https://www.traditionrolex.com/7

 Tragická dopravní nehoda si vyžádala lidský život | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Přehledná a stále aktuální nabídka zaměstnání je dostupná zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Tragická dopravní nehoda si vyžádala lidský život



Dne 12. května 2012, krátce před dvaadvacátou hodinou, došlo na silnici I/9, v katastru obce Kly, k dopravní nehodě mezi osobním motorovým vozidlem Seat Ibiza, které řídil dvacetiletý mladík, z Mělnicka. Spolu s ním se ve voze, v době střetu nacházeli ještě čtyři spolujezdci, ve věku šestnáct až devatenáct let a čtyrkolkou Eagle Motorsports, kterou řídil šestatřicetiletý muž. S ním na stroji cestoval, o šest let, mladší spolujezdec.

     K dopravní nehodě došlo tak, že řidič seatu jel se svým vozem po uvedené komunikaci ve směru od Prahy na Mělník. Zde na rovném a přehledném úseku začal v místě, kde je to zakázané vodorovným dopravním značením, předjíždět před ním jedoucí vozidlo. Přitom pravděpodobně přehlédl, ve stejném jízdním pruhu předjíždějící čtyřkolku a došlo ke střetu mezi přední částí automobilu a zadní částí čtyřkolky. Následkem nárazu byli její řidič i se spolujezdcem vymrštěni ze sedadla a oba upadli do silničního příkopu, kde zůstali ležet. Čtyřkolka zůstala v konečném postavení na silnici. Automobil pokračoval v jízdě mimo komunikaci a zde zastavil v přilehlém poli.

   Tato nehoda měla tragické následky. Řidič čtyřkolky utrpěl vážná poranění horní a dolní končetiny, se kterými byl převezen do nemocnice a jeho spolujezdec utrpěl zranění, jejichž následkům i přes pokusy záchranářů, na místě podlehl. Osádka automobilu vyvázla z karambolu bez zranění. Škoda byla předběžně vyčíslena na částku cca 35 000,-Kč. V rámci šetření na místě nebylo zjištěno, že by některý z řidičů byl pod vlivem alkoholu.

    Nehodu nadále vyšetřují mělničtí policisté.



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7