https://www.traditionrolex.com/7

 Nenapravitelný chmaták | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Nenapravitelný chmaták


    Dvaadvacetiletý recidivista z Mělnicka navštívil dne 24. června 2012, po šestnácté hodině, obchodní dům na Mělníku, ulice Chloumecká. Zde, z volně přístupného regálu odebral zahradnické nůžky, sekerku a roubovací nůž. Vše v hodnotě cca 1 300,-Kč. S takto nabytými věcmi prošel pokladní zónou bez zaplacení a z prodejny utekl. Při úprku ztratil odcizené nůžky, které zajistil pracovník ostrahy obchodu.
    O tři dny později přišel muž „nakupovat“ do prodejny drogerie na Mělníku, ulice Bezručova. Uvnitř z regálu vzal jedno balení parfému v hodnotě cca 340 ,-Kč, které uschoval do rukávu své bundy. Opět prošel pokladní zónou bez zaplacení. Byl však zachycen obsluhou prodejny. Odcizené zboží muž na místě vrátil a poté putoval v doprovodu policistů na místní obvodní oddělení Policie ČR.
    S policisty se neviděl v poslední době poprvé. Jedná se o stejného muže, který 23. června 2012 odcizil podobným způsobem v obchodním domě na Mělníku šňůrku k mobilu, v hodnotě 70,-Kč, byl zadržen a převzal si sdělení podezření z trestného činu, neboť byl za obdobný majetkový delikt v posledních třech letech pravomocně potrestán.
    Sdělení podezření z trestného činu krádeže, za který je v tomto případě možno uložit trest odnětí svobody až na tři léta, si muž převzal i tentokrát. V současné době je umístěn v policejní cele a dnešního dne se bude rozhodovat o jeho případném umístění do vazební věznice.

Zdroj:
Policie ČR
Krajské ředitelství policie
Středočeského kraje
Preventivně informační skupina
M ě l n í k



Zpravodajství

https://www.traditionrolex.com/7