Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Dopravní situace v ulici Ovocná

Otevřený dopis vedení kraje, vedení a zastupitelům města Mělník.

Vážená paní hejtmanko Středočeského kraje paní Jaroslavo Pokorná Jermanová,

Vážený pane starosto Mělníka pane Ctirade Mikeši ,

Vážení zastupitelé města Mělníka,

Na základě jednání  zastupitelstva a neadekvátních odpovědí na místě ze dne 22.5. jsme se rozhodli jako dotčení obyvatelé žijící v diskutované lokalitě ulice Ovocná, sepsat formou otevřeného dopisu, žádost o

Trvalé vyřešení dopravní situace v ulici Ovocná.
Tato problematika je otevírána v posledních letech již několikrát a stále není vyřešena uspokojivě pro místní obyvatele.

Stávající stav:

  • V současné době je to  jediná obslužná komunikace pro domy v této lokalitě, jejíž dopravní kapacity jsou již nyní hraniční. Silnice nemá chodníky a je využívána i chodci (dospělí i děti) jako komunikace. Vede zde i značená turistická stezka. Pro složky záchranného systému do této lokality je to jediná přístupová cesta.

 

Situace, kterou nechceme připustit:

  • Zvýšení dopravní zátěže ve spojitosti s uvažovanou stavbou rodinných domků
  • Zvýšení dopravní zátěže později ve spojitosti s jejich obydlením
  • Zjednosměrnění ulice a následně tak zvýšení průjezdů na nechráněném železničním přejezdu „Kamenné závory“ a následný špatně řešený výjezd na komunikaci Českolipskou
  • Zhoršení přístupnosti záchranných složek

Navrhované řešení:

  • 1/ Stavební činnost pro stavbu rodinných domků bude vedena ze silnice 1/9
  • 2/ Následná obslužnost pro tuto novou obytnou zónu bude také vedena z 1/9
  • 3/ Do ulice Ovocná umístění dopravní značky „Průjezd zakázán“
  • 4/ Umístění zpomalovacích prahů na obou koncích ulice Ovocná
  • 5/ Zachování obousměrného provozu, z důvodu již vybudovaných vjezdů do soukromých objektů.

Podpisy celkem 63 osob (cca 96% obyvatel ulice)  cca 100% vyjádřilo souhlas se zásadními body

Bod 1 - ANO 63 osob, Bod 2- ANO 63 osob, bod 3 - ANO 63 osob, bod 4 - NE 44 osob, bod 5  - Ne 1 osoba

Kontaktní osoby:

Martin Piechowicz, Ovocná 3711, tel.: 602200143
Barbora Horešovská, Ovocná 1553/5, tel.: 603485193, mail: [email protected]

 



Město

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

5 Rozvíjet občanskou společnost na Mělníku je složité


Sešlo se pár lidí se společným zájmem, aby upozornili na problém ve městě - připomínám, že tato diskuse se váže k dopravní situaci v ulici Ovocná. Upozornili na něj velmi kultivovaným způsobem. Někteří místní diskutující se však rozhodli tuto aktivitu zcela torpédovat. Krom toho, že se tito lidé nikdy žádnou takovou občanskou aktivitu nezmohou, rozhodli se, že svými bulvárními diskusemi o opilém starostovi, o vychvalování kované stalinistky doby normalizace, tím, že urazí celé zastupitelstvo (až na výjimku) a vedení města, vymazat tuto aktivitu. Nebylo by lepší založit si svoji vlastní diskusi? Způsobem, jakým někteří pojali tuto diskusi, ničí podstatu tohoto webu, je to veliká škoda.

5.1 Dobrý den , mohu s Vámi


Dobrý den ,

mohu s Vámi souhlasit pouze v tom , že do této diskuse se "starostovy kejkle" dostaly jaksi úplně mimo , neb zde se řeší úplně jiný problém . Až potud fajn , ale jak jste to podal , "bulvární diskuse o opilém starostovi" , to snad ne ? Vám je snad jedno co se stalo ? Chcete to těmito slovy zlehčovat , nebo snad omlouvat ?

Nebýt toho že se to vůbec stalo , tak se tu nic takového neřeší , to je věc jedna . Ale co je horší , je vývoj událostí na radnici všeobecně . Když už se najde slušný a poctivý zastupitel , tak se hned musí zpražit alespoň za stranickou příslušnost (KSČM) . Je to jen ukázka toho , že z jiných stran tam bohužel takový není , což je ale jejich ostuda . A kté kované stalinistce , po ní tu zůstalo pár filmů ve kterých hrála a lidé na to koukají dodnes . Nechápu však ,proč je srovnávána s Hitlerem , to by jsmem mohli takto označit všechny co hráli v televizi a byli ve straně ( a byla jich většina). Jsou to snad také vrazi jako on . 

A zastupitelstvo nikdo neurazil , naopak , zastupitelstvo včetně starosty urazilo voliče , tím jak rozhodlo o starostovi po jeho průseru s alkoholem , jak se staví k problémům běžných lidí ...

Konkrétně , je tu diskuse ohledně nedostatku školek , kdo to neokusil , neví nic co to je shánět  a prosit o místo pro dítě , aby sám mohl jít do práce . ( za těch hrozných komunistů nemyslitelné)

Co se tady kuje za pikle ohledně Ameriky , nejdřív referendum , najednou to nejde a už se jedná s investorem ?

Proč tu lidé řeší situaci v ulici Ovocná ? Proč nestačí zajít na Měú , nahlásit a je vyřízeno ?

5.1.1 Lidi jste vážně najivní


To si myslíte, že z těch lidi co sedi na radnici rozhoduje pro někoho jen tak neco udělá. To jste neslyšeli "přišel vyblil se tu a my si to děláme po svém". Také jsem slyšel od jednoho radního když jsem přišek s prosbou odpověď " co mi můžete nabídnout vy". Naši mocní si kolem sebe vytvořili široký řetězec vzájemných vazeb a dokladem že funguje je ono hlasování a předchozí komentáře. Neco za něco, já tobě ty mě.  V komunání politice strašná realita našeho města.

4 Tak , hlasování je za


Tak , hlasování je za námi a výsledek již známe . Nezbývá než to respektovat , neb tak rozhodli zastupitelé . Ani nejsem výsledkem překvapen , dal se čekat .

Hlavně si to vše pamatujte , a až nadejde čas a ti samí budou škemrat o Vaše hlasy aby mohli dál dělat taková rozhodnutí , TAK JE TAM UŽ NEVOLTE !!!

 

Víc snad není potřeba dodávat ,..

4.1 Starosta borec


Tak vidíte, to Vám to Starosta nandal , máte se vy i zoufalá opozice co od něj učit. Politicky zvládnuté na jedničku. Když jsem viděl super ukočírované hlasování, někteří si mohli dovolit i zachovat si Tvář a zas mu jsou zavázáni, byl jsem něj hrdý. Ať udělá co chce , umí to zváldnout, vynikající volba pro město Mělník i příští volby jsou jeho, když bude chtít! a nic s tím nenaděláte, je to BOREC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Stejně není koho jiného volit, starosta jediný na ZM ukázal charakter. Jsem na něj pyšný.

4.1.3 Starosta pašák :-))


Ti co viděli záznam z jednání zastupitelstva rozhodně neviděli starostu borce, ale spiše ztrápeného staříka. Realita je taková, že kluci z MP musejí poslouchat "co buzerujete kvůli parkování když vám jezdí po městě namol spitý starosta". Jo to je tak když je na starostu jiný metr.

