https://www.traditionrolex.com/7

 Ubytovna pro migranty na Mělníku? | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Ubytovna pro migranty na Mělníku?

Ptáčci na mělníckých střechách a stříškách si dlouho štěbetají, že má na Mělníku vznikout ubytovna pro migranty. V současnosti probíhá rekonstrukce budovy bývalé České pojišťovny na Bezručově ulici mezi Tescem a bývalým Svazarmem. Vznikají tam nové bytové jednotky a každá bytová jednotka má své sociální zařízení. Zařízení bude asi tak pro  150 - 200 lidí. Je to pravda nebo je to Hoax ? Mám na stavbě kamaráda. Myslím si, že by to byl veliký problém nejen pro město Mělník, ale především pro jeho blízké okolí. Co vy na to spoluobčané ?

Politika předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

6 Dobrá rada nad zlato.


Místo toho, aby jste se tady hádali, dohadovali, mysleli a dával jeden druhému mínusové body, stačí udělat jednu věc. Zvednout prdel, dojít na úřad a zeptat se zastupitelů města. To je celý. Jak jednoduché.

Obrázek uživatele raist

5 Fáma


Bohužel je to tak, že tu šíříte neoveřené nesmysly a povídačky Smiling

5.2 Tak


.... na to si musíme zvykat, že lidi stále něco zajímá a mají obavy. Byly tu kauzy mělnická nemocnice, lokálka, křižovatka u soudu atd. A většinou to je tak, že tam kde se něco děje, tak tam někdo pracuje, něco si nenechá pro sebe a občas musí třeba i veřejnost někde zabojovat včas peticí apod.

Dle mého názoru je to docela dobrý motiv pro novinový článek. Fakt je, že ta nepřehlédnutelná stavba tam léta zahálí a nelze se divit, že by občan rád věděl, co z toho vůbec má být Eye-wink. To se dělalo kdysi, že se prostě jen psalo, co se kde událo a občan konzumoval pouze provedené hotové věci. Ovšem, vždy je nutné, aby čtenář rozeznal, kdy jde o dotaz, a kdy se cpe fáma, jako hotová věc. A i fámu je občas dobré vyvrátit Smiling.

5.1 Nikdo tu nic


Nikdo tu nic nešíří,byl vznešen dotaz,zda je to pravda. Neplést s si s jasným tvrzením dané věci,že to tak je nebo bude. 

Pokud už nikdo nemůže mít ani obavy aby nebyl nařčen z šíření nesmyslů,tak o čem tady diskutujeme. Jsem stále více utvrzen,že zde je nejlepší jen přitakávat místní inteligenci,a pokud možno neprezentovat žádný názor,neboť pak je jisté ,že dotyčný je označen minimálně idiotem , nebo i hůře.

Už jen kvůli takovým co tu nic nečtou,jen mínusují (ze zvyku) bych jim přál aby tohle byla pravda a uprchlíci jim otravovali manželky a dcery,aspoň týden. To by tady pak bylo nářků a nenávisti.

Samo jsem rád že se toto nenaplní a i jsem v to doufal,ale nepřijde mi fér když tohle někdo podceňuje,jako kdyby toto u nás nebylo vůbec možné. Po zkušenostech co vše je v ČR možné tohle až tak nereálné není a pak se nedivím nikomu kdo z toho má hrůzu a jakkoliv to vyjádří.

Nejsem proti pomoci skutečným obětem,pomožme jim u nich doma,či v kulturně blízké zemi,ale netahejme to sem...Nechci mít z ČR to samé, co udělala frau Makrela z Německa...

 

Berte to jako názor k diskusi,nikoliv jako provokaci

5.1.1 Poděkování a omluva


Touto cestou chci poděkovat uživateli LULU. Pochopil jste mě naprosto správně a i tak má otázka byla myšlena.  DÍKY !!! S Vaším názorem na toto téma naprosto souhlasím.

Jenom se dívím, že my kteří máme obavy a oprávněný strach jsme mínusováni. Samozřejmě oni by migranti nepřišli hned zítra nebo pozítří, ale určitě k nám někdy jednou dorazí. To až Turci budou mít bezvízový styk s EU....

 

OMLUVA !!!

Můj příspěvek měl být dán do sekce HOAX, myslím. Přesto si myslím, že patří i do politiky.

 

Přeji všem hezký den.

5.1.1.1 Na místního idiota


Na místního idiota dobrý,ne? Ano,pochopil jsem o co Vám jde,nejde tu o šíření chaosu,ale o vyvrácení možného rizika,které není ažtak nereálné.Toť vše. I Vám hezký den...

4 Titanic


Tahle stavba mi už po vybudování připomínala zámořskou loď a také v ní byl pořádný ruch. Sídlila zde pojišťovna a vzadu byla krásná restaurace, kam chodili zejména zaměstnanci pojišťovny na obědy. Od chvíle, kdy se pojišťovna vystěhovala začali stavbě zlé časy. Nevím sice, jak byla bývalá pojišťovna později využívána, ale restaurace změnila několkrát majitele a ač byla krásná, prostorná a měla i krásné posezení na balkoně směrem do parku, tak se nikomu nepodařilo zde prosperovat.

