https://www.traditionrolex.com/7

 Přidat nový komentář | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Přidat nový komentář


Mělník, 16. prosince 2019 – V rámci celostátního hodnotícího projektu “Nemocnice ČR 2019”, který byl v letošním roce opět realizován organizací HealthCare Institute (HCI), obdržela Nemocnice Mělník stříbrnou medaili v kategorii Finanční zdraví nemocnic.

Kategorie „Finanční zdraví nemocnic“ každoročně hodnotí, zda zúčastněná střediska investují do svého majetku, adekvátně odměňují personál nemocnice, mají dostatek prostředků na úhradu svých závazků a nejsou například předlužená.

„To, že jsme se opět umístili na jedné z vedoucích pozic mezi soukromými zdravotnickými středisky v ČR v kategorii finančního zdraví je pro nás velké ocenění za práci, kterou všichni zaměstnanci nemocnice dlouhodobě odvádějí. Jsme hrdi na to, že hospodaření našeho zařízeni je hodnoceno takto pozitivně v delším časovém horizontu. Budeme se i nadále snažit neztrácet tempo našeho rozvoje a být mezi nejlepšími,“ uvádí Ing. Květoslav Durana, provozní ředitel Nemocnice Mělník, kterou provozuje skupina VAMED MEDITERRA.

V letošním projektu “Nemocnice ČR 2019” byly porovnávány i další kategorie, a to: Bezpečnost a spokojenost hospitalizovaných pacientů, Bezpečnost a spokojenost zaměstnanců nemocnic, Finanční zdraví nemocnic a Online komunikace nemocnic. Hodnocení proběhlo za pomoci české metodiky pro měření výkonností organizací známé jako Balanced Scorecard. V rámci tohoto porovnávání bylo v roce 2019 osloveno celkem 154 nemocnic z celé ČR. Cílem projektu je podpořit vedení nemocnic při zkvalitňování zdravotní péče v České republice.

 

Zdroj: AMI Communications 

 

PřílohaVelikost
NN2019Melnik.png234.79 KB


Zdraví Napsat komentář | » číst dál | 1 příloha

Odpovědět

Nemáte povolení posílat komentáře.

https://www.traditionrolex.com/7