4.1.2 Realisto , Vám nemá cenu


Realisto , Vám nemá cenu oponovat , evidentně jste v jiné galaxii . Ten Váš blemc o starostově charakteru mluví za vše ....

Nejste příbuzný Jany Uriel Kratochvílové  ? (umělkyně - zpěvačka) , to by mnohé vysvětlovalo ...

 

... komu není shůry dáno , v apatyce nekoupí ...

Všem ostatním hezký večer L.

4.1.1 Červotoč


Tak už jsem vás prokoukl. Tušil jsem to od prvního komentáře, ale teď jsem si jistý, už jsem vás odhalil - vy jste červotoč. Potutelně si vrtáte v podpalubí, abychom prožranou podlahou spadli na vaši úroveň a ještě se přitom chcete bavit prvoplánově vyprovokovanou nenávistí. Jste průhledný až moc, přehnal jste to, přibrzděte, na tohle vám skočí jen minimum lidí, do kterých se rádoby strefujete.

Nemáte na to.

4.1.1.2 Starosta


Kdyby byl odvolán, tak stejně jak jsem psal není koho volit, kdo by to na ten rok vzal??????? Zvítězil zdravý rozum, plno lidí mu na facebooku dalo podporu, to jako nevidíte, spíše nechce????Mějte se a nadávejte si tu jak chcete. JÁ JEDU ZA SLUNCEM.

 

4.1.1.1 Starosta


Nezlobte se na mě,ale mám prostě radost, že starosta zůstal. Je to dobrá volba. Pro město udělal dost. Kdo jiný by to takhle zvádnul, přitom bylo vidět, že to myslí opravdu Vážně. Ještě více se teď bude snažit a bude to ku prospěchu města. Neustále na něj někteří hází špínu a jinej by utekl,ale on se toho nelekl, jako se nelekl při povodních. Jenže to vy nechcete uznat. 

3 Absolutní výsměch mělnickým občanům


Výsledek hlasování o odvolání starosty Mělníka byl výsměchem všem občanům Mělníka. Všichni, kdo byli proti nebo se zdrželi hlasování jsou pouhými loutkami tohoto bezpáteřního bývalého kariérního bolševika! Každý, kdo se zastal tohoto převlíkače politických kabátů, je hoden opovržení! Morální kredit některých našich zastupitelú je nulový! Stydím se za našeho pana starostu!

Martin Aubrecht 

3.2 Jak hlasovali


Jak hlasovali zastupitelé?

 

Pro toleranci starosty páchání dopravních nehod služením vozidlem  pod vlivem alkoholu a ujetí od místa nehody.

S následný obviněním ze spáchání trestného činu.

 

Petr Limprecht (Mé město)
Ilona Němcová (TOP09)
Zbyněk Šnajdr (ANO 2011)
Petr Kowanda (ČSSD)
Petr Patera (ČSSD)
Rudolf Fidler (KSČM)
Robert Šlégl (KSČM)

Rozhodla morálka levice.

Proti

Alena Herinková (TOP 09)
Jiří Kašparec (Mé město)
Jiřina Liptáková
Stanislav Kotek (Mé město)

Zdrželo se

Stanislav Barda (Mé město)
Vilém Kraus (Mé město)
Martin Legner (Mé město)
Milan Schweigstill (TOP 09)
Petr Volf (Mělničané)

Nehlasovali

Ondřej Tichota (TOP 09)
Marie Housková (TOP 09)
Ctirad Mikeš (Mé město)

Nepřítomni

Rudolf Kraj (ODS)
Kryštof Marounek (Mé město)

 

 

3.2.3 Mlčící zastupitelé


Mrzí mě,že někteří zastupitelé většinou mlčí. Vůbec se nevyjadřují, případ pana starosty si žádal vyjádření ať je už jakékoliv od každého zastupitele. Takový Kašparec nebo Kraus vůbec nemluví a nejsou jediní, to nemají názor. K samé volbě, i ti co se zrdželi podpořili starostu, aby nebyl odvolán. 

3.2.2 Omluva


Po zveřejnění záznamu z VZZ se omlouvám. 

Petr Limprecht (Mé město)
 Ilona Němcová (TOP09)
 Zbyněk Šnajdr (ANO 2011)
 Petr Kowanda (ČSSD)
 Petr Patera (ČSSD)
 Rudolf Fidler (KSČM)
 Robert Šlégl (KSČM)

Především pan Rudolf Fidler je muž s pevnými zásadami, važme si ho.

Paní Alena Herinková, no to se musí vidět.

Místostarostové nám také ukazali své postoje.

Starosta Mikeš? starý, zlomený unavený muž. Přijmout takové ponížení na to musí mít člověk žaludek.

 

 

 

 

 

 

3.2.2.2 tak co teď


parádní PR, nelze než zatleskat Mikešově diplomatickému umu. Jen tak vědět co za to ti panáci dostanou od kocoura......

No a jak dál?

1) máme tu starostu co čeká na kriminál (možná si vykšeftuje jen podmínku)

2) máme tu starostu co po takovém faux pas, přemýšlí že bude chodit do škol to ventilovat

3) máme tu zastupitele co je jim bližší korýtko než morálka

4) máme tu zastupitelku co nepochopila presumpci neviny (vina je jasná, prokázaná a přiznaná!!!)

Tak a teď si musíme přiznat v jakým marasmu to stojíme. Máme se těšit na další divadelní vystoupení pana Bumbálka, nebo nahlas říct: ty ožralo opovaž se jít před děti a do škol, tvoje agitace není vítaná. Opovaž se při svatebních obředech jako oddávající, si vzít do huby slovo slušnost a morálka. Chraň tě ruka Páně někde veřejně zastupovat město a tedy i nás slušné občany. Nás bude zastupovat jen slušný a morálně nepokleslý člověk. 

No uvidíme......

3.2.2.2.1 Ac nerad do diskuze vstupuji


a to s vedomim toho, jak budu mistnimi kriklouny pocastovan.
1/ presumpce neviny je myslim pomerne presne definovana, az do pravomocneho rozsudku.
2/ pribeh pana Fidlera je poucny, nicmene na zastupitele, radni, mistostarosty i starostu neaplikovatelny, nejedou totiz podle sluzebniho zakona nebo podle zakona o mp, takze starosta muze byt de iure stihan i odsouzen, ale starostou muze byt nadale, policista nikoliv.
Otazkou zustava jak by hlasovani dopadlo, kdyby byla otazka polozena obracene, takhle se mohla hromada zastupitelu vyjadrit nevyjadrit.
Nakonec se musim zeptat jak tato vetev diskuze souvisi s dopravni situaci v ulici Ovocna, obecne mi vadi parazitovani na nesouvisejicich tematech.

3.2.2.2.1.1 Totální igorace


Ten kdo piše tyto slova je totální ignorant opilý svou mocí. To že zakonodárce v dobré víře ponechal rozhodování na morálce a svědomí volených zástupců neznamená že budeme mít na radnici odsouzeného. To si snad může myslet jen blázen. Věřím, že občané svými veřejnými postoji si vymohou odstoupení p. Mikeše i ze zastupitelstva.

Obrázek uživatele Alexander Klimeš

3.2.2.1 Velebit komunistu jako muže


Velebit komunistu jako muže pevných zásad jest poněkud chucpe. Kim Ir Sen měl, na rozdíl od jeho dětí, taky pevné zásady. I Mao. I Stalin. I JUDr. Urválek, jak jsme mohli vidět včera na ČT.

