https://www.traditionrolex.com/7

 Vaše úvěrové a finanční centrum Mělník | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Vaše úvěrové a finanční centrum Mělník

PLACENÁ INZERCE

V Mělníku se představuje nová komplexní služba – Úvěrové a finanční centrum. Služby centra zahrnují vše, co potřebujete vyřešit v oblasti jakýchkoliv úvěrů a financí. 

U nás se dozvíte důležité informace o úvěrech, refinancování, nejnižších úrocích na trhu, jak levně konsolidovat spotřebitelské úvěry, můžeme vám nabídnout i pomoc při exekuci. Umíme najít opravdu nejlepší řešení pro vás nejen v úvěrech, ale také v pojištění, investicích a penzijních fondech. Naše centrum najdete v ul. Kněžny Emmy 3552, v prostorách Hypoteční banky a.s.

 

Dnes je velmi aktuální je refinancování úvěrů, překlenovacích meziúvěrů a úvěrů stavebních spořitelen, které mají v současnosti vyšší úrokovou sazbu v porovnání s běžnými hypotečními úvěry. Refinancování dokážeme zajistit od 3,19 % p.a. při 3-letém fixačním období a od 3,09 % p.a. při plovoucím (float) úroku. To vše s minimem dokladů a za 5 pracovních dní. Uvedené sazby jsou bez banko či jiného životního pojištění. Tato pojištění není potřeba pokaždé sjednávat a pro klienta také nebývá obvykle výhodné, a to zejména z důvodu rozsahu pojistného krytí v poměru k výši pojistného a investici klienta. Nicméně banky jejich zřízení často započítávají do podmínek prezentovaných úrokových sazeb a dle našeho názoru tím uvádějí klienta v omyl. Malé doporučení – nevěřte úrokovým sazbám uvedeným na plakátech či letácích bank nebo v televizní reklamě.

Další palčivou otázkou současnosti je řešení konsolidace spotřebitelských úvěrů. Dokážeme pomoci klientům se zápisem v registrech a to s příznivými úrokovými sazbami a R.P.S. N. Jen pro informaci: R.P.S. N. je zkratka pro roční průměrnou sazbu ( finančních ) nákladů spojených s úvěrem. Jedná se tedy o velmi důležitý údaj, který bankami není příliš komunikován a je třeba jej pečlivě sledovat.

Případy, které jsou již ve fázi exekuce nebo předběžného opatření mají omezené možnosti řešení. Pokud je ovšem ze strany dlužníka zájem, snaha a ochota spolupracovat, dokážeme pomoci i jim. Bohužel ne všem a ne vždy. Minimálně poskytneme základní právní poradu zdarma.

Pro vyhodnocení požadavků klientů používáme speciálně vyvinutý software, který nám mapuje celý finanční trh a doporučuje, dle zadaných parametrů, nejlepší řešení. Pracujeme vždy s aktuálními daty.

Žádanou součástí našich služeb je také porovnání všech finančních a pojistných produktů, které má klient sjednané z minulosti. Opět máme k dispozici speciální software, který je schopen porovnat aktuální podmínky (poplatky, výše pojistného a pojistné částky) všech pojišťoven na trhu a následně doporučit nejlepší řešení. Tuto službu je možné využít opět bezplatně a to do konce května 2012.
 

Naše kancelář je spojena s kanceláří hypoteční a úvěrové jedničky na trhu – Hypoteční banky, a.s., ul. Kněžny Emmy 3352.

Kontaktní telefony na naše specialisty jsou +420 777 115 131, +420 774 565 013 nebo melnik@trioda.cz.

Rádi vám poskytneme nezávazné konzultace.



Sponzorované články

https://www.traditionrolex.com/7