https://www.traditionrolex.com/7

 Přispějte do významného výzkumu české společnosti. Za rozhovor odměna. | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Přispějte do významného výzkumu české společnosti. Za rozhovor odměna.

Vybrané domácnosti Mělníka budou přizvány k účasti na významném vědeckém výzkumu, který přinese dosud neznámé pohledy na život české společnosti.

Výzkum Proměny české společnosti připravili odborníci z Akademie věd ČR a Masarykovy univerzity a bude v něm osloveno 10 000 náhodně vybraných domácností z celé ČR. Dotazování realizují vyškolení tazatelé společnosti STEM/MARK a MEDIAN. Vybrané domácnosti v Mělníku by měli navštívit v termínu 7.7. – 31.10. 2015.

Za rozhovor odměna
Účast v šetření bude spojená s finanční odměnou. Domácnost si za hodinu až dvě vyplňování dotazníků v jednom roce vydělá 500 – 1100 korun (v závislosti na typu domácnosti). Do výzkumu může navíc svými odpověďmi opakovaně přispět v následujících 4 letech.

Výzkum je anonymní a pořádají ho renomované vědecké instituce. Poznatky budou sloužit českým i zahraničním vědcům a mohou být základem pro zlepšování sociální politiky. Nové šetření Proměny české společnosti přinese odpovědi na otázky jako např.: Co brání českým matkám vrátit se po rodičovské dovolené do zaměstnání a je možné jejich situaci nějak zlepšit? Jak dopadají ekonomické krize na životní úroveň domácností a koho zasáhnou nejvíce a na které skupiny obyvatel by se tak měla zaměřit sociální politika? Jak rychle se daří čerstvým absolventům najít zaměstnání a s jakými problémy se při tom potýkají? Potřebují se Češi stěhovat za prací a jak jim to usnadnit?

STEM/MARK, a.s.a MEDIAN s.r.o.

PřílohaVelikost
proměny české společnosti.png3.65 KB


Město - z radnice

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

5 re


... si pamatuji, že na gymplu jsme byli placeni za provádění (asi podobného) pseudovýzkumu, který si objednal MHMP (Magistrát hlavního města Prahy). Většinu lidí nebavilo obcházet domácnosti, tak do dotazníků naflákala, co je zrovna napadlo. Jedna spolužačka pak na nás byla naštvaná, protože to asi jediná prováděla poctivě (navíc nebyla z Mělníka, takže musela v ciím městě trávit dlouhé hodiny navíc). 

Jinak by mě zajímalo, kdo podobné hovadiny platí, asi jsme tak bohatá společnost, že si to můžeme dovolit. 

4 Hovadina


Já jen doufám, že tuhle zbytečnou hovadinu za mnoho milionů financuje EU a nikoli český stát.

3 A zjišťovat se bude


A zjišťovat se bude co? Kolik papíru odmotá rodina za rok na záchodě ????

2 ... myšleno pomátl


... myšleno pomátl ... aby nedošlo k omylu

1 ... tady se někdo úplně ...


... tady se někdo úplně po....


https://www.traditionrolex.com/7