3.2.2.1.2.3 Pane Klimeši, chápu Vás


Já Vás pane Klimeši chápu, že nechcete ,aby starosta skončil a že se ho zastáváte. Velice to chápu,  jste za to z našich daní placený (paušálek na pár desítek  tis měs.) a tedy jste placený, aby jste jej hájil. Jsem rád, že plníte svou povinnost. Penízky jsou penízky. Ale v případě hlasování odvolání starosty do toho netahejte  vysokou politiku. Bylo a je to o charakterech a slušných lidech. Na místní úrovni, kde se všichni znají je to podružné. To by Vám muselo vadit, že i nevyšší úředník na Radnici je býv. kadrová rezerva KSČ a nevadí Vám to,ani to nevadí  vedení radnice i se Schweigstillem a Mikešem . Kouká se na to kdo jak dělá. Všechno je jen čiré pokritectví a hajení si korýtka.

Obrázek uživatele Alexander Klimeš

3.2.2.1.2.3.1 Mícháte jablka s


Mícháte jablka s hruškami. Můj soukromý názor je, že MVDr. Ctirad Mikeš měl celou situaci uchopit poněkud jinak.

A protože pracuji pro město Mělník, tak zastupuji poškozeného, tedy město Mělník, nikoli jmenovanou fyzickou osobu. Takže omyl na Vaší straně, ale ono je to vždycky trochu složitější.

A jinak platí, že mne můžete označit za antikomunistu. To je asi vše.

 

3.2.2.1.2.2 Jsem toho nazoru ,ze ty


Jsem toho nazoru ,ze ty komunisty dehonestujete zbytecne. Jde tu hlavne o prikladne chovani cloveka (p.Fidler) ktery narozdil od jinych opravdu zastupuje obcany a neboji se to slusne prezentovat. Smula pro nej je ta, ze je v KSCM,to hned je ohen na strese. Nevim proc Vam zrovna komunisti tak lezou krkem , myslim ze se nepletu kdyz napisu, ze jste za nich v pohode vystudoval veskere skoly a ve srovnani s dnesni realitou to Vase rodice moc nestalo.Tim je zrejme , ze na Vas se rezim nepodepsal a jen tu zbytecne remcate.
Napachali mnoho zla , udelali spoustu chyb , ale taky vzniklo dost dobreho...

3.2.2.1.2.1 Pevné zasady pana Klimeše


Jeden slušný a poctivý člověk zastupite p. Fidler vyjádřil svůj názor na bezprecedentní chování starosty a vy do toho pletete stranickou příslušnost a ideologii. Co říkáte na adresu členů TOP, paní Herinková a pan Tichota ti nám toho zásadového řekli  že. Paní Housková byla úplně mimo škoda komentovat.  TOP ideově čistá a zásadová strana jen její členové nectí její hodnoty. Napíši dotaz čestnému předsedovy Karlu Scwarzenbergrovi co říká na postoje p. Schweigstilla, Tichoty, pí. Herinkové a Houskové Smiling. Povězte nám něco k postojům těchto lidí.

 

3.2.2.1.2.1.1 Skoda jen,


ze z vyse jmenovanych je v top09 pouze pan Schwarzenberg...

3.2.2.1.1 Sláva panu Fidlerovi


Pan Fidler na zastupitelstvu vysvětlil jaké zasady ctí a jaké lidské hodnoty jsou pro nej prioritou. Děkuji mu za jeho jasné stanovisko za kterým stojí 90% našich občanů. Doporučuji každému si jej vyslechnout. Ještě pan Šnajdr za ANO se vyjadříl  k nezbytnosti rezignace  starosty. Za TOP ( strana ideově vycházejíci z hodnot Masaryka) nám tam zakuňkala paní Herinková něco o postojích jejích známích a td. a pan Tichota se necítil na to nám vlasně něco říci. Přál bych si více zastupitelů s odvahou a zasadovostí jako má pan Fidler pro mne lidsky převyšuje "noblesního" panáka Mikeše.

A hlasování?  Tragedie, když starosta s podporou 4 zastupitelů dále  povede naše město.

3.2.2.1.1.2 Není komunista jako komunista


Poprvé v životě jsem navštívil Zastupitelstvo Města. Minule mě pan strarosta naštval, jak urazil pana Pecinu. Myslím, že mi tam ani nebylo dobře. Pan Fidler mluvil velice dobře a slušně, vysvětlil své hlasování a důvody, které ho k tomu vedou. Bylo to velmi lidské a byly vidět  emoce. Z občanů  mluvil bývalý člen KSČ před listopadem 1989 a za starostu se postavil. V tu chvíli se mi chtělo vážení zvracet. Nechci ho jmenovat, ale až ho potkám, tak mu to vpálím. Jsem sice starší člověk, ale paměť  na tyhle týpky mám velice dobrou. Takže jak píši, není komunista jako komunista. Pan Fidler se mi velmi líbil, ani se nedivím, že ho moc nemusí. Záznam jsem dokoukal pak doma, právě pan Fidler svou pečlivostí dosáhl toho, že pan míst. Wolf musí vrátit odměnu ve výši 240000,- kč., jelikož  ZM porušilo zákon , taková malá domů. Pane Fidler  máte můj obdiv a tímto Vám děkuji za všechni slušné občany.

3.2.2.1.1.2.1 Naprosty souhlas, i mezi


Naprosty souhlas, i mezi komunisty ac je to asi nepochopitelne ( pro nekoho) jsou slusni lide. Radsi podporim cestneho komunistu nez kohokoliv z jine strany a podrazaka. Charakter prokazala nejznamejsi komunistka v zemi , dnes jiz zesnula Jirina Svorcova , zustala verna az do konce zivota svemu presvedceni a strane zaroven. Neprevlekla kabat jako mnozi a dal se hrde hlasila ke komunistum. Takovych poctivcu v politice najdeme hodne malo a proto to taky podle toho vypada ...

A referendum k Americe je pro jistotu zruseno , pry by to neslo sloucit s volbami. Takze cesta je definitivne volna ...

3.2.2.1.1.2.1.1 Švorcová


Ježiš Švorcovou nechte spát proboha... ano, zarytá byla, vydržela až do konce, souhlasím, ale to snad neznamená, že se rozhodla správně.

Už vidím, jak by chtěla převlékat kabát zrovna tahle profláklá osoba. Vy nevíte co například provedla hercům v Národním divadle? Hodně viditelná a do poslední chvíle horlivá mluvčí režimu, který si svou nepravdu prosazoval násilím. Velmi zjednodušeno...

Dávat ji za vzor pevného charakteru je opravdu "chucpe"...

3.2.2.1.1.2.1.1.2 Nejde o to jak se rozhodla,


Nejde o to jak se rozhodla, ale ze byla az do konce zivota maximalne loajalni a verna tomu cemu verila,at to bylo dobre ci nikoliv. A hlavne v dobe, kdy ostatni v souladu s modou zahazovali stranicke knizky , najednou tam vsichni byli jen jako,a nikdo nic neprovedl.
Mnozi ji clenstvi dali pekne sezrat a presto neuhnula,neprodala se za klid ktery by jiste mela a dal zustala verna svemu presvedceni. Najdete mi dnes nejakeho politika s jejimi kvalitami o kterych jsem psal. Je jich sakra malo, je to samy prospechar a prevlikac kabatu. Poctivce v politice pohledat a pokud by byl jeste charakterni tak je to vyhra ve Sportce. Nase soucasna radnice jen kuje pikle. To s referendem k Americe je jen dalsi dukaz...

