https://www.traditionrolex.com/7

 Spolubydlící do většího bytu.. | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Spolubydlící do většího bytu..

Hledám spoubydlící(ho) do většího bytu 3+1 120m2,byt je po rekonstrukci a nachází se v centru města,já pracující,zodpovědný a hledám touto formou rozumného a spořádaného člověka,ženu,nebo muže (25-35 let) za účelem dlouhodobého pronájmu a společného bydlení v pěkném prostředí..Cena na osobu 6 tisíc+poplatky.Pokud máš zájem o bližší informace,kontaktuj mě e-mailem a dohodneme podrobnosti..Jirka




Komerční inzeráty a komeční sdělení jsou na Mělníčku zpoplatněné a podléhají zvláštním podmínkám,
v případě zájmu o komerční propagaci nás neváhejte kontaktovat.

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

1 ????????????


nic proti ale za 6tis + poplatky může každý bydlet sám a mít svoje pohodlí.

1.3 Souhlas s Jesamine


Musím souhlasit s Jesamine. Je tomu rok zpátky co jsem hledal podnájem na Mělníku. A přímo v centru města jsem našel podnájem 3+1 za 8.500 + poplatky v podkrovním bytě. Mě osobně příjde dost někomu platit za spolupodnájem 6.000 a poplatky. Za tu cenu, bych si pro svůj klid našel menší byt, a to aniž bych musel platit kauci nebo depozit.

Navíc je to diskuze, tady každý může přijít k nějakému příspěvku se svým názorem.

1.3.1 to: litte smile


Ano,souhlasím,jedná se o diskuzi..V tomto bytě je však naprosté soukromí,možnost uzamčení vlastního pokoje,balkón,..byt je nově rekonstruovaný a nejde zde v žádném případě o narušování něčího klidu..a jste navíc v centru města,to je potřeba si uvědomit.Myslím,že dostupné byty za 5-6 tis. + poplatky jsou mnohdy v nepříliš dobrém stavu,a dohoda s majiteli takových bytů nebývá mnohdy na úrovni..,pokud tedy někomu nezáleží na kvalitě zázemí,ať hledá byty levnější třeba i mimo Město,věřím že uspěje ale určitě nenajde v této ceně byt v kterém si může pustit třeba hudbu i ve 3 hod. ráno..,ano trochu jsem to nadsadil,ale v bytě co nabízím je vše téměř možné..Děkuji

1.2 ???


Dobrý den.Myslím,že takovéto komentáře nejsou zde zapotřebí..,pokud má kdokoliv zájem,nebo schání pronájem bytu 1+1,ať si jej hledá,já nabízím něco ,co odpovídá požadované ceně jak po stránce pohodlí,tak místa bydliště..V jiných bydleních navíc mnohdy požadují kauci,nebo 2 nájmy předem (deposit),já toto nevyžaduji. Jedná se o čisté a pěkné bydlení v prostorném bytě po rekonstrukci.Prosím o komentáře pouze vážných zájemců o dlouhodobý pronájem,nikoliv zájemců o byty 1+1,děkuji. 

1.1 Ono tak velký byt v


Ono mít tak velký byt v centru města nebude levnou záležitostí, takže požadovaný nájem odpovídá, ale přesně jak píšete, za tuto cenu lze najít 1+1 a mít vlastní klid (41m2)


https://www.traditionrolex.com/7