětí a mládeže).

Rozsah volebních okrsků

http://www.melnik.cz/vismo/galerie3.asp?id_org=9281&id_fotopary=1822&n=volebni-okrsky&query=volebn%C3%AD+okrsky&p1=51

Výsledky komunálních voleb na mělníku dle okrsků

http://volby.cz/pls/kv2014/kv113?xjazyk=CZ&xid=1&xdz=2&xnumnuts=2106&xobec=534676&xstat=0

2.2 Jména jsou již známa.


Tady to je dole... http://zpravy.aktualne.cz/komunalni-volby/#534676

Jinak to není žádná domněnka. Obyvatel Pšovky, který nechodí na Mělníček, ani ho nezajímá politika měl jasno.

2.1 Komunální volby 2014 - Hotovo !!!


http://www.volby.cz/pls/kv2014/kv1111?xjazyk=CZ&xid=1&xdz=2&xnumnuts=2106&xobec=534676&xstat=0&xvyber=0

http://www.volby.cz/pls/kv2014/kv21111?xjazyk=CZ&xid=1&xv=23&xdz=2&xnumnuts=2106&xobec=534676&xstrana=0&xodkaz=1

1 Výsledky voleb


Pánbůh s námi a zlé pryč

1.1 Mikeš to má jasné


Tedy další 4 roky se starostou ze Všetat

 

1.1.1 Ale


Starosta bydlí na Mělníku,a Všetaťáci jsou za to velice rádi.

 


https://www.traditionrolex.com/7