3.2.2.1.1.2.1.1.2.1 Podle vašeho


Podle vašeho myšlení a hodnocení by nejcharakternější Hitler.

3.2.2.1.1.2.1.1.2.1.1 Srovnavat herce s jednim z


Srovnavat herce s jednim z nejmasovejsich vrahu v historii lidstva zas vypovida o Vasem mysleni...

Obrázek uživatele milk

3.2.2.1.1.2.1.1.2.1.1.1 Sami by ani kuřeti


Sami by ani kuřeti neublížili,ale propagovali zločineckou ideologii a tím měli na svědomí úplně stejné množství zmařených lidských životů.

3.2.2.1.1.2.1.1.1 Charakrerní ničitelé


Charakrerní ničitelé lidských životů a bezcharakterní havloidi,lump a nebo hrdina všichni jedna rodina.

3.2.2.1.1.2.1.1.1.1 Stejný vzorek naší


Stejný vzorek naší společnosti potkáš na silnici,v hospodě,v politice a na Mělníčku

3.2.2.1.1.1 Sláva panu Fidlerovi??


Za co???? Že podrazil kamaráda?? To vypovídá něco o jeho charakteru. Kamarádi, tedy alespoň ti opravdoví, se nepodráží. 

3.2.2.1.1.1.2 Pane, to že se brodíme


Pane, to že se brodíme stále ve výkalech je zásluhou lidí vašich kvalit a těch co v zastupitelstvu nepodrazili kamaráda. Občanskou společnost budujeme na   hodnotách morálky a především důsledné dodržování zákonů.  Pan Fidler vám všem ukázal jak se chová čestný a morálně pevný člověk. Nejsem členem jeho strany a ani jsem ji nevolil.  Očekával jsem postoj morálně pevných lidi od TOP.  Souhlasím příští volby má můj hlas p. Fidler a je mi jedno  za jakou stranu kandiduje vždyť je to vlastně úplně jedno. Mnoho lidí procilo, naše naděje je starosta bezúhonný, morálně pevný a důvěryhodný.

3.2.2.1.1.1.2.1 Pane, já mám svědomí, ruce i boty čisté


Netolerance jiných názorů Vás přímo předurčuje k volbě kumunistů!!!!!!!!

3.2.2.1.1.1.2.1.1 Není možno tolerovat porušení zakona


Pane   tolerance s gaunery nás přivádí k mravnímu marasmu. Proto slušný člověk nemůže tolerovat vaše postoje. Nežijeme ve smečce, ale budujeme občanskou společnost.  Souhlasím s vámi v tom, že   slušní lidé nebudou volit gaunery. I demagog jako vy si jistě všiml co zbylo s mělnické ODS… jeden zastupitel Ruda Kraj který se  nikdy neušpinil.  Lidi se už nenechají oblbnout trapnými klauny s motýlky a jejich maskoty. Lidi si váží charakterově pevných a zásadových lidí. 

3.2.2.1.1.1.2.1.1.1 já se považuji za slušného člověka


Vy můžete mít názor opačný. Vy tu pořád píšete něco o gaunerech. Podle Vás je každý, kdo udělá chybu gauner?? Nazýváte mě demagogem jen proto, že tu prezentuji jiný názor než Vy a to je přece nepřípustné!!!!  Vy budete skvělý volič KSČM a myslím, že ne jen na komunální úrovni. 

3.2.2.1.1.1.2.1.1.1.1 Nechme toho ta debata nemá smysl


Pane, s vámi si ja ke stolu nesednu. Já vyznávám morální hodnoty občanské společnosti a vaše chovánía názory  určjí jen vaše instynkty. My si nemůžem rozumět. Smiling)

3.2.2.1.1.1.2.1.1.1.1.1 morální hodnoty


Já Vás nikdy ke stolu nezval. Souhlasím s ukončením debaty.

3.2.2.1.1.1.1 Morálka


Pane Krpec,

Takže když  policista chytne kolegu u krádeže, nebo u  dopravní nehody  a tam je jeho vylitej kamarád, tak ten bude vysmátej a v pohodě ???.Jen proto, že  jeho kolega a kamarád a jak vy píšete, kamarádi se nepodrážejí ????To myslíte vážně.A co Vám říká zodpovědnost a čest. Už jsem to pochopil proč nemohli z koalice hlasovat pro odvolání , protože jsou kámoši a to se přeci nesluší. Vážený pane Krpec proto jsme tam kde jsme, korupce tu kvete a nic se nemění a připomíná to zatuchlý rybníček.  Myslel jsem si, že není koho volit,ale díky Vám jsem si řekl, že půjdu za rok k volbám a jelikož komunální volby jsou o lidech a osobnostech, tak dám hlas panu Fidlerovi, který má  naopak velký charakter. A klidně si myslete co chcete a myslím, že nebudu jediný. 

Přeji hezký den pane Krpec 

3.2.2.1.1.1.1.1 Morálka


Klidně si volte koho chcete, je to Vaše právo demokratické volby. Kamarádství nemá nic společného s korupcí. V téhle oblasti kamarádi nejsou a ukázal to třeba zcela jasně film Kmotr!!! V politice opravdových kamarádů taky moc nebude, to vše jsou kamarádi z vypočítavosti. Tak mi prosím nepodsouvejte takové věci, že díky mně je tahle společnost tam kde je. Pokud by se všichni chovali tak jako já, věřím, že by tu bylo mnohem lépe a veseleji. Já jsem mluvil o kamarádství s velkým K. A tihle kamrádi se podle mne fakt nepodrážejí. Minimálně jednu chybu bych Kamarádovi odpustil(pokud by tam nebylo ublížení jakémukoli člověku). 

3.2.1 mate to obracene.. tech


mate to obracene.. tech prvnich 7 hlasovalo pro odvolani starosty..

spis me desi ten pocet co nehlasovalo vubec nebo se zdrzelo. Nemaji ani koule na to rict "Chci odvolat starostu co spachal trestny cin" nebo "Nechci odvolat starostu co spachal trestny cin".

Jako zastupitele by meli byt schopni hlasovat i o slozitych a neprijemnych tematech s jasnym nazorem a ne rict "sorry, o tomhle ja rozhodovat nebudu". Nektere znam osobne mnoho let a je mi z toho smutno.

nebo spis na bliti..

3.2.1.1 Technická o obráceně.


~~Proti odvolání starosty hlasovalo sedm zastupitelů, čtyři byli pro, pět se zdrželo. Tři pak nehlasovali.
Zdroj: http://melnicky.denik.cz/zpravy_region/ctirad-mikes-grilovani-ustal-starostou-melnika-zustava-20170626.html
 

3.2.1.1.1 ano, tam to maji taky blbe v


ano, tam to maji taky blbe v clanku. V prehledu nize uz je to spravne.. Staci se podivat na zaznam z jednani

3.2.1.1.1.1    


 

 

3.1 Tragedie naší společnosti


Naši zastupitelé nám nazorně předvedli jak se dělá "politika". Ukazali nám, že je možné úplně všechno a pro své současné a budoucí zájmý obětovali svůj morální kredit.

