https://www.traditionrolex.com/7

 TAE-BO OPĚT NA MĚLNÍKU! | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nevíte kam večer vyrazit? Náš Průvodce Vám poradí!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

TAE-BO OPĚT NA MĚLNÍKU!

CO JE TAE-BO?

Tae-bo patří mezi moderní druhy anaerobního cvičení. Vychází z bojových sportů, jedná se o techniky kopů, úderů, jejich kombinací a vazeb. Tento všestranný sportovní systém je především tréninkem kardiovaskulární vytrvalosti, účinně zvyšuje svalovou sílu a vytrvalost, zlepšuje flexibilitu, výbušnost a koordinaci. Především díky lekcím Intro, které jsou neodmyslitelnou součástí konceptu lekcí, se trénuje také cit pro přirozený pohyb a funkci skeletu, tak aby nedocházelo k přetěžování pohybového systému.

Díky vysoké intenzitě a zapojení opravdu celého těla je množství spálených kalorií během lekce srovnatelné s pohybovou aktivitou typu veslování či běhu na běžkách, a proto můžeme tae-bo právem považovat za velmi účinné při redukci tělesného tuku a potřebě „zhubnout“. Ke cvičení nejsou potřeba žádné speciální pomůcky, stačí pohodlné sportovní oblečení, ručník a dostatek tekutin.

HODINA TAE-BO

je lekce vysoké intenzity, po úvodním rozehřátí a protažení se procvičují kopy, údery a jejich kombinace. Procvičí se efektivně celé tělo. Tae-bo je vhodné i pro začátečníky, netvoří se žádná choreografie, každý si může trénink přerušit a zase začít dle svých možností.

HODINA INTRO

je lekce výuková, trénují se opět kopy a údery ve vysokém počtu opakování, cílem je zlepšit přirozené držení těla a jeho pohyb bez přetěžování skeletu, díky vyšším počtům opakování technik dochází k efektivnějšímu silově-vytrvalostnímu tréninku. Vhodné i pro úplné začátečníky.

KDY A KDE?

Tae-bo si můžete přijít vyzkoušet v úterý a v pátek od 17:30 do Refresh Pointu (Náměstí Karla IV.) a ve středu od 17:45 do Rodinného centra Chloumek.

Těším se na Vás Tereza Steinová

Zajmy & hobby předchozí téma | následující téma

https://www.traditionrolex.com/7