Dnes máme o nějakých 200 metrů dále hotel Olympionik s posezením do rušné Bezručovky, kde se stále něco děje a ten prospívá. ( a nejen ten) To jsou kontrasty!

Zmíněná stavba má momentálního vlastníka v Praze na Žižkově, jak si může každý dohledat. Co z toho jednou bude ( zatím stavba pěkně tiše uniká zájmu veřejnosti), to nevím, ale jestli-že dnes obviňujeme supermarkety, že mohou za to, že se dnes prý za nákupy do centra města nikdo nežene, pokud tam nemá vyloženě cestu, tak toto je ukázka, že i v blízkosti supermarketu, sídliště, rušného automobilového prostoru, parku a autobusového nádraží může stát něco pěkného, co se prostě nějak nechytá. Přitom hromada prosperujících míst v této republice vyrostla právě ,, na křižovatkách rušných míst".

3 Také se obávam...


Vážení,

děkuji moc za vaše názory. V budoucnu uvidíme, teda doufám, že neuvidíme, kde bude pravda. Nechci touto cestou šířit poplašné zprávy, ale dnes nikdo opravdu neví. Možná, že to bude nakonec bydlení pro sociálně nepřizpůsobivé občany...

Byla by to veliká tragédie pro nás Mělničany mít ve městě takovéto zařízení !!!

P.S.: Zatím je jediná útěcha, že tady nikdo z migrantů zatím zůstávat nechce, ale to se změní v okamžiku, kdy budou mít stejné a to hlavně finanční podmínky jako např. v Německu, Švédsku, atd..

Přeji všem krásný den.

2 obávám se......


Také jsem slyšela, hodně podobný scénář. Město dostalo na tuto akci prý velke dotace. Obávám se, že v tomto Kocourkove je mozne vse. Jestli je to skutečnost, bude o strach jít kudykoli po Mělníku po tmě, pochybuji, že bude někdo schopny 200lidi uhlídat.

2.1 Jasne,  mesto dostane


Jasne,  mesto dostane dotace (od koho?)  na nejake soukrome aktivity... Smarja lidi, trochu premyslejte a uvazujte. Kez byste byli tak obezretni a chytri pri reseni svych osobnich situaci... 

P. S.  Fakt si dnes nekdo mysli, ze v Melniku by nejaky uprchlik chtel zustat nebo dokonce zit? I z podobne velkych nemeckych mest prchlíci odcházejí, chteji do bohatých zapadnich center. Ne do Melnika. 

2.1.1 nejsou daleko


uprchlíky máme v sousedství, v Brandýse nad Labem. 

V bývalém prům.areálu je ubytovna do které německý vlastník navezl migranty z Německa.

Řešila to policie, všichni mají papíry v pořádku a jsou to hosté německého vlastníka areálu.

Ten na to bere v Německu příspěvek.

2.1.1.1 Vida že to jde zařídit...


Vida že to jde zařídit... A pak že se to nás netýká,že to není možné...

Všichni ti chytrolíni a mínusáři v jednom,nepřejte si ,aby něco podobného vzniklo i tady na Mělníku,jak je vidět,jde to,jde to legálně a nikdo s tím nic neudělá. Stále si myslíte že se to nemůže stát i zde???

Nevím jak Vy ostatní,ale já z IS mám hrůzu a rozhodně to nepodceňuji.A nechci se ani dožít toho,aby mne,nebo rodinu otravovala tlupa nevychované havěti s vymytým mozkem a jakoukoliv nechutí řídit se zákony zdejšími...

2.1.1.1.1 Souhlas


Vážený LULU,

naprosto opět s Vámi souhlasím. Jsem zvědav kolik za toto schytáme mínusů.

 

2.1.1.1.1.1 Nejde tu ani tak o


Nejde tu ani tak o mínusy,chvíli to bolí,pak si zvyknete. Mrzí mne jen to,jak některé názory jsou kolikrát velmi umně a skoro profesionálně překrouceny,různě vytrženy z kontextu a tím pádem je z Vás nejméně idiot,který plácá jen nesmysly. Pak už se jen vezete,ale chce to nevzdat se a vytrvat.Někdy je to "vopruz" s některými komunikovat,ale beru to tak,že každý jsme individualita sama o sobě,nikdo není bez chyby a život jde dál...

Buďte zdráv L.

1 Podle mne blbost,doufám že


Podle mne blbost,doufám že se nepletu....

Nacpat tolik lidí prakticky do centra města,tak do Tesca pro pečivo jedině s pistolí. Ženský a děti raději nevylejzat vůbec,páč to bude samý gynekolog amatér co nás přišel obohatit svojí kulturou. Vidíme obden co ty dobytkové dělají v Německu,škoda že není legální to hned střílet (ty násilníky a úchyly)....


https://www.traditionrolex.com/7