2 zpomalovaci pruhy si dejte


zpomalovaci pruhy si dejte pred skolu vy chytraci a jednosmerku by taky vymyslel jen blbec,nejspis pod vlivem u sklenicky s panem starostou Smiling

2.1 Dobrý Starosta


Starostu by jste neměli urážet. Byl to on kdo nenechal město na holičkách o povodních. Hasiči a ostatní záchranáři město nezachránili, bez ně by byli v prdeli. Všichni jste zapomněli? Bóže tak byl na jednou na degustaci a mírně se opil jak sám přiznal, nic více a tudíž nemohl být silně opilí a  vy z toho děláte bůh ví jakou tragédii. Pan starosta si to může dovolit, protože nebýt jeho, tak město je 100 let za opicemi. Kdyby tu žili normální lidi, tak se na tu škodu i složej  a zaplatí to za svého starostu,ale tady jsou jen troubové a závistivci.  A ono když  jste vyčerpaný a berete např. léky a dáte si dvě skleničky, tak to bude vypadat, že jste moc opilí. Doufám, že až se ukáže, že v krvi měl jen malé množství alkoholu, že se mu všichni omluvíte. Měli by jste se potom silně stydět. Už jsem nemohl číst ty nechutné poznámky a lži na starostu. Je to velký demokrat, díky němu budeme mít na Mělníku poprvé lidové hlasování - referendum a budeme rozhodovat my občané, zda se to obludné komunistické monstrum zbourá.  Vyprovokovali mě to si zde založit účet a napsat co si myslím já a většina Mělničáků a né jen hrstka chytráků zde na Mělníčku.

2.1.7 starosta pro smích


tak na běžkách v sobotu bylo k vidění několik masek napodobující starostu Mikeše a to že si z něho dělají prdel místní i přespolní mě jako mělničáka opravdu sere. Jestli si tady "nějaký realista" chce vybrečet srdíčko, že chudák starosta si to nezaslouží, tak budiž, ale je to mimo mísu. Až vám podobný hovado v opilosti přejede dítě tak určitě nebudete řešit co je zač a jaký má zásluhy, prostě ho budete hned šacovat za vožralý hovado. Takový hovada na radnici NEPATŘÍ!!!!!

2.1.7.2 starosta zůstane


Vážení,

Můžete prskat jak chcete, neumíte pochopit, že starosta Mikeš  je nenahraditelný! Zastupitelé za Mé Město starostu podrží a zřejmě i zbytek koalice, jsou to slušní lidé. Naštěstí budou rozhodovat demokraticky  zastupitelé a né uřvaný lid, to jsme tu měli vážení 40 let za komančů. Starosta ještě není odsouzený a platí Presumpce neviny !!!!. Tak proč by měl vlastně odstupovat.??. A ti co si dělali srandu ze starosty na Jizerské 50, jsou naprosto ubozí a je mi z nich zle, ale přežuju to já i starosta a většina Mělničáků s nadhledem.

 

 

2.1.7.2.4 realisto ...


REDAKCE: Obsah příspěvku byl odstraněn. Prosíme o dodržování základní slušnosti.

2.1.7.2.4.1 Vážená redakce


No , pokud půjdem do důsledku , nejsem jediný kdo tu použil "ostřejší výraz" , ale budiž , mažte to ...

A k té základní slušnosti , je vidět , že ji musí dodržovat jen někdo , páč ten kdo by měl učinit základní krok k slušnému chování a jít vzorem ostatním se chová tak , jak se chová . Takže se mi nedivte , že se chovám tošku mimo zdejší bonton , ale pořád nedělám takové prasárny a ani se k nim nesnížím , jako ten pán co má být vzorem všem ...

A nebýt těch prasáren ze strany toho pána , který evidentně nemá žádný charakter , tak by se tu neřešilo jeho chování ale třeba výstava papoušků a tam , jak jistě uznáte , netřeba hrubých výrazů ...

 

realistovi : na svém trvám a co jsem napsal a smázli to , tak Vám to napíši asi takto :

Nemáte zdravou "merdu" (latinsky) , přeložte si to ...

2.1.7.2.3 Zastupitelé demokraté


Tak to jsou naši zastupitelé, kterí mají rozhodnout o tom zda je na Mělníku možné, aby starosta služebním autem v opilostí páchal dopravní nehody a ujel od nich.

• Vilém Kraus, radní,
tel.: 603 894 805,
e-mail: [email protected]
• Petr Limprecht, radní,
tel.: 315 635 185,
e-mail: [email protected]
• Ing. Martin Legner, zastupitel,
tel.: 724 180 576,
e-mail: [email protected]
• Stanislav Kotek, zastupitel,
tel.: 777 700 121,
e-mail: [email protected]
• MUDr. Jan Leicht, zastupitel,
tel.: 603 880 431,
e-mail: [email protected]
• Kryštof Marounek, zastupitel,
tel.: 606 456 261,
e-mail: [email protected]
• Jiří Kašparec, zastupitel,
tel.: 777 110 450,
e-mail: [email protected]
• Stanislav Barda, zastupitel,
tel.: 728 781 740,
e-mail: [email protected]
• Rudolf Kraj, zastupitel,
tel.: 608 967 237,
e-mail: [email protected]
• PhDr. Mgr. Petr Volf, 2. místostarosta,
tel.: 315 635 116,
e-mail: [email protected]
• Rudolf Fidler, zastupitel,
tel.: 605 153 209,
e-mail: [email protected]
• Bc. Robert Šlégl, zastupitel,
tel.: 608 282 811,
e-mail: [email protected]
• JUDr. Petr Kowanda, zastupitel,
tel.: 777 666 393,
e-mail: [email protected]
• Petr Patera, zastupitel,
tel.: 724 812 361,
e-mail: [email protected]
• Zbyněk Šnajdr, zastupitel,
tel.: 603 813 772,
e-mail: [email protected]
• Mgr. Milan Schweigstill, 1. místostarosta,
tel.: 315 635 102,
e-mail: [email protected]
• Mgr. Ondřej Tichota, DiS., radní,
tel.: 605 725 385,
e-mail: [email protected]
• Alena Herinková, zastupitel,
tel.: 605 234 332,
e-mail: [email protected]
• MUDr. Marie Housková, zastupitel,
tel.: 602 277 428,
e-mail: [email protected]
• PhDr. Ilona Němcová, radní,
tel.: 608 313 336,
 

2.1.7.2.3.3 Nehlasovat vs. zdržet se hlasování


Prosím o vysvětlení někoho, kdo se v hlasování vyzná více, než já. Zřejmě nechápu rozdíl mezi "nehlasováním" a "zdržením se hlasování". Pokud někdo znáte laické vysvětlení, napište, prosím. Rád bych se vyznal v příslušných kolonkách, které byly k jednotlivým jménům členů zastupitelstva přiřazeny v přehledu hlasování o odvolání starosty.

2.1.7.2.3.3.2 Tlačítko " zdržel se" =


Tlačítko " zdržel se" = škodím ze zálohy. Pro a proti , tam je to jasné , zkrátka jsem ukázal na danou věc jasný názor , kdežto když se zdržím , tak jsem sice z obliga , ale je to jen alibismus pro mne samotného , jelikož většinou tímto tlačítkem škodím aniž bych hlasoval proti . Jen zdánlivě jsem neublížil dané věci , ale taky jsem nepomohl .

