https://www.traditionrolex.com/7

 Tak nám co jezdíme do Prahy město usnadnilo život | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Tak nám co jezdíme do Prahy město usnadnilo život

A to tím , že když jsme přijeli na autobusové nádraží Mělník ráno  v 5 hodin mohli jsme zde na parkovišti před bývalou prodejnou KIK nechat auto a pokračovat do Prahy pomocí PID. Nyní je parkoviště oplocené a staví se tam moc důležitá prodejna čehosi a my můžeme ráno pokračovat do Prahy autem  což je po 7h ráno cesta do Prahy plus hodina v kolonách nebo jít na pracovní úřad. Děkujeme prozřetelná Mělnická radnice !

 

Politika předchozí téma | následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

2 Nerad bych se mylil


Parkoviste leta patri spolecne s prilehlou prodejnou soukr. vlastnikovi a mostek v Nusarske je par tydnu prujezdny.m.

1 Děkujeme prozřetelná Mělnická radnice !


Děkujeme prozřetelná Mělnická radnice ! Kéž by úředníci zodpovědní za řešení mělnické dopravy byli ochotní zvednout od stolů, své od úřednických křesel otlačené zadečky a jít se do terénu přesvědčit  , co jejich úřednická  rozhodnutí od  stolu, denně způsobují za trápení desetitisícům občanů-motoristů.

Doporučuji, aby po každé větší změně pravidel v dopravě odpovědní úředníci absolvovali týdenní brigádu jako rozvosci pizzi. To by jim nejlépe otevřelo oči.

 

Vážení radní, prosím, vydejte se do ulic po stopách své práce a zvažte prosím každou jednosměrku. A chci se zeptat proč již několik let není možné projet "Čertovkou". Tedy přes potok Pšovka. A chci tím říci, že to není o chybějících miliardách, ale o tisíci malých řešení, které lze vymyslet téměř zadarmo, ale musí tam být ten osobní vklad, jednoduše, touha chtít změnit věci k lepšímu.


https://www.traditionrolex.com/7