Můj názor je ten , že toto by mělo být zrušeno . Buď jasné ano , či ne a hotovo. Pokud se zdržuji hlasování , tak většinou se tím pomáhá konkurenci při vyrovnaném hlasování . Kolikrát jeden hlas " co se zdržel " napomohl prosadit pravý opak toho , co se čekalo automaticky .

2.1.7.2.3.3.1 hlasovani


predpokladam, ze zastupitele maji pred sebou 3 tlacitka - pro/proti/zdrzuji se a nekteri proste nezmackli nic.

 

2.1.7.2.3.2 TOP09


Tak uvidíme jak kdo bude hlasovat. Myslím, že to bude hodně roztříštěné. Jedině Topka bude jednotná,asi bude pro??,jelikož má své hodnoty ,ale vzhledem k tomu že někteří zastupitelé prý tam nebudou a nebo se nezůčastní hlasování to vidím tak 50:50. Přitom opravdu není co řešit, bohužel úspěšný starosta provedl něco co neměl a je trestně stíhaný a nemůže dle pravidel chování zůstat. Teď to bude o rovných páteřích a o tom, kdo káže vodu a pije víno. 

2.1.7.2.3.2.1 Hlasování o budoucnosti pana starosty Mikeše


Při pondělním jednání ZM chce nechat pan starosta Mikeš hlasovat o své budoucnosti. Nyní již veřejnost ví, že je pan Mikeš za svou jízdu pod vlivem alkoholu trestně stíhaný. Protože se však bojí, tak nechce rozhodnout sám, ale chce se schovat za "rozhodnutí ZM". A zde je určitě na místě otázka, zda zastupitelé na tuto hru pana Mikeše přistoupí? Každopádně podle rozložení hlasů v ZM je jedna věc jasná - pokud se hlasovat bude, tak rozhodnou hlasy pana Schweigstilla a jeho kolegů. Alespoň se jasně ukáže, jestli vystupování pana Schweigstilla v opozici s důrazem na morálku a zásadovost, bylo z jeho strany myšleno vážně, či nikoliv.

 

JD

 

2.1.7.2.3.2.1.1 Hlasování o budoucnosti pana starosty Mikeše


p. Mikeš je trestně stíhaný a chce po zastupitelích, aby mu odhlasovali generální pardon. Tedy že v našem městě bude  pro funkci starosty jednou pro vždy pardonováno páchání trestných činů. Ten člověk je neskutečně arogantní a bezohledný. Slyšel  jsem že mnozí zastupitelé se chtějí 26.6. omluvit. Lidi nechoďte tam nikdo! p. Mikeš si může na svou beztrestnost vydat sám glejt. Sám čin spáchal, sám se vyviní.

2.1.7.2.3.1 Zastupitelé


Mně přijde strašně skličující, že se bojíme, že mezi 21 zastupiteli se nenajde alespoň 11 slušných morálně normálních lidí, co starostu odvolají. Tady přeci nejde o žádnou politiku nebo mstu atd.,ale o  kredit normálního slušného člověka a jeho hodnoty, když už ho nemá starosta Mikeš. Komunální politici, prý mají největší podporu veřejnosti, proboha to se máme jich  jako  prosit o slušnost. Za rok budou volby a zase nám budou slibovat hory doly, už jsem pochopila, proč se říká, že politika je žumpa. Snad bude Mělník vyjímka a ukáže se , že na tom zas tak špatně tady nejsme.  

2.1.7.2.3.1.2 Zastupitelé


Když jsem si četl jména zastupitelů vážně nevím kdo znich by mohl podpořit p. Mikeše. Četl jsem stanovisko Rudy Kraje bylo jasné a ferové. Četl jsem i Petra Volfa hmmm od toho jsem očekával kultivaci mělnické komunální politiky. Je to slušný chlap jen se dostal do špatné party přesněji nechá se moc ovlivnovat a manipulovat.

Držim palce a podporuji Ty zatupitele kteří se zachovají statečně a nedovolí, aby včele našeho města stála karikatura starosty s které si budou všichni tropit posměšky.

2.1.7.2.3.1.1 Limprecht zastupitel "MÉ Město" a jeho slova


 

 

Jsem také zvědavá jak to ze starostou dopadne, snad dojde k odvolání, ať Mělník je považované za město, kde se politikům netoleruje takové strašné chování nikomu. Synovec mě upozornil na toto video a po shlédnutí musím přiznat, že zastupitel a jeho trenér Taekwonda Petr Limprecht by měl  hlasovat pro odvolání starosty. Pracuje na  Městské policii a má na starosti prevenci města. Nevěřím , že popře celou svou životní filosofii pro jednoho opilce i když jím je jeho kolega z uskupení MÉ Město starosta Ctirad Mikeš. Doufám, že se tedy zúčastní zasedání  a nevymluví  zbaběle  jako někteří jeho kolegové. Takže se domnívám, že ti kteří nevěří , že dojde k odvolání  a hází všechny  zastupitele do jednoho pytle se mýlí a to je jen dobrá zpráva pro slušné občany. Starosta Mikeš ho jednou zmínil jako svého nástupce. Dokonce se domnívám, že pokud to nějak starosta přežije a zůstane, tak s touto filosofií Petr Limprecht nemůže být po boku starosty na jedné lodi a místo Radního a uskupení MÉ Město opustí. To bylo ukázkové, jak se mají slušní lidé a politik  k tomu postavit.Neumím si představit něco jiného, to by pak člověk nemohl nikomu už věřit,ani takovým váženým lidem jako je on..

Zde odkaz na velice zajímavé video a kde se jeho slova hodí k nastalé situaci hlaví slovo "Morálka" :

http://www.dikytrenere.cz/deti-motivuje-jednonohy-bojovnik-rika-trener-taekwonda-limprecht

2.1.7.2.3.1.1.1 Pan Limprecht


Zdravím,

Musím říct, že po shlédnutí videa jsem na pana Limprechta zvědav,jak se zachová a zdali se tam ukáže ta jeho morálka, jak sám říká. Kdyby se totiž choval tak jak na videu říká, vyzve sám pana starostu k odstoupení. Ono je vlastně dobře i přes tu ostudu pro město, že se ta  příhoda s panem starostou stala, to se i muselo stát. Říká se , že tak dlouho se chodí pro vodu, až se ucho utrhne a ono se utrhlo. Teď se opravdu ukáže, kdo hezky mluví a používá silná slova jako pan Limprecht a činy , nebo dá přednost korýtku např. na MP, kde je za svou uměle vytvořenou funkci starostovi zavázán (slova jeho kolegů ). Rozhodně není sám, starosta si hodně lidí kolem sebe zavázal a teď se konečně pozná kdo je mu dlužen, morálka sem, morálka tam. Pravdu má pan Dohnal, že bude důležité jak se k tomu postaví TOP09, když to vezmete, tak jejich zástupci paradoxně nijak starostovi zavázáni nejsou.

2.1.7.2.3.1.1.1.4 Hlasování starosta


Slyšela jsem , že  zastupitelé za Mé Město, kteří vzhledem ke svému postavení musí hlasovat pro odvolání, budou vykriti hlasy z Topky a možná nejenom z ní, ti se zdrží. Vlk se nažere, a koza zůstane celá. Takto si někteří jako naoko zachrání svou čest. V parlamentu se to hodně dlouho dělalo a fungovalo to. Vidím to tedy černě.  

2.1.7.2.3.1.1.1.4.1 Hlasování starosta


když čtu co píšete mám z toho pocit, že nám vzkazujete "to je běžný postup". Ne, ne to není běžné v parlamentu se nehlasuje o ožlalem předsedovi vlády proti kerému je vedeno testní stíhání.. To je tragedie našeho města.

2.1.7.2.3.1.1.1.3 Hlasování starosta


Slyšela jsem , že  zastupitelé za Mé Město, kteří vzhledem ke svému postavení musí hlasovat pro odvolání, budou vykriti hlasy z Topky a možná nejenom z ní, ti se zdrží. Vlk se nažere, a koza zůstane celá. Takto si někteří jako naoko zachrání svou čest. V parlamentu se to hodně dlouho dělalo a fungovalo to. Vidím to tedy černě.  

2.1.7.2.3.1.1.1.2 Nejenom starosta


A co je špatného na tom, když starosta vyšel vstříc některým zastupitelům a  jsou teď možná  zavázáni jako pan Limprecht a ostatní. Starosta je prozíravý  a chytrý politik, na tom není nic špatného, to se prostě dělat musí. Je to zkrátka politika, která se mu teď může vyplatit. Politika je něco za něco to ví každý, teď je na nich, aby ho podrželi. Je to jen závist, jak obratně se umí starosta chovat je to velký politik, proto si musíme takového politika udržet. Nesmí být odvolán, nejde jen o něj, jde jak je vidět i o ostatní a proto musí všichni držet při sobě, ať si každý říká co chce. Většina lidí politice nerozumí, teď do toho právo mluvit nemají, nejsou volby ať klidně prskají jak chtějí, starosta zůstane. Musí si uvědomit, když padne starosta padnou i jiní!!!!!Takže rozum do hrsti.Žádné : i ty, Brute? nebude.

2.1.7.2.3.1.1.1.2.2 Politická korupce


Tomu jak to píšete se říká polická korupce a právě ta je zhoubou komunální politiky.  To jak popisujete možné vztahy na radnici evokuje vzpomínky na Kmotra a jeho  mafiánské metody vládnutí . Našemu starostovi přeci nechceme  přezdívat   done Gatto.   Jsem optimista a věřím ve většinu  slušným zastupitelů.

 

 

 

2.1.7.2.3.1.1.1.2.1 Takový člověk nesmí být starosta


 Mikeš je tzv. technolog moci na městském úřadě. Za dvacet let co sedí na úřadě je spojen s viditelnými i neviditelnými vazbami a ty zneužívá k upevnění své pozice. Pane to co píšete je hnus! Lidi, již nikdy nevolte úředníky úřadu, městské policisty, ředitele škol  atd. do zastupitelstva. To to lidé společně  vytváří vztahy založené na vzájemných úsluhách a vzájemné podpory.

2.1.7.2.3.1.1.1.1 Pan Limprecht


Na rozdíl od Vás ve svém životě něco dokázal. Zatím co vy dokážete pouze anonymně pomlouvat, tak on vychovává mladé sportovce. Proto ať se zachová jakkoli, pořád bude mít mnohem větší kredit než vy!!!!

2.1.7.2.2 Starosta je vinen


Pane, o jaké nevině píšete to že se trestný čin stal je zřejmé z  veřejného doznání  Mikeše. Soud nebude řešit otáku viny, ale výši trestu.  p. Mikeš si snad ani neuvědomujeje, že hlasováním zastupitelstva nekončí jeho veřejné ponížení. Co u soudu? Starosta Mělníka u soudu pěkné sousto pro media. Hmmm a trest zakaz řízení asi jeden rok dále terst s odloženým nástupem do vězení. Nebo veřejně prospěšné prace hmm starosta v oranžové vestě s pometlem. No nezávidím soudci, který to dostane na stůl. Vážení zastupitelé jste si vůbec vědomi jakému příkoří úřad starosty vystavíte!  Mikeš je v nepodstaná a snad i brzy zapomenutá figura, ale úřad starosty je !věčný!.

2.1.7.2.1 tomu se nedá věřit


Vaše slova "Tak proč by měl vlastně odstupovat.??" zní jako z jiného světa. Vy na jeho chování nespatřujete nic amorálního??? Přijde Vám, že to co udělal je v souladu s chováním slušného člověka?? Nic tu není divnýho?? Musíme čekat na pravomocné rozhodnutí soudu??

Přijde Vám tolerance takový prasečiny jako normál, co berete s nadhledem??? Vy jste buď sociální negramot a nebo paladin z uskupení Mé město, nic jinýho mě nenapadá. (možná ještě jeho manželka, tam chápu ekonomické hledisko)

2.1.7.1 Barmsi ...


Moje slova , K D O K O L I V , takže i starosta , pokud vleze za volant ožralý či zfetovaný , nemá  Ž Á D N Ý  nárok  na jakékoliv slitování . Jsou to lidé absolutně nezodpovědní a okamžitě ihned bych je zavřel do krimu . Pak by nám nehrozilo , že na silnici jezdí lidé s dvěma a více zákazů řízení . Jsou to naprosto nenapravitelná hovada která nemají mezi normálními lidmi na silnici co pohledávat . Pokud jde o chlast či drogy za volantem , platí nulová tolerance  bez jakékoliv výjimky a pro kohokoliv !!!

Všem co tu bráníte starostu :

Nekoukejte na jeho funkci , neřešte jeho postavení ve společnosti , stejně to mohl  být dělník , bankéř , zkrátka kdokoliv , hlavně to byl v danou chvíli namol ožralý řidič !!! 

 

Bránili by jste takto urputně kohokoliv jiného , pokud by spáchal to samé ???

 

Stejný metr na všechny , nebo snad starosta je víc než kdokoliv z nás ???  Už se proberte ...

Naprosto vážně tvrdím , že tím jak se k věci postavil , ztratil u mne veškerý kredit jako starosta ale i jako člověk ...

2.1.6 Nový starosta


Nemám v úmyslu urážet pana Mikeše, ale po tom co provedl nemůže být v očích občanů města úcty hodným starostou. Může být starostou, který se bude provinile šourat kolem zdí, nebo arogantně přehlížet veřejné mínění.  Již nikdy nebude respektován jako vážený občan.  Svým následný bojem o svou záchranu jen znevažuje úřad starosty a zároveň umocňuje vědomí občanů o bezcharakternosti a bezostyšnosti politických karieristů. Chování těchto lidí  spoluvytváří  ve společnosti atmosféru beznaděje a rezignace v demokratické principy  naší společnosti.  Naši „politici“ si musí uvědomit, že politika není laciné živobytí, ale že je to služba občanům kteří jim dali důvěru ve volbách!

 

 

2.1.5 starosta trestně stíhaný


Tak už je to jasné máme starostu proti kterému je vedeno trestní stíhání a on se nestydí si říci na zasedání zastupitelstva o důvěru. Ne, tito lidé v sobě nemají kouska studu a cti: Nic mimořádného na Mělník místní žumpa se opilými politiky za volentem  jen hemží.

2.1.5.1 Ne , on se skutečně  N E


Ne , on se skutečně  N E S T Y D Í  si říci o důvěru . Je to jen další důkaz , jaký bezpáteřní ksindl máme na radnici .

Už začínám chápat , proč naši předkové vynalezli defenestraci . Slušný člověk po takovém průseru odejde v tichosti sám a šoupe nohama , tomuto  ( už nevím jak ho slušně nazvat) jde jen o koryto a jiná možnost jak se ho zbavit není ...

 

Škoda že starosta není  " Mikeš z pohádky ", byla by tu totiž  šance , že nám ho ukradnou cikáni , jak napsal Josef Lada  ve svém slavném díle ...

2.1.4 zase nejaka


zase nejaka vlezprdelka,ze?tak to byl i na degustaci v sobotu dopoledne,kdyz jsme ho meli pod vlivem u oltare.a slysela jsem to i od jinejch,je to samy jak ty skurveny politici

2.1.4.1 No co k tomu dodat , je to


No co k tomu dodat , je to hrůza ...

Když vidím kolik lidí ho tu brání , tak se nedivme , že ta společnost vypadá tak jak vypadá . Každou chvíli  tu někdo zmiňuje žumpu společnosti a podobné "moudra" , co je potom tohle ? On by měl být vzorem pro občany ale i děti  a místo toho si požádá  " o důvěru ",

Slušný člověk když udělá takovýto kopanec , tak přijme zodpovědnost na celé čáře , V případě politika je jasné že pokud je slušný , odejde sám a kaje se , Evidentně pan starosta neví co je slušnost a radši se schovává za zastupitelstvo . Nejspíš mu došlo , o jak štedré korýtko by přišel a nemluvě o vliv mezi mocnými ...

Pořád lepší člověk sprostý ale férový , než uhlazený a křivý bezpáteřák ...

2.1.3 Pane realisto, Mikeš


Pane realisto,

Mikeš urazil svým bezprecedentním chováním všechny občany Mělníka a způsob jakým to chce řešit je projevem ignorantství a pohrdání veřejným míněním.
Zmiňuje-li někdo zásluhy… za své zásluhy o povodních byl zvolen za účelově vzniklé občanské sdružení starostou.  Za své následující zásluhy, čachry s bytem a dopravní nehodu pod vlivem alkoholu  služebním autem s následným ujetím by měl sklopit hlavu a odejít z veřejného života.  Pane,  co se týče toho referenda, to je jen projevem nemohoucnosti,  alibizmu a neschopnosti převzít za svá rozhodnutí odpovědnost. To že ty nevkusné stavby na Nám Karla IV.  nemají  co dělat víme 20 let a následujících 10 let nám říkají, že je zboří a postaví nové centrum. Teď víme, že v tom to volebním období se o tom zase bude jen kecat.

2.1.2 Pokud jde o zásluhy o


Pokud jde o zásluhy o povodních , tak především by se mělo děkovat  hasičům , policajtům , vojákům a zdravotníkům . To jsou lidé kteří skutečně kmitali v terénu . Pan starosta jistě má zásluhy též , nicméně né takové než jsem shora zmínil .

Pokud jde o Ameriku , referendum sice má být , to ano , ale už prosákla informace o tajném jednání s jakýmsi investorem o budování bytů a obchodů na místě po Americe , čili referendum bych bral s rezervou .

A to , že STAROSTA usedne za volant nacpaný jak jitrnice ( zlitý jak prase ) , to je NEOMLUVITELNÉ u KOHOKOLIV .

Navíc tím , že je to starosta , osoba veřejně činná , navíc reprezentující Mělník , O TO JE TO HORŠÍ !!!

Udělal městu ostudu jak kráva a ještě má tu drzost SÁM NEODSTOUPIT ??? 

Tohoto člověka máme uznávat , vážit si ho ???

Tím co provedl , je roven kterémukoliv feťákovi či ožralovi za volantem . Pravidla snad platí pro každého a v tomto případě zvláště . Mohl kohokoliv z nás přejet a zranit či zabít , to Vám nedošlo ??? 

Takže Vážený realisto , stydím se , ale né za své chování , ale za svého ožralého , v autě jedoucího starostu !!!

2.1.1 Zásluhy


Zásluhy panu starostovi nikdo neupírá. Ale za volant sedne nalitej akorát nezodpovědnej blbec. Pan starosta má velký štěstí, že to odnesla jenom lavička, plechy na autě a zeď městského úřadu. A tyhle škody o dvou skleničkách nesvědčí. Jednání pana starosty v poslední době je pro mě velké rozčarování.

1 Ulice Na Stráni


Nechci zlehčovat situaci ulice Ovocná, ale oproti stavu ulice Na Stráni si nemají na co stěžovat. Ulice Na Stráni nemá ani asflatový povrch natož chodník. Je v prudkém kopci a při každém dešti, který v ulici vytváří říčky, se splachuje hlína a kameny. Přitom ulice obsluhuje cca 30 domů + další výstavba, ke které už pak vedou jen polní cesty. A město tento problém dlouhodobě vůbec neřeší viz např. článek z roku 2010: http://melnicky.denik.cz/zpravy_region/v-ulici-na-strani-se-prevraceji-auta-popelaru.html

Jestli ale zastupitelé začnou jednat v ulici Ovocná na základě toho, že si občané sepsali otevřený dopis, znamená to že si my, Na Stráni, máme také sepsat otevřený dopis?

Jan Růžička

 

1.2 Když se stavěly ty domy


Tak to byla cesta lepší?? Nebo Vám nejdřív na stavbu polní cesta nevadila a vadí až teď, když tam jezdíte osobákama. Navíc v ulici Na Stráni se dá ještě další rozsáhlá výstavba očekávat. Nezastavěných pozemků je tam hodně

1.1 Ovocna, Na Strani, atd.


Dobry vecer, jsem sice s ulici Ovocna ponekud ve stretu zajmu, ale podle me na takove petici neni nic spatneho. Naopak, je to projev kultivovane obcanske aktivity. Dopravni situace v okrajovych castech je vzdy vnimana subjektivne, proto je dobre se o jeji reseni prihlasit. Krom ulic Ovocna a Na Strani bych se pridal ve veci podjezdu v ulici Nad Kamennymi zavorami.

1.1.1 Ulice v Kroupovci


Na ulici Nad Kamennými závorami navazuje ulice V kroupovci, kde se v současnosti čile staví. Šířka ulice je místy taková, že se zde nevejdou dva osobáky, a musí si dávat přednost, zajíždět do strany, do chroští, couvat a pod. A teď do toho najedou nákladáky se stavebním materiálem, ještěrkami, a řidiči se velice diví, že chceme jet dál, a naše auta nemají křídla. Často tam stojí několik aut za sebou. Se vzteklými řidiči, kteří nemůžou domů, a couvnout už není jak. Myslím, že je to tady vůbec zapomenutá krajina, na kterou město kašle. Asfalt se pořád jen plátá, za chvilku je to zničené, a znova se plátá, kanalizace tady není, je to těžké. Už ani ten klid, co tu kdysi byl, tu není - čtyřkolky, motorky, zničený les...

1.1.1.2 co má město dělat??


Má tam udělat nový asfalt, aby ho ihned nákladní auta zničila?? Šířka ulice - má lidem sebrat pozemky nebo jim zbourat domy a udělat širší silnici?? Píšete, že město asfalt látá, což znamená, že ho alespoň opravuje, takže zas až tolik na Vás město nekašle. Zvýšení dopravy a hluku je bohužel cena za moderní společnost.  

Obrázek uživatele malý princ

1.1.1.1 Ulice na periferii


Přesně takto by se dal popsat stav desítek ulic na mělnických periferiích, ať už to jsou Vehlovice, Mlazice, Rousovice,...

1.1.1.1.1 Ulice na periferii


Ano, je to tak, souhlasím s vámi. Já bydlím v této ulici, vy zase třeba jinde na periferii, každopádně, zdá se, že vrchnost na nás zapomněla.